- 26 Ocak 2013
- 25.754
- 17.110
- 1.768
%100 bu dopçuDediğin detaylara göre kafamda 3 futbolcu vardı.Son olarak Massimo Ambrosini diyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
%100 bu dopçuDediğin detaylara göre kafamda 3 futbolcu vardı.Son olarak Massimo Ambrosini diyorum.
en sevdiğim 2 şey:
alkol ve kadınlar
Erkan zenginSiradisi bir topcuyum. Dort kitada top oynadim. Aktif futbolculugum devam ediyor. Bir kac sene once bir klube hissedar oldum. Menajerlik sirketim var bir baska takimin idari manajerligini de yapiyorum.
Erkan zengin
Dört farklı ligde oynadım. Memleketimin değil büyüdüğüm ülkenin milli takımında uzun süre oynadım ve kaptanlık yaptım. Saygı duyulan biriyim. Kariyerimi Katar’da noktaladım.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
wesley sneijderle 2 kez ayni takimda oynadim. eski sevgilim almanyada unlu, eski sevgilimin en iyi arkadasini duzdum. kariyerimi danimarkada noktaladim.
arastirmalarima gore bresciano olabilir
arastirmalarima gore bresciano olabilir
arastirmalarima gore vd vaart olabilir
Erkan zengin
Siradisi bir topcuyum. Dort kitada top oynadim. Aktif futbolculugum devam ediyor. Bir kac sene once bir klube hissedar oldum. Menajerlik sirketim var bir baska takimin idari manajerligini de yapiyorum.
Siradisi bir topcuyum. Dort kitada top oynadim. Aktif futbolculugum devam ediyor. Bir kac sene once bir klube hissedar oldum. Menajerlik sirketim var bir baska takimin idari manajerligini de yapiyorum.
Keisuke Honda
mehmet şol diildir insGocmen bir ailenin cocugu olarak gurbette dogdum. Memleketimin meshur hocalarindan biri eger bir gun profesyonel topcu olursam diplomasini yiyecegini soyledi. Sonra gittim iki ezeli rakip formasini giyen ender topculardan biri oldum. Ve bu ezeli rekabetteki ilk golumu frikikten attim. Sigara tiryakisiydim.
sneijder?ortasahada oynarım
oyun görüşüm müthiş
diagonal paslarda uzmandım
tipsiz olduğum için asla popüler olamadım
futbolu bıraktım ama onlar beni bırakmadı