Hangi Klima Markasını Kullanıyorsunuz?

Hangi Klima Markasını Kullanıyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    51
Haftasonu full klima altında uyudum. 2 gündür boğazım fena öksürük de bir yandan.

Ama yine uslanmadım klima altı devam
Samsung o konuda iyi ya, windfree cidden zerre kötü hissettirmiyor. Ortada çalışan birşey yok, ama ev soğuk hissiyatı oluyor

Samsung o konuda iyi ya, windfree cidden zerre kötü hissettirmiyor. Ortada çalışan birşey yok, ama ev soğuk hissiyatı oluyor
Benimki general electricsin bir kliması. Güzel alet ama windfree gibi bir özelliği yok.

O yüzden klimalık aldım üstüme vurmasın diye. Ama yine de kurtarmıyor ağabey.

samsung'un altında uyuyabilirsiniz çünkü mikro delikleri sayesinde direkt havaakımını önlüyor. ortam tamamen üniform şekilde serinliyor yani (windfree). yapay zeka oto soğutma, telefondan smart voice asistant ve kendini temizleme gibi özelliklerden bahsetmeye lüzum dahi yok i reckon. özetle bu hususta samsung'a yönelmeyen #çıldırmıştır demeliyiz

res-max-heat-2.0-front-1.png

yaz için samsung > diğer her şey

#açık_ara
#kıyas_kabul_etmez
#eski_daikinci

samsung'un altında uyuyabilirsiniz çünkü mikro delikleri sayesinde direkt havaakımını önlüyor. ortam tamamen üniform şekilde serinliyor yani (windfree). yapay zeka oto soğutma, telefondan smart voice asistant ve kendini temizleme gibi özelliklerden bahsetmeye lüzum dahi yok i reckon. özetle bu hususta samsung'a yönelmeyen #çıldırmıştır demeliyiz

Bileydim ah

Salonda Mitsubishi Electric var 18lik, oturma odasında ve yatak odasında 9 luk Gree marka klima taktırdım geçen yaz. Az kaldı tuvalet ve çocukların odasına da taktırmaya. Sıcaklardan eriyoruz İzmirde.

Bu arada dikkatimi çeken bir husus var.

Hep aynı şahıs bu tip konuları açıyor. Yok klimanız ne, arabanız ne, ev kaç oda kaç salon filan falan. Nasıl bir veri toplama işi var acaba? Kim bu herif kime çalışıyor?
Biz de sazan gibi ne var ne yok ilan ediyoruz.

Sato bizim komisyonlar ne zaman yatar, geçen ay geciktirdi Samsung, ayıp ediyorlar, yakışmıyor böyle firmaya

Doğru kullanımla hiçbir klima hasta etmez, yanlış kullanımla da hepsi hasta eder.

Samsung’un windfree modu da abartılan bir mevzu zaten çoğu klimada olanı farklı isimle pazarlamak.
Ben bi kere 20 derecede açık bırakıp uyumuştum sabah kalıp gibi olmuşum, hamamda anca açılmıştım

Ben bi kere 20 derecede açık bırakıp uyumuştum sabah kalıp gibi olmuşum, hamamda anca açılmıştım
Nem modu dışında uyumamak lazım.

Soğukta da mitsubishilerde sessiz fan ve night mode ayarı oluyor sensörle beraber, o tarz ayarlarda uyumak lazım.

Düzenli esinti modlarında uyuyup mundar olunmama ihtimali yok.

Geri
Üst Alt