Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.437
- 91.426
- 5.093
Rog Ally mükemmel cihaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En iyi handheld cihaz şu an ama windows oyunları oynamak isteyen için değil malesefNintendo alabilirim heran
En iyi handheld cihaz şu an ama windows oyunları oynamak isteyen için değil malesef
Nintendo oyunları çok pahalı geldi bana emülatörle nasıl olsa oynanır deyip windowsa ikna ettim oğlanı . Ufak performans sorunları olsa da hemen hemen tüm oyunları oynayabiliyorsun emülatörle
45-60 dolar ben veremiyorum ya oyuna steamde indirime girecek yada free to play olacak ama oyunların maliyetini düşününce 45-60 dolar yeni çıkan oyun için normal paraAbi hepsi 3000 tl olunca pahalı gelmiyor artık 45 60 dolar arası oyunları
45-60 dolar ben veremiyorum ya oyuna steamde indirime girecek yada free to play olacak ama oyunların maliyetini düşününce 45-60 dolar yeni çıkan oyun için normal para
Switch belki ikinci el alabilirsin yanında toplu oyun be aksesuarlarını satan illa vardır ben Ps4pro öyle almıştım
El konsollari markan bile var oluşu hakkinda bir cümleBenden bahsediliyor sandım diyecektim tam üstte de ismim geçmiş dsadsa
Nedim Handjob Pro aldım iki güne bozulduİlk yerli Handheld
NEDIM PRO
Nedim Handjob Pro aldım iki güne bozuldu
Nedim Blow Handjob Pro tavsiye ederim daha gelişmiş sogutucusu var reisNedim Handjob Pro aldım iki güne bozuldu