Hangi Futbolcuyum?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Arif Ulu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Siradisi bir topcuyum. Dort kitada top oynadim. Aktif futbolculugum devam ediyor. Bir kac sene once bir klube hissedar oldum. Menajerlik sirketim var bir baska takimin idari manajerligini de yapiyorum.

Dört farklı ligde oynadım. Memleketimin değil büyüdüğüm ülkenin milli takımında uzun süre oynadım ve kaptanlık yaptım. Saygı duyulan biriyim. Kariyerimi Katar’da noktaladım.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

wesley sneijderle 2 kez ayni takimda oynadim. eski sevgilim almanyada unlu, eski sevgilimin en iyi arkadasini duzdum. kariyerimi danimarkada noktaladim.

Dört farklı ligde oynadım. Memleketimin değil büyüdüğüm ülkenin milli takımında uzun süre oynadım ve kaptanlık yaptım. Saygı duyulan biriyim. Kariyerimi Katar’da noktaladım.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

arastirmalarima gore bresciano olabilir

wesley sneijderle 2 kez ayni takimda oynadim. eski sevgilim almanyada unlu, eski sevgilimin en iyi arkadasini duzdum. kariyerimi danimarkada noktaladim.

arastirmalarima gore vd vaart olabilir

Gocmen bir ailenin cocugu olarak gurbette dogdum. Memleketimin meshur hocalarindan biri eger bir gun profesyonel topcu olursam diplomasini yiyecegini soyledi. Sonra gittim iki ezeli rakip formasini giyen ender topculardan biri oldum. Ve bu ezeli rekabetteki ilk golumu frikikten attim. Sigara tiryakisiydim.

Gocmen bir ailenin cocugu olarak gurbette dogdum. Memleketimin meshur hocalarindan biri eger bir gun profesyonel topcu olursam diplomasini yiyecegini soyledi. Sonra gittim iki ezeli rakip formasini giyen ender topculardan biri oldum. Ve bu ezeli rekabetteki ilk golumu frikikten attim. Sigara tiryakisiydim.
mehmet şol diildir ins

ortasahada oynarım
oyun görüşüm müthiş
diagonal paslarda uzmandım
tipsiz olduğum için asla popüler olamadım
futbolu bıraktım ama onlar beni bırakmadı
👨‍🦰

Geri
Üst Alt