Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İşte budur. Mükemmel yorumlamışsın. Keşke takımı yönetenler veya yönlendirenler de bu kadar futboldan anlasa. Hadi onu geçtim yaşananlardan ders çıkarabilme kapasitesine sahip olsa.Zaten dünyada 4-4-2 oynayan takım yok ki.Bir tek bizde bu muhabbet var.2 tane forvetinin de ayağı iyidir,orta saha özelliği varır o zaman kağıt üzerinde 4-4-2 oynarsın.Kağıt üzerinde oynarsın çünkü o aslında 4-6-0 bazen de 4-5-1'dir.2011-2012 sezonundaki elmander-baros ve elmander-necati ikilileri gibi bir ikili yakalarsan bunu denersin.Ama şu anda burak ve umut gibi teknik açıdan diplerde olan 2 adamı aynı anda oynatırsan nasıl pas yaparsın,nasıl güzel futbol oynarsın.Böyle kadrolar yapan insanlar nasıl iyi futbol hayali kuruyor.Ancak bir yan topla işkence gibi bir futbolla maçı kazanır sonra da sistem bu dersin.
Ayrıca biz burak ve umutlu 4-4-2 yi yarım dönem denedik elmander sakatlanınca 2012-2013 sezonunun ilk yarısında.Berbat bir futbol oynadık liderdik ama sadece 33 puanla.Ki o zaman selçuk bu kadar bitik değil,melo daha güçlüydü.O yarı fenerbahçe sadece 27 puan almıştı düşünün.2.yarı sneijder ve drogba gelmese şampiyon olmamız mümkün değildi.O dönemi herkes hatırlar.
Şu kadroyla oynayabileceğin ve dünyada hemen hemen her takımın oynadığı 4-2-3-1 sistemidir bizimde oynamamız gereken.
valla takımında sınayder olup 4-4-2 oynamaya çalışan adam ağır maldır benim gözümde.. umarım o saçmalığı yapmaz veya yapıyorsa da sınayder'i sol kanat oynatmaz. adamı yedek oturt, 18'e bile alma daha iyi..
Fatih Terim hocamıza, ulu imparatorumuza ağır mal mi diyorsunuz siz şimdi sn bakanim?valla takımında sınayder olup 4-4-2 oynamaya çalışan adam ağır maldır benim gözümde.. umarım o saçmalığı yapmaz veya yapıyorsa da sınayder'i sol kanat oynatmaz. adamı yedek oturt, 18'e bile alma daha iyi..
valla takımında sınayder olup 4-4-2 oynamaya çalışan adam ağır maldır benim gözümde.. umarım o saçmalığı yapmaz veya yapıyorsa da sınayder'i sol kanat oynatmaz. adamı yedek oturt, 18'e bile alma daha iyi..
Bu bilgi sağlam mı bilen var mı ??
onu cam oynatmak için defansif anlamda iyi olan, çok calisan 2 oyuncu lazim onun arkasinda.
her maç farkli performanslar gösteren Melo ve 2 sezondur berbat oynayan Selçukla Sneijderi tek CAM oynatmak isteyen daha maldir.
__________Muslera
Sabri __Koray G.Zan Hakan
Bruma Melo Sneijder SinanG.
________Umut Pandev
4. Yıldız fenere h.o.
ölmüş pandevle mi alcan 4. yıldızı?__________Muslera
Sabri __Koray G.Zan Hakan
Bruma Melo Sneijder SinanG.
________Umut Pandev
4. Yıldız h.o.