Hamza Hocayla Sistem Değişiyor, Bir de Bomba Var!

Moskova'nin yedegine muhtaciz öyle mi? Biz adam olmayiz. Geçen sene 5 milyon euroya almişlar biz bedavami alacagiz bunu. Tamam belli bir yetenegi var ama yeterli mi? Bizim hata yapma şansimiz yok. Yalan haber oldugunu düşünüyorum, inandirici degil.

Et o o yı istemeyenler misse ye ok diyorlar...enterssan. :D

* LG G2 Tapatalk *

ya sizin ne saçma mantığınız var sneijder illa gidicek diye bi kuralmı var bırak çözüm bulunur

Kuduruyorlar hahahahahhahaha.
12-mayis-2012-galatasaray-in-18-sampiyonlugu_343885.jpg

Dağılın çakma Galatasaraylılar hadi.

Hamza H. : Sneijder gibi bir oyuncuya hangi TD sahip olmak istemez ?.

Şunu bir beyninize sokun artık.

Yahu herkes " Çift forvet oynayacaksak Sneijder gidiyor "yorumu yapmış.

Sneijder , Hagi gibi Hakan-Arif arkasında oynadığı gibi oynayamaz mı. Adamın titri 10 numara değil mi.

Önde biri pivot diğeri hareketli çift forvet arkalarında ise Sneijder olsa, Melo kalsa, kanatlara ve defansa yapılacak takviyelerle (ki önümüzdeki sezon yabancı olayına el atılacağını düşünüyorum) çok daha pozitif bir Galatasaray izlesek. Özlediğimiz golü düşünen ve rakibe korku salan aktif ofansif bir Galatasaray.

Neden hemen Sneijder'ı kanada yazıyorsunuz.

----SNEIJDER----
FORVET---NİASSE

Gibi yani...

Sneijder ve melo devre arasında yolcu.

buraktan iyi maddi durumuda göz önüne alırsak doumbiayı felan alamayacağımıza göre hayır demem

Önde biri pivot diğeri hareketli çift forvet arkalarında ise Sneijder olsa, Melo kalsa, kanatlara ve defansa yapılacak takviyelerle (ki önümüzdeki sezon yabancı olayına el atılacağını düşünüyorum) çok daha pozitif bir Galatasaray izlesek. Özlediğimiz golü düşünen ve rakibe korku salan aktif ofansif bir Galatasaray.

Ahmet abi , eğer Melo tek orta saha diyorsan orta saha çok yumuşak kalır. Melo, eski melo değil. Melo-Selçuk-Yekta üçlüsüyle bile orta sahamızı yürüyerek geçiyorlar. Ha eğer 4-3-1-2 diyorsan, o zaman da kanatlar hiç çalışmıyor. Pozitif fubol falan olmuyor o. Karambol futbolu oluyor.

4-2-3-1 oynayabileceğimiz en doğru sistem. Ama bu bitmiş , yetenek fakiri futbolcu grubuyla hiç bir sistem başarılı olmaz. Bize çok sert bir orta saha lazım öncelikle, ayrıca içe kat edebilen golcü bir kanat oyuncusu ve tabi ki iyi bir bitirici santrafor.

Madem çift forvet oynatacak 4-3-1-2 oynatsın
Bruma-Melo-Olcan
Sneijder
Niasse-Umut

-----------Muslera
Tarik-Semih-Koray-Telles
------------Melo
----------Sneijder
Olcan---------------Bruma
------Umut---Burak

Ahmet abi , eğer Melo tek orta saha diyorsan orta saha çok yumuşak kalır. Melo, eski melo değil. Melo-Selçuk-Yekta üçlüsüyle bile orta sahamızı yürüyerek geçiyorlar. Ha eğer 4-3-1-2 diyorsan, o zaman da kanatlar hiç çalışmıyor. Pozitif fubol falan olmuyor o. Karambol futbolu oluyor.

4-2-3-1 oynayabileceğimiz en doğru sistem. Ama bu bitmiş , yetenek fakiri futbolcu grubuyla hiç bir sistem başarılı olmaz. Bize çok sert bir orta saha lazım öncelikle, ayrıca içe kat edebilen golcü bir kanat oyuncusu ve tabi ki iyi bir bitirici santrafor.

Kanatlar çalışmıyor, defansta özellikle Semih çok aksıyor kademeyi bırak kendi görevini bile aksatıyorken , forvet rakibi gerektiği rahatsız etmiyorken elbette Melo tek başına yetmez. O konuda haklısın.
Ama ben Melo'yu diğer aksaklıklar giderilecek düşüncesiyle yazdım. Yoksa dediğin gibi olduktan sonra tek forvettir en makulu

valla hazma hoca içimi okuyo,kiralık niasse+babel fişekler bu takımı

Bu bilgi sağlam mı bilen var mı ??

Madem çift forvet oynatacak 4-3-1-2 oynatsın
Bruma-Melo-Olcan
Sneijder
Niasse-Umut

Şöyle söyleyeyim bu hücum hattiyla defansimiz kevgir olur. Hangisi ileri geri gider bunlarin.

Şimdi diyeceksin şu an kevgir olmuyormuyuz. Evet oluyoruz.

Son düzenleme:
Sneijder ile 4-3-1-2 oynanir, hemde cok güzel oynanir. Fatih Terim döneminde 14 mactan 12 galibiyet gibi bir serip yakalamistik bu dizilis ile. Ve o dönemler Sneijder daha fizik olarak hazir bile degildi, su an geyat iyi durumda. Ancak Sneijder´de sorun degil, sorun forvetlerde, o yüzden bu sistem olmaz...

Bu dizilis cok zor bir dizilistir, bunu oynamak icin yüksek oyun zekasina ihtiyac vardir. Bu oyun zekasi Niasse´de de yoktur, o yüzden oyun zekasi yüksek bir forvet gelmeden, böyle bir oyun oynayamayiz.

O zaman 4-4-2 ile sneijderi solda oynatır
Olcan-Melo-Selçuk-Sneijder
Umut-Niasse....

Olcan'i istemiştim ama böyle oynarsa istemem. Selçugun yerine basan birini koy. Ozaman birşeye benzer. Tabi ben tek forvet ve Sneijder'in Forvet gerisi olmasi taraftariyim. Bu arada Niasse ilerde top tutabiliyormu.

Campel'de kiralanabilse güzel olurdu.

Son düzenleme:
Hucum oyuncusu gelirse devre arasi sneijder'in gidecegi anlamina gelmez.

Muslera
Sabri chedjou semih Tarik
Melo selcuk
Olcan Sneijder niasse
Burak

Boyle oynatabilir mesela.
Sneijder gitmez.

Geri
Üst Alt