Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bildiğin katıksız mal bu adam. Umut Kayseri yi taşıyormuşmuş :D

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

Hamza Hamzaoğlu: "Forvetlerden gol beklemeyen bir yapım var. Oumar Niasse listemin en başındaki isimdi. Alamadık."

Ahkskdjsksk ulan bu nedir ya forvetlerden gol beklemiyorum diyor puhahhaha

-Tapatalk-

Hamza Hamzaoğlu: "Forvetlerden gol beklemeyen bir yapım var. Oumar Niasse listemin en başındaki isimdi. Alamadık."

Ahkskdjsksk ulan bu nedir ya forvetlerden gol beklemiyorum diyor puhahhaha

-Tapatalk-
fft107_mf6504928.Jpeg

Hamza Hamzaoğlu: "Sezon başında Fenerbahçe’yi çalıştırsam şampiyon yapardım çünkü kadrosu çok iyi."

Tweetçi tayfaya teşekkürlerimizi sunmakta beis görmeyelim o zaman.

tapatalk

Sezonu Umut Bulut ve Burak Yılmaz gibi dünya yıldızlarla başladığımız için sonsuz teşekkürler twitci tayfa </33

Hamza Hamzaoğlu: Eşimi alıp Yunanistan, Bulgaristan, Hırvatistan ve Slovenya üzerinden Avrupa turu yaptım. Genç futbolcular keşfettim.

Hamza Hamzaoğlu: Sosyal medya tam bir facia...Bir gün Umut Bulut, sosyal medyadaki yazılardan çökmüş halde geldi.

Hamza Hamzaoğlu: 'Hocam, ben kulübe faydadan başka ne yaptım, bu insanlar ne istiyorlar?’ dedi...Bakın şimdi o Umut, Kayseri'yi sırtlıyor.

Hamza Hamzaoğlu: "Galatasaray'dan zamansız ayrıldım. Kulübüme tekrar dönüp yarım kalan işlerimizi, hedeflerimizi tamamlamak istiyorum."
Hamzaoğlu: "Osmanlıspor'dayım, burası için en iyisini yapmaya gayret ediyorum. Bir gün nasip olursa GS için her şeyi yapmaya çalışacağız."

Hamza Hamzaoğlu, yeniden gündeme gelen yabancı futbolcu kontenjanıyla ilgili serbestlikten yana olduğunu belirtti.

"İlk günden beri sınırlamaların, yasaklamaların gereksiz olduğunu düşünüyorum." diyen Hamzaoğlu, sözlerini şöyle tamamlandı:
"14 yabancı kuralı size 14 yabancı alma zorunluluğu getirmiyor. Sizin 3 oyuncu ihtiyacınız varsa 3 oyuncu alın. Bazen de genç oyuncular görüyorsunuz, yabancı sayınız yetmediği için almaktan vazgeçtiğiniz oluyor. 14 yabancı hakkı buna da şans tanıyor. Bu oyuncuları da alıp yetiştirip kulübünüze kazandırma imkanı sağlıyor. Ancak istiyorsanız hiç yabancı almadan da oynayabilirsiniz. Kimse size 'Yabancısız oynayamazsın' demiyor. Federasyona gereksiz yükleniyoruz. Kulüpler bu sınırlamayı kendileri koymalı ve bütçesine, ihtiyacına göre yabancı oyuncu almalı. Federasyon böyle bir serbestlik tanımış, bunu kulüp yöneticileri ve hocalar doğru bir şekilde kullanmalı."

Adam Adamoglu!!!

Hamza mi demis bunlari?

baska kluptesın allah askına fenerle bızle alakalı nıye yorum yapıyorsun? işine bak

Kafasina saksi düsmüs herhalde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt