Nuri Aslantas
Büyük Kaptan
- 9 Aralık 2012
- 22.918
- 2.338
- 1.233
Hocam benim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bak ben sana bişey söyleyeyim. Sniejder konusunda hoca düşünmeden konuştu. Bu konuda senle hemfikirim.E heralde böyle konusacak bugün. Cünkü artik Sneijder in teknik direktörü. Ama aciklamalarindan belli oluyor ki, hala aynisini düsünüyor ve önemlisi, paranin hakkini vermedigini sadece Sneijder icin düsünüyor.
Bu cok önemli iste.
Hamza Hamzaoglu'nun calistirabilecegi en yuksek takim Galatasaray, ne riske etmesi. Kim sacmalayip boyle bir sey sormus. Kimi calistiracakti? Bize gelmese en fazla Konya'ya filan giderdi.Hamza Hamzaoğlu: "Kariyerimi riske ettiğimi düşünmüyorum.Ettim diyelim. Galatasaray için her şey değer.
GT-I9300 Tapatalk
Elbette Konya' ya da gider, başarılı olursa Atletico Madrid' e de gider. Sorun şu an da, tam da senin yaptığın gibi bir şans verilmeden yargılanması. Şans verilmeden nereden biliyorsun nerede çalışacağını.Hamza Hamzaoglu'nun calistirabilecegi en yuksek takim Galatasaray, ne riske etmesi. Kim sacmalayip boyle bir sey sormus. Kimi calistiracakti? Bize gelmese en fazla Konya'ya filan giderdi.
Şimdi birde kaptanlığı selçuk karaktersizin den alıp sino ya verirsen belki bir ay daha fazla kalirsin.