Mustafa Ünal
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2011
- 24.170
- 11.033
- 2.223
İyi oldu bu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cok duygulandirdi
snijder hamza oğlundan daha önemli şu anda takım için geç o işleri hadi sıkıyorsa kavga etsin sneijderlede kim daha zararlı çıkacak görelim
tamam selçuk burak hamit sabriyle 1500 yılın en iyi futbolunu oynarsınnie zararlı cıkacan. 2011-2012'de son 10 yılın en iyi futbolunu oynarken kadroda sneijder'mi vardı ? mütavazi adamlar ile silip attık ligi..
sneijder'in boslugu bireysel olarak dolmayabilir ama iyi bir takım olabilirsen bireysel performanslarada ihtiyacın kalmaz. olması gerekende bu zaten.
Genel bir sempati yaratyi sanirim hali ve tavriyla. Prandelli de boyle baslamisti gerci o biraz romantik bloggerlarin sucuydu. Hamza basarili olur umarim da su teknik heyet didismesi son bulur. Yolumuza bakariz
Ne o Sneijderi yollamak istiyodun. Gercekleri görüyosun artik bakiyorumda refiq kardesfaşo türk futbolcularını korumak için kariyerine bakmadan sahadaki en gayret gösteren oyuncumuza haksızlık ettiğini kabul etmiş
bu zihniyetteki adamdan 1 beklentim yok
sezon sonunda şutlanmasını dilerim
yollamak istemiyordum kendisinin gideceğini düşündüm manudan teklif gelinceNe o Sneijderi yollamak istiyodun. Gercekleri görüyosun artik bakiyorumda refiq kardes
~tap
faşo türk futbolcularını korumak için kariyerine bakmadan sahadaki en gayret gösteren oyuncumuza haksızlık ettiğini kabul etmiş
bu zihniyetteki adamdan 1 beklentim yok
sezon sonunda şutlanmasını dilerim