Hamzaoğlu Sneijder'den Özür Diledi!

E heralde böyle konusacak bugün. Cünkü artik Sneijder in teknik direktörü. Ama aciklamalarindan belli oluyor ki, hala aynisini düsünüyor ve önemlisi, paranin hakkini vermedigini sadece Sneijder icin düsünüyor.
Bu cok önemli iste.

Güzel giriş yapmış, eğer yerli oyuncuları da şımartmazsa özellikle Selçuk ve Burak'ı gerektiğinde kadro dışı bırakırsa, bu adam seneye de kalsın.

E heralde böyle konusacak bugün. Cünkü artik Sneijder in teknik direktörü. Ama aciklamalarindan belli oluyor ki, hala aynisini düsünüyor ve önemlisi, paranin hakkini vermedigini sadece Sneijder icin düsünüyor.
Bu cok önemli iste.
Bak ben sana bişey söyleyeyim. Sniejder konusunda hoca düşünmeden konuştu. Bu konuda senle hemfikirim.

Seni asıl kaygılandıran şey yerli futbolcuların kötü oluşu ya da Galatasaray' ın başarısı/başarısızlığı değil. Seni bu tür düşünmeye sevk eden Sniejderi Galatasaray' dan büyük görmen ve kendince oluşturduğun bu değeri kaybetme korkundur.

GT-I9300 Tapatalk

Bravo Hamza Hocam..arkandayız sonuna kadar,hadi şampiyon yap bizi.
köpeklere mama vermedi bu açıklamasıyla hocam.

Selçuk ve burak hak ediyor mu aldığı parayı hocam?

Sneijderi resmen takımla karşı karşıya getirdi verdiği röportajla.

Sneijder melo yu zorlu günler bekliyor...

Bu adam burak+olcan+selcuk dan taraf olucak.

Sucu yabancılara yıkıcak

Hamza Hamzaoğlu: "Kariyerimi riske ettiğimi düşünmüyorum.Ettim diyelim. Galatasaray için her şey değer.

GT-I9300 Tapatalk
Hamza Hamzaoglu'nun calistirabilecegi en yuksek takim Galatasaray, ne riske etmesi. Kim sacmalayip boyle bir sey sormus. Kimi calistiracakti? Bize gelmese en fazla Konya'ya filan giderdi.

"Oyuncularimi savunmak için" sebebi ilgincmis ama Sneijder hakkındaki şüpheleri bertaraf etmesi hanesine artı puan yazdırdı. Galatasaray'a dünyanın en kötü hocası da gelse ilk günden desteklenmelidir, hatalarında ısrar etmediği sürece desteğimi esirgemeyecegim. İnşallah bizle kupalar kaldırır.

N5

Hamza Hamzaoglu'nun calistirabilecegi en yuksek takim Galatasaray, ne riske etmesi. Kim sacmalayip boyle bir sey sormus. Kimi calistiracakti? Bize gelmese en fazla Konya'ya filan giderdi.
Elbette Konya' ya da gider, başarılı olursa Atletico Madrid' e de gider. Sorun şu an da, tam da senin yaptığın gibi bir şans verilmeden yargılanması. Şans verilmeden nereden biliyorsun nerede çalışacağını.

Şansı kendi yada çevresel etkenlerle elde eder. Başarılı olur, haketmiştir bu klübü. Başarısız olur, haketmemiştir, gider Konya' yı çalıştırır. Buna karar verebilmek, bir fikir edinebilmek için somut teknik bilgisini, idare/sevk yeteneğini önce sahada görmemiz lazım. Bunun içinde peşin hükümlü olmadan şans vermek lazım.

GT-I9300 Tapatalk

Son düzenleme:
Şu sözlerinle bütün düşünceleri degiştirdin Hamza Hoca. Özür dilemesini biliyorsun. Şimdi sira icraate geldi. Benim için bütün futbolcular eşit dedin. Bunu uygulayabilirmisin hep birlikte görecegiz. Hayirli ugurlu olsun. Başarilar diliyorum.

Şampiyon yapsında , isterse benim hakkımda da aldığı parayı haketmiyor desin :D

Şimdi birde kaptanlığı selçuk karaktersizin den alıp sino ya verirsen belki bir ay daha fazla kalirsin.

hocam adam röportajda sneijdere giydirdi okumuyırmusunuz ben inşallah kesmez diyuorum takımdan siz kaptanlık diyorsunuz...

Çok umutluydum damgasını vurmalı birşeyler yapmalı diyordum ama maalesef yönetim ile beraber oda türk futbolcuları savunanlardan bu anlaşılıyor.

Kötü futbolun yabancılardan kaynaklandıgını düşünen kişiler başarılı olması çok zor...

Takımdaki yabancıların kalitesinde sorun yok yerlilerin kalitesinde sorun var.

Geri
Üst Alt