Hamzaoğlu Sneijder'den Özür Diledi!

Cenk Yelkenci

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Canlı yayınlanmakta olan imza töreninde Hamza Hamzaoğlu, Wesley Sneijder hakkındaki sorulara şu şekilde cevap verdi.

"Maçta spiker Sneijder'in Türkiye'deki oyuncuların üç dört pas yapmadan topu ayağından çıkarmadığını ama Hollanda'da oyuncuların hemen ayaklarından çıkardığı şeklinde bir röportaj verdiği söylendi. Ben de pozisyonum gereği, Milli Takım antrenörlüğüm gereği oyuncularımızı savunmak için bazı söylemlerde bulundum. Bunlar bireysel olarak Sneijder ile alakalı değildi.
Sneijder benim en değerli oyuncularımdan biri olacak. Ben de o gün ileri gitmiş olabilirim, öyle ise özür diliyorum. Sneijder ile de konuşacağım zaten, benden yana kesinlikle bir sorun yok."

Hamza Hamzaoğlu İmza Töreni Basın Toplantısı

Galatasaray ' ın başarısı için zaten bunu yapması gerekirdi . Hidayetli adammış inş başarılı olur

Böyle adamlari severim. Hatalarını inkâr etmeyen, hata yaptığını direkt söyleyebilen.

I am the one who knocks!

Hamza hocaya dair tek tereddütum Sneijder konusuydu onu da açığa kavuşturdu. Artık gönül rahatlığı ile destekleyebilirim. Başarılar hocam.

-Tapatalk-

Adam hiç kompleks yapmadan bunu dediyse helal olsun. Güzel insan böyle olunuyor. Sportif olarak çekincelerim saklı olmak üzre yolun açık olsun Hamza Hocam.

önüne çok büyük bir fırsat çıktı bu seneki başarısı kariyerinde çok büyük bir etki yapacak bu şansı Sneijder le kavga ederek geçirmemesi gerekiyor doğrusunu yapmış

sistemler kalici degildir , oyun icinde bile sistem degisir ,top rakipteyken bekleyen degil rakibi rahatsiz eden kovalayan bir yapimiz olucak dedi hamza hoca , cook heyecanli eli ayagina dolaniyor , gecen gunku anket yanlis secim demistim ama sani tutucak gibi , umarim basarili olur

Hamza Hamzaoğlu adam gibi adam;

helal olsun yahu daha ilk toplantısında

satılık medyanın elinde koz olarak kullandığı Sneijder konusunu

bir kalemde çöpe attı ve hepsini susturdu...

nasıl ne olacaktı, hoca efendi bir insan oldugu icin alttan aldı. sözlerimin arkasındayım deyip üste cıkmaya calıssa, sneijder cıkıp ne diyecek ti ??

teknik patron daima oyuncudan üstündür.
sneijder hamza oğlundan daha önemli şu anda takım için geç o işleri hadi sıkıyorsa kavga etsin sneijderlede kim daha zararlı çıkacak görelim

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt