- 30 Mayıs 2017
- 3.449
- 615
- 713
Tudor un Hamza nın bıraktığı enkazı toparlaması Hamza nın aldığı 3 kupadan daha değerli benim gözümde.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tudor un Hamza nın bıraktığı enkazı toparlaması Hamza nın aldığı 3 kupadan daha değerli benim gözümde.
Mesajı beğenenler hala aynı düşüncede mi?Ömer Karataş Kenan Ünal Ozan Puki Hidayet Sarıdağ Halis Akgün
Hocamizi ekibimize buyur ediyoruz.
Mesajı beğenenler hala aynı düşüncede mi?Ömer Karataş Kenan Ünal Ozan Puki Hidayet Sarıdağ Halis Akgün
Evet!Mesajı beğenenler hala aynı düşüncede mi?Ömer Karataş Kenan Ünal Ozan Puki Hidayet Sarıdağ Halis Akgün
Mesajı beğenenler hala aynı düşüncede mi?@Ömer Karataş @Kenan Ünal @Ozan Puki @Hidayet Sarıdağ @Halis Akgün
Enkazı toparladı ama yalan yok şimdi ya kendini topluyacak yada gidicek sd lik kısmını çok iyi yapıyor ama hocalıkta önemli o işi beceremedi bir türlü hocalıkta hamzadan bile kötü
Biraz açar mısın lütfen.Bak düşüncen değişebilir,yanlış anlama onu eleştirmedim.Eleştirim,bence herkesin gazına gelip de bunun yapılması.Yoksa bir sıkıntı yok.
Sualime cevap bekliyorum !! linc edilmekten korkuyorsan pmdende alabilirim cevabiniBak düşüncen değişebilir,yanlış anlama onu eleştirmedim.Eleştirim,bence herkesin gazına gelip de bunun yapılması.Yoksa bir sıkıntı yok.
Bak düşüncen değişebilir,yanlış anlama onu eleştirmedim.Eleştirim,bence herkesin gazına gelip de bunun yapılması.Yoksa bir sıkıntı yok.