Hamzaoğlu Sneijder'den Özür Diledi!

Genel bir sempati yaratyi sanirim hali ve tavriyla. Prandelli de boyle baslamisti gerci o biraz romantik bloggerlarin sucuydu. Hamza basarili olur umarim da su teknik heyet didismesi son bulur. Yolumuza bakariz

en azından maç sonu salak sulak bişeyler konuşupta taraftarı deli etcek teknik direktörümüz yok artık,dobra adam.

Yerli hoca yabancı hocadan bir adım öndedir benim için.Yabancı hocalar 2.senesinde anca ortama alışıyor.Kendisine Sneijder olayından dolayı soğuktum.Bugünkü açıklamasıyla o son buldu.

Cok sevindim gercekten. Sadece böyle düsünmesi degil ama delikanlica hatasi icin özür dilemesi çok hos bence

Adamsın be.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Aysal fan boyslari bu aciklamayla iyice uzulmuslerdir.

Ellerindeki malzeme azaliyor.

snijder hamza oğlundan daha önemli şu anda takım için geç o işleri hadi sıkıyorsa kavga etsin sneijderlede kim daha zararlı çıkacak görelim

nie zararlı cıkacan. 2011-2012'de son 10 yılın en iyi futbolunu oynarken kadroda sneijder'mi vardı ? mütavazi adamlar ile silip attık ligi..

sneijder'in boslugu bireysel olarak dolmayabilir ama iyi bir takım olabilirsen bireysel performanslarada ihtiyacın kalmaz. olması gerekende bu zaten.

faşo türk futbolcularını korumak için kariyerine bakmadan sahadaki en gayret gösteren oyuncumuza haksızlık ettiğini kabul etmiş

bu zihniyetteki adamdan 1 beklentim yok

sezon sonunda şutlanmasını dilerim

nie zararlı cıkacan. 2011-2012'de son 10 yılın en iyi futbolunu oynarken kadroda sneijder'mi vardı ? mütavazi adamlar ile silip attık ligi..

sneijder'in boslugu bireysel olarak dolmayabilir ama iyi bir takım olabilirsen bireysel performanslarada ihtiyacın kalmaz. olması gerekende bu zaten.
tamam selçuk burak hamit sabriyle 1500 yılın en iyi futbolunu oynarsın

Hadi hayirlisi .

Bir cevap en güzel bu şekilde verilirdi. Kendisini takdir ettim helal olsun...

Genel bir sempati yaratyi sanirim hali ve tavriyla. Prandelli de boyle baslamisti gerci o biraz romantik bloggerlarin sucuydu. Hamza basarili olur umarim da su teknik heyet didismesi son bulur. Yolumuza bakariz

ali ecenin hakkinda romantik yazi yazdigi teknik direktoru geldigi gun kovmak gerekir rijkaardla ilgili de duygu yuklu seyler yazip forumdaki hirbolarin bize zor dklar yasatmasina sebebiyet verdigini notlarimiza eklemeli

faşo türk futbolcularını korumak için kariyerine bakmadan sahadaki en gayret gösteren oyuncumuza haksızlık ettiğini kabul etmiş

bu zihniyetteki adamdan 1 beklentim yok

sezon sonunda şutlanmasını dilerim
Ne o Sneijderi yollamak istiyodun. Gercekleri görüyosun artik bakiyorumda refiq kardes

~tap

adamlik budur iste , bazilari gibi sahte degil gerecek galatasarayli dir

Geri
Üst Alt