Hamza Hamzaoğlu Doğru Tercih mi?

Hamza Hamzaoğlu Doğru Tercih mi?

• Evet

Oy: 139 35,6%
  • Hayır

Oy: 115 29,5%
  • Kararsızım

Oy: 136 34,9%

• Kullanılan toplam oy
    390
Bana göre çok doğru bir tercih.

Hamza adam gibi adamdır hocalığını da Akhisar'da ispat etti. Galatasaraylı oluşu da ayrı bir avantaj.

Umarım taraftar ve yönetim gereken desteği verir kendisine. O da korkmadan cesur bir şekilde kadroda gereken hamleleri yapar, ki ben yapacağına inanıyorum.

Yok Burak'la Selçuk'u kayırır, yok Sneijder'i küstürür. Böyle şeylere ihtimal vermiyorum. Takım için ne doğruysa onu yapacaktır

sneijder aldigi parayi haketmior diyen adam dogru isleri yapar diosun

peki

Hayır dedim, çünkü elinde aynısı var Tugay KERİMOĞLU, bize daha çok başarıya aç, hırslı, büyümek için elinden gelen her şeyi yapabilecek hoca lazımdı, Hamza'da o hırsı ben nedense görmüyorum.

Ben ikisindede aynı hırsı görüyorum ama Hamzaoğlu olmasaydı net Tugay'ı isterdim.

O aciklamaya cok takilmamak lazim.

He Sneijder'i oynatmamaya kalkarsa taraftar tepki gösterir zaten.

Bu ft yalakasi Sino'ya aldığı parayı haketmiyor dediği an beş paralik adam demiştim. Benim sevincim kısa sürdü sizi bilmem.

peki

Ben o maçı izlemiştim hatırladığım kadarıyla direkt Sneijder aldığı parayı hak etmiyor dememişti. Bir tek GS'de milli takımdaki kadar koşmuyor, adamını kovalamıyor dedi, şimdi hoca kendisi olursa Sneijder'i de "koşturmak" onun görevi. Bir de bu açıdan bakalım.

Onun dışında genel olarak yabancılar yerlilerin birkaç katı alıyor bu paraları hak etmeleri lazım vs. dedi diye hatırlıyorum. Buradaki yerliler de herkesin söylediğinin aksine Selçuk ve Burak değil demek ki, arada birkaç kat fark olmadığına göre...

peki

Stil olarak bende Sneijder'i beğenmiyorum. Ama takıma katkısını ve dünyadaki çapını asla tartısmam. Şimdi şu durumda teknik direktör olsam sırf stilini beğenmiyorum diye takımın en çok katkı sağlayan oyuncusunu kesecekmiyim takımdan? O kadar basit mi abi o işler? Hamza hocanın verdiği demeçe bende katılmıyorum o ayrı fakat gelir gelmez de Sneijder'i kesip ücretinde indirim isteyecek hali yok. Gereksiz abartıyoruz.

başdan aşağı rezillik başdan aşağı aymazlık , hamza kimkide koskoca klüp terimin yamağına teslim ediliyor,bu ne utanmazlık buna aymazlık ,koskoca Galatasaray klübü dar ve
moruklardanolua kongre üyelerinin elinde batırılıyor, yazıklar olsun...

Inşallah başarılı olur ama işi çok zor.
Sneijder acıklaması talihsizdi tabikide. Ama onun için hamza hoca hemen asacakda değilim.

6 ay sonra gitcek hocayı kimse iplemez. Melo ,sneijder hiç iplemez. takımın assolistleri burakla selçuk meydanı daha da boş bulurlar. bize radikal kararlar vercek bir hoca lazımdı. şimdi herşey çok daha kötü olacak. Kötü derken puan açısından kastetmiyorum. kadrodaki hasarı küstürülcek ve gönderilcek oyuncuları kastediyorum.

Bi anadolu klübünü ligde tutmak başarı sayılıp Gs ye hoca olunuyosa tebrikler
onun yerine Fatih hocayı alsalarmış bari yanından adam getiriyorlar yuh böylesine

aslında doğru tercih değil ama prandelli faciasından sonra ses çıkaramaz olduk..

bence yanlış seçim.akhısardaki performansı ıle GS a antrenor olmamalıydı.bunu abdullah avcıda görduk.ıstanbul beledıye mıllı takım tekrar basaksehıre dönuş.inşalah yanılırım.

Geri
Üst Alt