Hamza Hamzaoğlu Doğru Tercih mi?

Hamza Hamzaoğlu Doğru Tercih mi?

• Evet

Oy: 139 35,6%
  • Hayır

Oy: 115 29,5%
  • Kararsızım

Oy: 136 34,9%

• Kullanılan toplam oy
    390
hamza gelecek kırbacı sallıyacak, selçuk burak olcan it gibi koşacak :) yeah tabi yersen. bir maç koşarlar vay efendim dersin sonra s..nde bile sallamazlar, kadroyuda bu kaşarlar kurarlar.

Tugay'in gorev almasini daha cok isterdim ama Tugay irkci veya yalaka olmayan, ozu sozu bir, caliskan bir insan. Turk futbolunda basarili olmasi cok zor yani. Tugay Kuzey Avrupa, Hamza ise bize daha uygun kisiler.

Eğer yabancı sınırı kalkarsa Tugay hoca değerlendirilebilir....
Bugünkü şartlar altında gerçekten de başarılı olması zor...

O lafları duyunca nasıl doğru denebilir ki? Sneijder'e ettiği laf aslında hiç yabana atılabilecek bir laf değil. Anlık olarak söylediyse, insanlar ağızlarındam hep gerçekleri kaçırır, çünkü düşünmeden konuşmuşturlar.

kararsızım w10 için söyledikleri için ama bir umudum var telles bruma tarık çamdal sinan gümüş gibi isimleri vitrine çıkarabilir biraz zaman tanımak lazım.

Hamza Hamzaoglu kötü bi T.D. degil. Akhisarspor ile yapdiklari ortada, lakin ben bu topicdeki soruya "HAYIR" cevap veriyorum.

Niye?

Bize daha otoriter ve Oyunculari motivasyon edebilecek bi T.D. lazimdi

Maalesef türkiye liginde şampiyonluk yerlilerden geçiyor.Hele 5 yabancı oynabiliyorken.Onun için hamza hamzaoğlu iyi tercih bence yerlileri kafaca toparlayabilirse

Ben sanmıyorum ki hiçbir teknik adam kendi kuyusunu kazsın. Sneijder eğer oynaması gerektiği halde oynatılmazsa kendi bacağına sıkmış olur. Bence kendinizi yormayın arkadaşlar. Bizim yarattığımız komplo teorileri sadece. Hamza Hamzaoğlu en iyi tercihlerden biridir.

hayirli olsun!
yalniz sneijder'i göndermeye calisirsa boynuna ilmik takar florya da sallandiririz..

☆$☆

Birde herkes diyorki Hamza gelince selcuk burak hamit filan it gibi kosaacak.Bu adamların sorunu sadece koşmakla alakalı değilki.Selcuk 3 metre yanına pas atmaktan aciz.Burak top tutamıyor hamitin pasları filande berbat.Yani Hamza gelince bu adamlardan yine bir ok olmayacak.Sneijderide kesmeye bir tarafı yemez.Taraftar zaten kılıçları çekmiş bekliyor.Yeterki dogru oyuncularla kursun şu kadroyu.Hakeden kimse o alsın formayı.

Birde herkes diyorki Hamza gelince selcuk burak hamit filan it gibi kosaacak.Bu adamların sorunu sadece koşmakla alakalı değilki.Selcuk 3 metre yanına pas atmaktan aciz.Burak top tutamıyor hamitin pasları filande berbat.Yani Hamza gelince bu adamlardan yine bir ok olmayacak.Sneijderide kesmeye bir tarafı yemez.Taraftar zaten kılıçları çekmiş bekliyor.Yeterki dogru oyuncularla kursun şu kadroyu.Hakeden kimse o alsın formayı.
volkan şen diye bir oyuncu vardı trabzonda bilirmisin.Şimdi bursa'da nasıl oynadığına bir bak.Hoca manteliteyle birlikte herşeyi değiştirebilir. inan buna

volkan şen diye bir oyuncu vardı trabzonda bilirmisin.Şimdi bursa'da nasıl oynadığına bir bak.Hoca manteliteyle birlikte herşeyi değiştirebilir. inan buna

Volkan şeni bilirim şimdide iyi oynuyor fakat aynı zamanda sercan yıldırımda vardı baya iyiydi ikisi Bursada.Şimdi Sercan nerede bitmiş durumda.Volkan demekki hırslı adammıs futbola acmıs tekrar kendine geldi.Bazı şeyler sadece manteliteyle çözülmez.Futbolcunun futbola saygısı ve hırsı olacak.Ben bunu Selcuk ve Burak ta göremiyorum.Bak hamitte var bu saygı fakat oda fizik olarak bitik durumda.

Yazik su takimimizin dustugu hale bak.

Koskoca Galatasaray daha gecenlerde takimin tartismasiz en iyi oyuncusu ve markasi olan Sneijder'e sallayan ve klasik kokusmus zihniyetle yabanci Turk ayrimi yapan ve Galatasaray'i satip Galatasaray'in basarisiz olmasi icin elinden gelen herseyi yapan bir federasyonun emir kulu olan o elemanin adamiyla anlasma yapiyoruz.

Yaziklar olsun.

Dun dusunuyordum acaba Prandelliden dahada kotusu olabilirmi diye. Belki teknik ve taktik olarak olmaz ama etik ve ahlak konusunda sinifta kaldigimiz tartisilmazdir.

Gercekten icim aciyor su an.

Son düzenleme:
Farklı düşünüyoruz.Sercan bursa da en iyi döneminde dahi pasaklı bu adam golcü olmaz demişliğimi çok iyi hatırlıyorum.

hamza hocayı istemeyenlerin üzerine fazla gelmeyin bence. Çünkü büyük çoğunluğunun böyle düşmesinin sebebi hamza hocanın sneijder hakkında konuşmaları. Böyle bir konuşma geçmemiş olsaydı % 90 kişi hamza hocayı belki de ilk aday olarak yazardı

hamza hocayı istemeyenlerin üzerine fazla gelmeyin bence. Çünkü büyük çoğunluğunun böyle düşmesinin sebebi hamza hocanın sneijder hakkında konuşmaları. Böyle bir konuşma geçmemiş olsaydı % 90 kişi hamza hocayı belki de ilk aday olarak yazardı
Aynen katılıyorum.Ama böyle tümdenci düşünürsek etrafta yabancıdan başka hoca bulamayız maalesef o da bizi takip etmediği için geçmişte sözü yoktur.

Heralde yaziyoduk durduk yere sneijdere saldirdi. Tabii ki tepki koyacaz sacma bi yorumdu.

a bi taraftan Prandelli gitti ya, kim gelirse gelsin diyorum ama oteki taraftan bu Sneijder hakkinda cok carpici aciklamalar felan yapmisti... Yerli oyunculari Pohpohlayim derken Yabancilari kusturmesin?

Icime yinede bi kurt dustu yani anlayacaginiz ama insaAllah utandirir ve sezon sonunda 4. yildizi takip devam eder... Nede olsa kani Sari - Kirmizi akiyor... Akhisarda yaptiklarida ortada, umarim basarili olur...

Geri
Üst Alt