Handheld Konsol Modelleri

Nintendo alabilirim heran
En iyi handheld cihaz şu an ama windows oyunları oynamak isteyen için değil malesef

Nintendo oyunları çok pahalı geldi bana emülatörle nasıl olsa oynanır deyip windowsa ikna ettim oğlanı . Ufak performans sorunları olsa da hemen hemen tüm oyunları oynayabiliyorsun emülatörle

En iyi handheld cihaz şu an ama windows oyunları oynamak isteyen için değil malesef

Nintendo oyunları çok pahalı geldi bana emülatörle nasıl olsa oynanır deyip windowsa ikna ettim oğlanı . Ufak performans sorunları olsa da hemen hemen tüm oyunları oynayabiliyorsun emülatörle

Abi hepsi 3000 tl olunca pahalı gelmiyor artık 45 60 dolar arası oyunları

Abi hepsi 3000 tl olunca pahalı gelmiyor artık 45 60 dolar arası oyunları
45-60 dolar ben veremiyorum ya oyuna steamde indirime girecek yada free to play olacak ama oyunların maliyetini düşününce 45-60 dolar yeni çıkan oyun için normal para

Switch belki ikinci el alabilirsin yanında toplu oyun be aksesuarlarını satan illa vardır ben Ps4pro öyle almıştım

Retro oyun sever olarak anbernic cihazlarından birini almayı düşünüyorum bayadır ama henüz faaliyete geçmedim. Hayvan gibi steam deck falan bana çok saçma geliyor.

Uzun süredir Steam Deck kullanıyorum. SteamOS ile çok stabil çalışıyor. 4-5 senelik AAA oyunlar 30 FPS'de çalışıyor ve ekran küçük olduğu için 30 FPS rahatsız etmiyor. Hatta FSR modlama ile örneğin Cyberpunk 55-60 FPS çalışıyor. Ancak güncel AAA oyunlar için uygun bir cihaz değil, beklenti buysa diğerleri daha mantıklı bir tercih olur.

45-60 dolar ben veremiyorum ya oyuna steamde indirime girecek yada free to play olacak ama oyunların maliyetini düşününce 45-60 dolar yeni çıkan oyun için normal para

Switch belki ikinci el alabilirsin yanında toplu oyun be aksesuarlarını satan illa vardır ben Ps4pro öyle almıştım

Orada exclusive oyunları alacaksın zaten senede 2 3 tane anca çıkar

Valve STEAMOS‘in Asus Rog Ally konsolları için kullanılabilir hale geleceğini açıkladı

Zaman zaman çok yükseldiğim zaman zaman aklıma bile gelmeyen el zımbırtısı.

Zelda ve Pokemon için Nintendo'ya yükseliyorum zaman zaman.

Rog ally z1 extreme kullandık sol stick anında bozuldu. Masaüstü kullandığımızdan satana dek fark etmemişiz. Garanti altında değiştirildi

Çok throttle oluyordu malesef ayrıca bu armor crate çok sinir bozucu bir program pratik hiç değil kontrolleri değiştirirken hep bir sorun çıkıyordu

Satıp Nintendo switch aldık çok iyi stabil cihaz oyunlar pahalı ama kapalı ekosistem

Bence bu tarz cihazlar exclusive ve optimize olmalı , oyun oynarken sizi sorunlarla yormamalı

Steam deck pc alanında bu anlamda önde diyebiliriz

Ben sonunda oğlana x13 aldım çok dehşet bir clhaz. Ama ai 360 işlemcileri tam bir canavar

Nedim Handjob Pro aldım iki güne bozuldu
Bottle Orgasming GIF by Boring Merch

Switch 2 var bende şu zor zamanlarımda güzel kafa dağıtmama yardımcı oldu.

Geri
Üst Alt