- 27 Ocak 2010
- 58.769
- 30.405
- 3.363
kaynağa kimsenin takılmaması ilginç
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim yanlis yaptigimiz neydi ??? Arda Turan bizdede herzaman üstün bir performans göstermistir, ancak teknik adam ve yönetimlerin capsizligindan dolayi, verdigi emekler herzaman heba olmustur. FELDKAMP´LI sezon haric tabi, sonra ise paramiz ile rezil olduk kulüp olarak. Yaptigimiz hic bir yatirim tutmadi.
Taraftardaki kokusmus zihniyeti unutmayalim, 22 yasindaki, agir sakatlik gecirmis Arda Turan´i bas sorumlu ilan etmek, Galatasaray taraftar tarihinin en büyük cehalet örnegi olmustur. 2009/2010 sezonunda yarim sezon sakat sakat oynadi, sonra ise agir bir ameliyat gecirdi. Buna ragmen 2010/2011 sezonunda as sorumlu ilan edilip, takima küstürüldü. Äzellik ile Arda gibi genc oyuncular sosyal medyayi takip edip, yorumlardan etkileniyor. Sonra birde tribünlerin yaptigi baski vardi.
Bu ortamda genc oyuncu tabiki helak olur...
Ben ihtimal vermiyorum 4-4-2 oynatacağına. Bu sene tvlerde yorumcular bi tutturmuş 4-4-2 oynamalı diye. Onların gazı bu. Bu takımın oynayacağı Selçuksuz Buraksız 4-2-3-1 dir. NOKTA.
Ben daha çok sistemimizde bir sorun oldugunu düsünüyorum. Mesela simdi elimizde bir kaç tane yüksek potansiyelli genç var, ama onlara gereken egitimi saglayamiyoruz. Kimse Galatasaray'da futbolunun üstüne bir sey katamiyor. Hatta geri gidiyor.
Iste Galatasaray taraftarinin her zaman oldugu gibi nasil bir dansöz toplumu oldugunu bir kez daha bu konuda görebilirsiniz.
Iki senedir Besiktas i feda transferlerinden dolayi yerle bir eden, dalga gecen vsvs bugün kendi basimiza gelince nasil farkli yorum yapiyor ama?
Ah ne hellere düstük.
Galatasaray dan bahsediyoruz.. Taraftar ve yönetim gelmis Hamza Hamzaoglu gibi köy TD si, Niasse ve Bilal gibi 4. sinif futbolcusu getiriyor.
Yetmemis gibi taraftar kabul ediyor.
Yazik arkadas, Galatasaray dan soguttunuz.
Iste Galatasaray taraftarinin her zaman oldugu gibi nasil bir dansöz toplumu oldugunu bir kez daha bu konuda görebilirsiniz.
Iki senedir Besiktas i feda transferlerinden dolayi yerle bir eden, dalga gecen vsvs bugün kendi basimiza gelince nasil farkli yorum yapiyor ama?
Ah ne hellere düstük.
Galatasaray dan bahsediyoruz.. Taraftar ve yönetim gelmis Hamza Hamzaoglu gibi köy TD si, Niasse ve Bilal gibi 4. sinif futbolcusu getiriyor.
Benzeri Sneijder, Drogba geldiğinde bizde yapılıyordu.. O gün ben yazmıştım çok para harcıyoruz umarım sonumuz BJK gibi olmaz dediğimde birçok kişi o kadar düşmeyiz, asla Beşiktaş gibi olmayız diye bana çıkışıyorlardı..
Ah ne hellere düstük.
bizim bu hale dusmemiz sneijder ve drogbadan ziyade
inan ve yilmaz'a 2019'a kadar 50 milyon
altintop'a yillik 10 milyon
amrabat'a bonservis 20 milyon
30 adet oynatmadigin copun transferine 100 milyon baglanmasi, sponsor bulamama vb gibi hususlardir
iyi de Aslan. Çift forvet diyor. Wes ne olacak yine sola mı kayacak.![]()
İki önemli isim denmiş ama sadece bir oyuncunun ismi var. Haber mi yalan yoksa ben mi bir şeyi kaçırıyorum?
Hamza Terimoglu işte ustasının saçma salak sistemini yeniden hayata geçirecek. 4231 oynatın ulan şu takımı.
Bizim kendimize sormamiz gereken soru. Arda bizdeyken neden bu performansi veremiyordu? Bizim yanlis yapip atletico nun dogru yaptigi nedir? Bunun yanitini bulursak nice Ardalar çikar.