Sarp Ekin
10 Numara!
- 20 Ağustos 2013
- 13.674
- 4.218
- 1.198
Neden Gekas la Niasse Konya lımıydıEğer bu adam olursa yabancılardan yana ümidinizi kesin derim. Sezarın hakkını Sezara verecek bir teknik direktör bulamıyoruz ya rezalet bir durum...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neden Gekas la Niasse Konya lımıydıEğer bu adam olursa yabancılardan yana ümidinizi kesin derim. Sezarın hakkını Sezara verecek bir teknik direktör bulamıyoruz ya rezalet bir durum...
Sen heralde gündemi geriden takip ediyor ya da maçları izlerken bu adamın yorumlarını dinlemiyorsun. Biraz arşiv araştırması yap. Melo ve Sneijderle ilgili yorumlarını dinle ya da oku...Neden Gekas la Niasse Konya lımıydı
Hamza avatari bulalim sana hemen bana birak bu isi xdGelmesin.
Fatih Terim Galatasaray'dan izin bekledi mi görüşüp imza atarken?
Gayet takip ediyorum merak etme ayrıcaSen heralde gündemi geriden takip ediyor ya da maçları izlerken bu adamın yorumlarını dinlemiyorsun. Biraz arşiv araştırması yap. Melo ve Sneijderle ilgili yorumlarını dinle ya da oku...
Zaten terim in sag kolu, oda ordan gs yi kullanir uzaktan kumanda gibi, hemde wesleyi hemen siler cünkü hollanda macinda bütün hayallerini yikmisti Wesley King
Hamza avatari bulalim sana hemen bana birak bu isi xd