Hamzaoğlu Sneijder'den Özür Diledi!

Elbette Konya' ya da gider, başarılı olursa Atletico Madrid' e de gider. Sorun şu an da, tam da senin yaptığın gibi bir şans verilmeden yargılanması. Şans verilmeden nereden biliyorsun nerede çalışacağını.

Şansı kendi yada çevresel etkenlerle elde eder. Başarılı olur, haketmiştir bu klübü. Başarısız olur, haketmemiştir, gider Konya' yı çalıştırır. Buna karar verebilmek, bir fikir edinebilmek için somut teknik bilgisini, idare/sevk yeteneğini önce sahada görmemiz lazım. Bunun içinde peşin hükümlü olmadan şans vermek lazım.

GT-I9300 Tapatalk

Benim de demek istedigim Galatasaray hocaligi onun icin bir sanstir. Adam Milli Takim T.D yardimcisi. Bize gelmezse en iyi sansi konya vs. Zaten orada basarili olsa dahi, 3 buyuklerde basarili olmadan yurt disina cikamaz.

Ertugrul Saglam Bursa'yi sampiyon yapti da ne oldu. Hamza'ya sorulan soru o kadar sacma ki. Kariyerini riske etmek ne demek. Onu soylemeye calisiyorum. Verdigi cevapta sacma. Galatasaray'da calismak bir sans onun icin. Yeteneklerine filan bir lafim yok.

Benim de demek istedigim Galatasaray hocaligi onun icin bir sanstir. Adam Milli Takim T.D yardimcisi. Bize gelmezse en iyi sansi konya vs. Zaten orada basarili olsa dahi, 3 buyuklerde basarili olmadan yurt disina cikamaz.

Ertugrul Saglam Bursa'yi sampiyon yapti da ne oldu. Hamza'ya sorulan soru o kadar sacma ki. Kariyerini riske etmek ne demek. Onu soylemeye calisiyorum. Verdigi cevapta sacma. Galatasaray'da calismak bir sans onun icin.
Galatasaray hocası olmak kendisi adına sans da olsa riski de büyüktür. Küçük kulüplerde beklenti azdır, Akhisar gibi ligde kalmaya oynayan bi takimi 15. sırada tutabilmek bile "basari" sayilabilecekken takimi daha da yukarılara taşıması büyük başarıdır. Bu başarıyı rahatlıkla fark edilir.

Galatasaray'da ise durum farklı. Biz her sezon şampiyonluğa oynayan bi takımız. Bu yüzden Galatasaray'i 2. yapmak başarısızlık olabilecekken bizle şampiyonluğa ulaşması "çok büyük bir başarı" değildir. Çünkü Galatasaray'ın forması bile şampiyonluğa oynar.

Soru pek de anlamsız değildi bu yüzden bana sorarsan.

N5

valla teorilerinize hayranım neymiş hamza hoca Türk futbolcuları koruyomuş sneijderi yeriyomuş.adam napsın ben büyük kozunu çöpemi atsın tabi verim alcak sneijderle yüz yüze görüşcek saçma yorumlar yapmayalım lütfen habire muhalefet olan insanlar var burda bu adam başarılı olur yazın bir yere

B3yBn8_CEAAZAKE.jpg

Ayrıca tamamen iyi niyetle sunu not düşmek isterim. Televizyonda vs bizim oyuncuları yabancılara sallayarak korumak yerine Sneijder gibi tecrübeli oyunculardan bizimkilerin çok fazla ogrenebilecekleri şey olduğunun altını cizseler büyük iyilik yapmış olurlar. Futbolumuzun geride kalmasının sebeplerinden biri de bu çekememezlik zaten. Ben Selçuk, Emre falan olsam Sneijder'in kicinin dibinden ayrilmam "belki birşeyler kaparım"düşüncesi ile. Hatta Hamzaoğlu için de büyük bi sans Sneijder ile çalışmak. Futbolcuların hocalarından öğrendiği şeylerin yani sira teknik adamlar da futbolculardan birçok şey öğreniyor.

N5

eee boşuna dememişler; büyük lokma ye büyük konuşma diye... neyse özür dilemiş bari.

Konu kapanma noktasına geldi ancak hala orası burası oynayan forum üyeleri olduğunu görüyoruz. Kaosu çok sevdiyseniz ve devam etmesini temenni ediyorsanız İstanbul'un karşı yakasında yer alan kulüpte daha sık karşılaşılıyor. Hatırlatayım dedim.

Şimdi hoşgeldin Hamza.

Bu aciklamalarindan sonra basarili olacagindan suphem yok

Bence hirsli, iyi top oynayan ve basarili bir takim yaratacak

Hamza Hamzaoğlu bu yorumu ile futboldan anlamadığı gösterdi, yoksa mesele yabancı düşmanlığı filan değil.Hala 3-4 pas atmadan topu ayağından çıkaramıyorlar dedi diyor, bu ne demek acaba?Adamın dediği topu 3-4 kez dürtmeden pas atamıyorlar, Hollandalı bir genç bile tek pasta oynayabiliyor.Sneijder bur sözüyle 2 ülke arasında ki altyapı farkına değinmiş sonuçta temel bir özellikten bahsediyoruz.

Ayrıca orada adam kovalıyor burada kovalamıyor diyor.Mancini'nin en önemli silahı Sneijder'di dolayısıyla onu sol önde oynatıyordu.Kaleye yakın olmasını istiyordu.Van Gaal'ın gol silahları ise RVP ve Robben'di dolayısıyla Sneijder geride oyun kuran merkez de oynayan adamdı.Daha kendi mesleğinden bihaber.

Geri
Üst Alt