hamza hocanın sneijder'i takımdan keseceğini düşünen taraftar profili

Ceyhun Kolos

Cezalı
selçuk ve burak'a zam yaparak sözleşmesini 2019 kadar uzatan,galatasarayı batırıp daha henüz batırdığı belli olmadan kaçıp kurtulan adamın vizyon sahibi olduğunu düşünen taraftardır.

reserved. bu başlık değerlenebilir

ben de sneijder'i kes(e)meyeceğini düşünüyorum, belki düşünebilir bunu ama yemez.

Komplo teorisinde ahmed çakarı aratmıyoruz

Hamza'nın öyle bir güven,özveri ve tecrübesi olmadığını anlamayan taraftar profili

2005 de "Sneijder o kadar iyi oyuncu degil" deseydi bile ayni seyler konusulurdu

Böyle bir şey olmaz olursa sneijderi yavaş yavaş takımdan koparmak istiyorlar demektir.
Albayrakta sneijderin gitmeyeceğini söyledi zaten .(NOKTA)

Böyle bir şey olmaz olursa sneijderi yavaş yavaş takımdan koparmak istiyorlar demektir.
Albayrakta sneijderin gitmeyeceğini söyledi zaten .(NOKTA)

Albayrak, Trabzonspor maçında Sneijder'in yedek kaldığını öğrenince ''bu maçı kaybederiz'' şeklinde yorum yapmış. Kimsenin göndermeye çalıştığı falan yok. Adamın zaten 1.5 yıllık sözleşmesi var aceleye de gerek yok.
Sneijder'den gelse gelse max 10 milyon euro gelir zaten.

Akıl sağlığı yerinde olan birisi Sneijder olduğu takımda ilk 11'i değil ilk 10'u oluşturur.

Hamza Sneijder'i sürekli oynatacak.Prandelli döneminden de daha iyi olacağız burası kesin.Bu konuşması çok iyi oldu.Artık Sneijder'i keserse ne olacağını çok iyi biliyor.

beyaztv deki spor programını izleyen, izlerken resmini kaydedip programa yollayan taraftardır. bkz: Passolig bileti kazanan taraftarlar.

Konunun Aysal'la ne ilgisi var anlamadim ama Aysal'i seven biri olarak, Hamza'nin aptal olmadigini bu elindeki silahlari en efektif bicimde kullanacagina eminim. Ha yonetimin satmak konusunda kesin tavri varsa adamin da elinden birsey gelmez.

Uzaktayken ettigi laflar aktif sureci baglamaz. Profesyonel dunya takilmamak lazim. Bu tarz onyargilar bizi bir yere getirmez.

Once izin verelim de adam 2-3 maca ciksin takimla.

keserse eğer hamzaya her fırsatta küfür edecek taraftar profilidir.

Wes'i kesmesi kendi bindiği dalı kesmesi demek.

Olur da araları açılır ve böyle bir şey vuku bulursa bu başlık efsane, başlığı açan da kestane olur.

Geri
Üst Alt