- 20 Eylül 2009
- 19.280
- 17.806
- 2.773
38-40-43 arası degisiyor.Kac derece şuan sicaklik dostum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
38-40-43 arası degisiyor.Kac derece şuan sicaklik dostum
hangi klima iyi
Klima işi tamamen bütçe ile alakalı. Kafam ağrımasın malzemesi iyi olsun dersen Toshiba müthişbisi ya da daikin al. Bu markalarda da kalite kalite ürünler var. Servis ağına bak. Kurulumu iyi olmalı. Airfel misal daikin ürünüdür. Samsung LG tcl de iyidir. Yerli markalarda da ürünün kaliteli seriden olup olmadığını kontrol etmek lazım. İlk saydığım üç marka bu işin baronlarıdir. Özellikle daikin. Ulan japonlar her şeyde de iyi olmayınbu ev soguk dıye kullanmıyom ama yenı evde kullanıcaz
hangi klima iyi
Mitsubishi'yi 2'ye ayırmak gerekiyor. Mitsubishi electric ve mitsubishi heavy industries. Oyum mitsubishi heavy industries'ten yana olur
Nasıl yani heavy kullanan ağır toptur filan mı diyorlar üstad?Ben tam tersi diye biliyorum, Japonya’da satılan da Electric olan versiyonu.
Electric’i kullanıyorum heavy’nin detay farklarını bilmiyorum ama okuduklarım kadarıyla durum böyleydi.
Bununla ilgili forumlarda falan ciddi kavgalar var hatta, ilginç mevzu.
Terzi kendi söküğünü dikemezmiş. Kendine niye bitane almıyon sevgili Can? Şu sıcaklardan şikayet oranın düşer halbuki. Eve şart abi.Ince ayrimini bilmiyorum ama ben hep mitsubishi ile calistim yapiminda bulundugum apartmanlarda.(mitsubishi electric ismen)
Multiside gayet performans verdi, tek olan buyukleride.
Muthiste musteri destegi/saha ekibi vardi
var zaten (arçelik - benim binayı yapan müteahhit ucuzundan gitti. hatta kendi odama sonradan kampanya vardı 3k ya almıştım)Terzi kendi söküğünü dikemezmiş. Kendine niye bitane almıyon sevgili Can? Şu sıcaklardan şikayet oranın düşer halbuki. Eve şart abi.
Doğru electric bir tik daha iyidir. Heavy adi altinda endüstriyel ürünler amaçlanmıştır. İkisi de yakın ürün. Genelde anakart kısmı şirketin olur. Bazı bölgelerde lojistik kolay olsun diye anakart gönderip fason üretim de yapılıyor. Tabiki fason da olsa bu markalar ürünün her zaman arkasında.Ben tam tersi diye biliyorum, Japonya’da satılan da Electric olan versiyonu.
Electric’i kullanıyorum heavy’nin detay farklarını bilmiyorum ama okuduklarım kadarıyla durum böyleydi.
Bununla ilgili forumlarda falan ciddi kavgalar var hatta, ilginç mevzu.