Hamzaoğlu Sneijder'den Özür Diledi!

Helal olsun. Kanım ısınmaya başladı.

Hocanın Galatasaray' da ki futbolculuk günlerini sahada izleyen biri olarak, o dönemdeki insani yönünün, alçak gönüllülüğünün, hâlâ ilk günkü Galatasaray' da ki ilk günü gibi heyecanının devam ettiğini gördüm. Aslında bunun böyle olduğunu, zamanın Hamza hocadan sadece yaşını çaldığını ve diğer özelliklerinin devam ettiğini biliyordum.

Sniejder konusununda bir abartı ve gereksiz konuşma yaptığını tıpkı benim düşündüğüm gibi kendiside büyük bir olgunlukla söyledi.

Peki ya saha içi. Tüm bunlar dışında, Galatasaray' da ki başarı konusunda bu garantiyi hissedemiyorum. Kendisine inanıyorum elbette. Yalnız bu takımı, bu enkazı diriltirse gerçekten iyi işler yaptığına hepimiz şahit olacağız.

Toplantıda çok heyecanlıydı, duygusaldı. İnşallah, çizgisini bozmadan başarılı olur ve kendisine güvenenleri mahçup etmez. Başarılar hocam.

GT-I9300 Tapatalk

Son düzenleme:
İsmail Eagle gibi pasif kalmaz inşallah. Adaletli kadro seçimi yaparsa şampiyon oluruz.

Helal olsun. Ön yargılarımı sildi aldı.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hamza hocamızın karakterine laf eden çarpılır. Futbol camiası onun ve Ertuğrul gibi adamlara yabancı olduğundan pek ısınamazlar. Helal olsun Hocam gönlümüzdeki değerin bin kat daha artmıştır. Desteğimiz Armaya ve Sana güçlü ve iradeli bir şekilde sürecek.

şu an duygusal ve heycanlı.akşam antrenman var.kendine gelir biraz.bizim takımımızda gayet kaliteli ve yetenekli genç oyuncular var.zor değil o açıdan işi.selçuk-burak meselesi de çözülecek gibi...takım için her futbolcuyla konuşacaz dedi..yani selçuk yavaştan yedeğe çekilcek bence.'TAKIM' vurgusu yaptı sürekli.takıma zararı olanlar da ortada.

Yalnız Hamza hocayı bilerek irite etmek, taraftara karşı sevdirmemek için kasten post atanlar bilsinki. Kendisi sizlerden daha çok seviyor bu klübü. Başarılı olur ya da olmaz ama onun ne yaptığını görecek bir şans vermeden senaryo yazanlara gelsin.

Hamza Hamzaoğlu: "Kariyerimi riske ettiğimi düşünmüyorum.Ettim diyelim. Galatasaray için her şey değer.

GT-I9300 Tapatalk

ft ile karakterleri tamamen zıt,efendi adam hamza

izledim toplantısını,umarım topcular yemez bu adamı,iyi niyetli fazlasıyla

sabotör topculara dikkat et hamza hocam,AY LAV YU

Kendisi hakkında iyi şeyler yazmamıştım Sneijder ile ilgili konuşmasından ötürü. Ama erdemlilik gösterdi dürüst oldu ve haddini o an aştığını söyledi. O zaman bana da tekrardan desteklemek düşer.

Bende kendisinden özür diliyorum.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tüh Serhat'ın bir konusu eksildi..Gerçi hiko konusuna yöneldi anladı buradan iş çıkaramayacağını.. Ben geldiğinde demiştim, bugün hepimiz özellikle 10 numara pozisyonundaki yıldızlara sallayabiliriz. Koşmuyor, oynamıyor, takımı ciddiye almıyor, bedavadan para alıyor diye ama sende olsun bak bakalım nasıl oynatıyorsun..

Şimdi bu olaydan dolayı Sneijder'i maç içerisinde oyundan çıkaracağı varsa da çıkaramaz bence :D

Şimdi birde kaptanlığı selçuk karaktersizin den alıp sino ya verirsen belki bir ay daha fazla kalirsin.

Geri
Üst Alt