GSC Portal Hamzaoğlu Açıkladı

Sneijder sevgisinden çoğu kimsenin gelmesin demesi. :)
Bu taraftarı karsısına alacak kadar salak değildir herhalde. Kasıtlı bir şekilde Sneijder'in üzerine gitmesi. Ki böyle bişey yapacağını sanmam. Senaryolar üretmeyelim. Prandelli'den iyi olacağı kesin.

Belki de gelip gelebileceği en iyi noktaya hıyanet içinde bulunmaz Hamzaoğlu.

Hayırlı olsun. Hem takım hem kendisi adına. Umarım geldiği yerin fazlasıyla farkındadır.

TFF onay verdi diye kötü mü olacak nasil bir mantik bu

Selcuk burak kankiler yasadi.
Sneijder kadro disi mi birakir artik..

Kankigillerin biletini bu taraftar kesecektir buna eminim.

Satılmış medya gücüne rağmen arkalarına bakmadan kaçacaklardır futbol özürlüleri

ADAM olsun , adaletli forma dagitsin ozaman OK . Ama yok selcuk/burak ilk 11 yazip durursa s............................................................ selamlar :0

tam bir fatih terim operasyonu!!!! rte-davutoğlu ikilisi gibi görünüşte başbakan davutoğlu ama kararları kimin verdiğini biliyoruz!!aynısı bizim takımda sözde t.direktör hamza ama takımı imPARAtor yönetecek!!!

fatih terim.demioren e lafini gecirir bu is bitmistir umarim yaniliriz dusunduklerimizden

TT

burak selçuk full oynamaya devam edecek ne farkı olacak o zaman prandelliden.

Bu adamı istemiyorum. Bu geleceğine Tugay falan gelsin.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gelmesi muhtemel hiçbir hoca Selçuk-Burak ikilisini kesmeyecek.

yahu arkadaşlar sizin hala umudunuz var mı bu sezondan? bu durumda kim gelse gelsin bu takımı adam edemez o yüzden bırakın hamza gelsin başarılı olursa baş tacı olmazsa mayıs da gider zaten ...

Sen heralde gündemi geriden takip ediyor ya da maçları izlerken bu adamın yorumlarını dinlemiyorsun. Biraz arşiv araştırması yap. Melo ve Sneijderle ilgili yorumlarını dinle ya da oku...
Gayet takip ediyorum merak etme ayrıca
Okuduğumu da anlayan birisiyim burdakilerin çoğunun tersine de adam değil takımdır benim için önemli olan

Sneijder ı bende seviyorum ama hocanın dediği kötü birşey yok bence

Adam "Milli takımda koştuğu kadar Galatasaray da koşmuyor " imasında bulunmuştu çok ta yalan değil dediği ha bu takım ritmiyle alakalı dersin amenna ki bence hoca da takım ritmini sorunlu buluyordur. Başında olduğu Akhisar bize kök söktürmüştü yabancı düşmanlığına kesinlikle hayır ama yabancı hayranı da olmayalım umarım çok başarılı olursa uzun yıllar kalır başarısız olursa zaten gider yeterki destek olalım daha gelmeden eleştirmeyelim gördük yabancı hocaları Susiç mi gelseydi

Hamza avatari bulalim sana hemen bana birak bu isi xd

Hamzayı eskiden severdim,gelmesinide isterdim forumda var postları ama son zamanlarda kendinden aşırı soğuttu.Sneijder'i harcamasın,Bruma,Sinan,Telles gibi gençlere öncelik versin avatarını kullanırım sana söz ;)

Geri
Üst Alt