Haber Hamzaoğlu: "Sneijder aldığı parayı hak etmiyor" (2014)

Sniejder' i Fatih Hoca kesemedi, değil Hamza Hoca, Morinhou gelse kesemez. Böyle bişey hem kendine, hem takıma, hem de yönetime zarar verir.

Bu tür paranoyalardan kurtulun artık. Adam bişey söyledi diye burda ne Galatasaray' lılığı kaldı ne adamlığı. Sniejder kasıtlı kesik yerse o zaman konuşuruz bunları.

Bazıları kendini öyle inandırmış ki Hamza hoca hemen gelecek ve Sniejder' i kesecek, onla kavga edecek.

GT-I9300 Tapatalk

Sneijder'e aciyorum arkadas. Hamza Hamzaoglu denen ne oldugu belli olmayan tiple calisacak, sonra gönderilecek.

Birde yabanci siniri kalkmamali diiyordu bu adam.. Iyice standart kulüp olduk.

birtek sneider degil türiyede oynayan yabancilarin yüzde 90i hak etmiyor diye tamamlanmasi gereken cümle. sneider bu takimin beyni en cok mücadeyi o yapiyor avrupa nin herhangi bir kulübünde oynasa bu parayi alirmi? yanindan gecemez.

Oynatsa bile isteyerek oynatmadığı zamam yine sıkıntı. Hayır ne gerek var böyle düşünmeye. Fatih Terim'den dolayı olduğunu düşünüyorum.

Sniejder' i Fatih Hoca kesemedi, değil Hamza Hoca, Morinhou gelse kesemez. Böyle bişey hem kendine, hem takıma, hem de yönetime zarar verir.

Bu tür paranoyalardan kurtulun artık. Adam bişey söyledi diye burda ne Galatasaray' lılığı kaldı ne adamlığı. Sniejder kasıtlı kesik yerse o zaman konuşuruz bunları.

Bazıları kendini öyle inandırmış ki Hamza hoca hemen gelecek ve Sniejder' i kesecek, onla kavga edecek.

GT-I9300 Tapatalk
Sniedjer ne lan

Sağlamsa Lassa

Sneijder bunu akıl hocasını,artı ne kadar yerli td.bozuntusu varsa hepsini top diye sektirir.

Bir de diyorlar ki Hamza Sneijder'i beğenmiyor olabilir. Ulan Hamza kim?

Sneijder'e sormuşlar mı bakayım, Hamza'yı beğeniyor muymuş?

birtek sneider degil türiyede oynayan yabancilarin yüzde 90i hak etmiyor diye tamamlanmasi gereken cümle. sneider bu takimin beyni en cok mücadeyi o yapiyor avrupa nin herhangi bir kulübünde oynasa bu parayi alirmi? yanindan gecemez.

Avatar yakiyor Ülküdas, Allah Rahmet eylesin Ali Metin Tokdemir Reisi

İsmail kartal kariyer: 15 nisan 1959
hamza kariyer : bilinmiyor

Bilinmiyor değil siz bilmiyorsunuz. Akhisar'da yaptıkları ortada o imkanlarla çok iyi işler yaptı.

Ayrıca Rijkaard gibi kariyerli hoca geldi mi GS'nin başına, sonuç ne oldu?

Hoca belirlenirken kariyer tek kıstas değildir, hele hele sezon ortasında hoca değiştiriliyorsa kariyerden önce başka kriterlere bakılır. Hamza da bu süreç için uygun bir isim.

Bilinmiyor değil siz bilmiyorsunuz. Akhisar'da yaptıkları ortada o imkanlarla çok iyi işler yaptı.

Ayrıca Rijkaard gibi kariyerli hoca geldi mi GS'nin başına, sonuç ne oldu?

Hoca belirlenirken kariyer tek kıstas değildir, hele hele sezon ortasında hoca değiştiriliyorsa kariyerden önce başka kriterlere bakılır. Hamza da bu süreç için uygun bir isim.
Seninde söylediğin gibi Rijkaard ı geçtim İngilterede şampiyonluk yaşamış Mancini bile Galatasaray da dikiş tutturamadıda hamzamı başarılı olacak.Bu saatten sonra kimse kendini kandırmasın.Mancini de sezon ortasında getirildi.Bu klübün ilerisini gören yönetim olsa hamzayı geçen sene mancininin yerine getirseler anlardım.Galatasaray bir deneme tahtası değildir.O kadar kötü olduğumuz halde yendiğimiz takımın 1 puan gerisindeyiz.

Seninde söylediğin gibi Rijkaard ı geçtim İngilterede şampiyonluk yaşamış Mancini bile Galatasaray da dikiş tutturamadıda hamzamı başarılı olacak.Bu saatten sonra kimse kendini kandırmasın.Mancini de sezon ortasında getirildi.Bu klübün ilerisini gören yönetim olsa hamzayı geçen sene mancininin yerine getirseler anlardım.Galatasaray bir deneme tahtası değildir.O kadar kötü olduğumuz halde yendiğimiz takımın 1 puan gerisindeyiz.

Böyle düşünürsek başarılı olacak hoca bulunmaz piyasada. :)

Mevcut durumda yerli hoca gelmesi gerekiyordu, yabancı birinin ligi tanıması takımı çözmesi derken lig biterdi çünkü.

Hamza da en iyi 2-3 yerli alternatiften biriydi sonuçta. O yüzden mantıklı bir tercih olarak görüyorum.

Alıcaktın Skibbe'yi yanına Scott Piri'yi koyucaktın malum adam antrenman yaptırmıyor muhteşem ikili olacaklardı.

Geri
Üst Alt