Hangi Kanat Kesilmeli? Kerem mi Yunus mu?

Kerem’i izlerken keyif almıyorum sanki Fenerli birine zorla bizim formayı giydirmişiz gibi geliyor her yakın çekimde adam sürekli mutsuz sürekli bir sitem halinde. Marcao reis neredesin diyorum.

Yunus kalsın.

Çare bunlardan birini kesmek değil ki. Sıkıntımız 4. Türk oyuncumuzun olmaması.

Kerem’de Yunus’ta yoruluyorlar ama yerine geçecek adam olmadığı için 60 tan sonra yok oluyorlar sahada

Kerem, fiziksel yönden daha dirençli ve ne olursa olsun girişimciliği sayesinde yoktan pozisyona girip gol atma potansiyeli olan bir oyuncu; çoğu defa takım oyununu baltalamak pahasına ama...Yunus ise tekniği daha yüksek olsa da fiziken daha narin biri. Al birini, vur diğerine durumu söz konusu, çok da farkları yok hani...

Çoğu kişi, ligin en iyi iki kanat oyuncusunun bizde olduğu varsayımından hareket ederken, yerli rotasyonunun yetersiz kalacağını dile getiren birkaç kişiden biriydim. Alınan Abdülkerim' i, alın(a)mayan Okay-Onur-Kaan-Umut Bozok ve diğer ismi geçenlerin alayını beğenmeyen renktaşlarımızın görüşlerini cidden merak ediyorum. Ne düşünüyorlardı acaba?!..

Kesinlikle ikisi birden
Son maçı açıp izleyin, Yunus da en az Kerem kadar fazla sayıda olgun veya olgunlaşabilecek atakları öldürdü
Yaptığı tek şey içe dönmek ve kalabalık nerdeyse oraya doğru hamle yapmak
Bir kanada Mertens’i diğerine Bay’ı koy bak neler oluyor
Kazımcan falan idare edemeyecekse Okan oynasın kalede, o kadar mı yetersiz, sakatlık ceza olsa ne olacak

Kerem, fiziksel yönden daha dirençli ve ne olursa olsun girişimciliği sayesinde yoktan pozisyona girip gol atma potansiyeli olan bir oyuncu; çoğu defa takım oyununu baltalamak pahasına ama...Yunus ise tekniği daha yüksek olsa da fiziken daha narin biri. Al birini, vur diğerine durumu söz konusu, çok da farkları yok hani...

Çoğu kişi, ligin en iyi iki kanat oyuncusunun bizde olduğu varsayımından hareket ederken, yerli rotasyonunun yetersiz kalacağını dile getiren birkaç kişiden biriydim. Alınan Abdülkerim' i, alın(a)mayan Okay-Onur-Kaan-Umut Bozok ve diğer ismi geçenlerin alayını beğenmeyen renktaşlarımızın görüşlerini cidden merak ediyorum. Ne düşünüyorlardı acaba?!..
Ben taraftarın görüşünden ziyade yönetimin görüşünü merak ediyorum. Taraftarın bir sorumluluğu yoktur. Dar görüşlü olma hakkı vardır. Fakat yönetim hangi akla hizmet iki tane daha yeni yetme Türk çocuğuna güvenip hiçbir hamle yapmadı? Biz Selçuk İnan, Burak, Hamit varken bile bunun sıkıntısını çektik. 10 senedir yönetimler bu yabancı kuralının Galatasaray'a karşı kullanıldığını anlayamadi. Hala yabancı kuralı kalkacakta yerliye gerek kalmayacak diye bekliyorlar. TFF ve koç zayıf noktani bulmuş senin. Bırakır mı hiç? Fenerin yerli kadrosu bize göre de, bjk ye göre de iyi. En çok onların avantajına bu kural. Onun için yabancı kuralına göre hareket etmeyi ognrenmemiz lazım.

İkisi de birbirinden formsuz maalesef. Kerem gole daha yakın olduğu için bir adım önde gibi ama şu anki ruh hali sebebiyle sanki bir iki maç sonradan girse daha iyi olacak.

Yunus’un Boey ile uyumu cok iyi

Ayrica faydali sekilde oynuyor eksikleri tabiki var ama artilari daha fazla

Kerem ise ne yazik ki hali saha da oynuyormus gibi top ayagina geldiginde birseyler yapmaya calisiyor ve israrla top kaybediyor

Öncelikle Kerem'in bir kulağı çekilmeli.

Yunus geçen seneki performansın altında ama Boey'in yardırmasında en büyük etmen iyi kötü katkı sağlıyo takıma Kerem skor yapamadığı her maçta eksi yazıyo maalesef

Galatasaray çok pozisyona girip bu kadar az gol atmışsa sebebi bu iki arkadaştır. Bana göre kaleye Okan geçip ikisi de kesilmeli. topu eveleyip gevelemeleri, top kayıpları, yanlış pas tercihleri derken bu kadar az gol attı takım.

Son düzenleme:
Yunus Boey kanadı iyi. Yunusun performansı düzelmesi lazım ancak abartıldığı kadar kötü değil. Kerem yedeğe çekilmeli @Emrah Duvar

Kerem hiç değilse ara sıra skora katkı yapıyor adam eksiltiyor
Yunus denen arkadaş topu sürüp içeri çekip saçma sapan şutlar atmaktan başka hiç bir işe yaramıyor
İşin aslı bu iki oyuncuda anadolu takımı topçusu ama maalesef oynamak zorundalar

Yapılanma hatası dubois alınacağına yerli bir sağ bek alınabilseydi elimiz rahattı şu keremle yunus bir cezalı sakat olsada görsek okan buruk hoca ne yapacak merakla bekliyorum elin oğlu lincolnden osayiden bek yapıyor

Kerem'i keselim takımın oyunu düzelir. Bu kadar top kaybedilmez. 10 kişi kaldık maçın birinde kerem çıktı o maçta daha iyi oynadık.

geçen seneden beri söylüyorum kerem pskikolojik sıkıntılı bir herif. olumlu demecler vermesi bir şey ifade etmiyor. yok takım için savasıyormus, defans yapıyormus, söylemlerle hareketler uyumsuz. net takımı bozuyor. hamle oyuncusu olarak kenara alınması lazım. hatta sezon başı satılmalıydı. umarım teklif varken satmama gibi bir hataya düşmemişizdir. oynadığı oyun, mentalitesi her an sönecek bir balon gibi. o yüzden yüksek maaslı ve uzun sözlesme yapan büyük hata yapmıs olur.

yunusta kendine bir çekidüzen vermesi lazım. gecen sene oynadığı vasat topu bile biliyoruz. bu sene de iyi basladı her hareketi olumluydu adamın. 2 haftanın sonunda bu kadar form düşüklüğü nedir diye düşünmüyor değil insan. sacma sapan bir nedene bağlı değildir umarım bu düşüş. yarin öbür gün gün yüzüne çıkarsa bu taraftar unutmazda bir daha dönüşü söz konusu da olmaz yunusun bence. ona göre hareket ediyordur umarım. müthiş yetenek ama eski gsdeki yunusa evrildi gene adam. bunu hoca mı çözer kendi özelestirisiyle mi çözer bilmiyom ama düzelmezse işimiz nanay bu sene. o kadar kilit adam bana kalırsa yunus.

Futboldan anlayan birisi için cevap basit keremin takım oyununa hiçbur katkısı yok aksine ara ara zararı bile var
Sadece bir maç değil her maç kerem sonradan girmeli

Keske ikisini de kesebilsek.

Yunus hiç yoktan top kaybetmemeyi beceriyo iyi kötü. Arada asist yapmakta aklına geliyor. Kerem kesinlikle atak yememize sebep oluyor. Orta sahanın solunda çok basit topları kaybetmeyeceksin. O topları kaybedersen Mertens i defans yaparken görürsün işte. Kaybettiği topa koşma olayida hikaye kosmuyo kosuncada yalandan sadece orda gözüküyor başka yaptığı bişey yok

Geri
Üst Alt