Hamzaoğlu: "Bizi istemiyorlarsa gideriz, yapacak bişey yok"

hamzanın tüm söylemleri içinde en muazzam olanı bence hakan balta ortasahada oynayabilir demesiydi...Böyle bir futbol adamı bu işte.

Ordada başlamış duygu sömürüsüne, ağlamaya.

Bu hamza nın taktiği belli bütçe yok ayağına kendi çomarlarını aldırıp komisyon yürütmek madem para yok bizdeyken 2 milyon euro ya anlaşmıştı çomar aydın yılmaz kalacaktı merter ve güray ve birçok çöp daha gelecekti ama taraftarın tepkisiyle fişi çekildi bursa da dayak bile yiyebilir çakma parator

biz istemedik seni son ana kadar sömürdün gitmedin.. umut yürüyene kadar oynar dedin takımına almadın sen nasıl bir çeşitsin ?

melonun başını yedin hala konuşuyorsun pes !! hala adam bulamadık senin yüzünden !!!!

bu herifi gorunce aklıma gignac ayew konoplynka kalinic gomez m.pereira mbia dani alves gervinho geliyor çıldırıyorum bu geri kafalı yuzunden binlerce oyuncu kactı ırkcıoglu en az 3 senemızı yedi

Tam bir katıksız ezik triplere gel hoca mı ırkçı mı ağlak mı belli değil.

gollum gibi konuşmaktan asla vazgeçmeyecek

Lan şaka gibi bir adam kendini nasıl bitirir örneği. Milyarda bir birinin başına öyle bir şans gelir ve geldi de sen ne yap üzerinden 3 ay geçmeden bütün geçmişi sil at.

Boşa mal demiyoruz. Herif kendiini bile sevmiyor lan.

Hamza yerine ben olsam sezon biter bitmez ilk yapacağım iş saygın bir sportif direktör alınmasını istemek olurdu. Avrupa piyasasına hakim, sonra anında futbolcuları satardım yok yıldızmış evlatmış banane lan :D

Hiç biinin kafa çalışmıyor sözleşmesi bitenleri kapının önüne diğerlerine kulüp bulup bir tane kukla yönetici oyş. Yönetime hocaya soran olursa herkes birbirine suç atar Görev tamamlanırdı. Hem kendilerine hem kulübe yazık ettiler

Çok cahil.Maçtan sonra çıkıp, taraftardan özür diliyorum.Telafi için uğraşacağım dese herşey hallolurdu.

"Hamzaoğlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, bugünkü maçta ilk yarıda iyi oynayamadıklarını ancak ikinci yarıda toparlandıklarını ve dengeyi sağladıklarını söyledi."

Çünkü hiçbir rakibine karşı bir maç öncesi analizi, taktik çalışması yok. Bizdeki maçlarında da ilk yarılarda çoğunlukla ne oynadığımız belli değildi, yokları oynuyorduk. Rakip sonucu aldıktan sonra ikinci yarıda oyun üstünlüğünü alman gayet normal. "Rakibe karşı hazırlanmayız, çıkar oynarız" gibi günümüz futbolunda yeri olmayan rezil bir anlayışa sahip. İlk hafta da Adanaspor karşısında 1-0 yenik duruma düşüp ikinci yarı 2-1'e getirmişlerdi. Allah Bursaspor taraftarına sabır versin.

Geri
Üst Alt