Hangi Teknik Direktörü istersiniz?

Cevap: Hangi Teknik Direktörü istersiniz?

Basarili olacaksa su durumda basarili olur. Ama oyle bir egosu var ki masallah 2. donemindeki gibi tikir tikir isleyen takimi 2 senede tanimayacak hale getirir 7. sirada birakir.

Evet tikir tikir isliyor takimimiz masallah :) Önümüzde kimse duramiyor bu sene :) Terim icin tam zamani aslinda. Kimse Terim´i elestirmez seneye. Biz gelecek sezon 3. filan olursak basarili sayarlar. Terim icin ideal ortam aslinda. Cünkü herkes Terim´den hep sampiyonluk bekliyor. 2. olsun da yerden yere vuralim diye bekleyen o kadar cok insan var ki. Ama su anda ortam Terim icin cok müsait.

Verdigin cevabi allaha havale ediyorum

Kurban Berdiyev

kurban-berdiyev_56166_m.jpg

Adnan Polat kalirsa Matthias Sammer hayalini gerceklestirir. Almanyada kisa bir surede olsa Bayern hegemonyasini yikan ender hocalardan.

"Adnan Polat kalirsa" derken?

Avci 3 yenilgiye dayanamaz, gider. Bu takima Terim lazim.

Tabii canim sorma, daha islikcilari yakalayacak.

O ruh hali ile normal karsilamak gerek.

Offf sacmalama ya, kongredekiler militan, tribundekiler terorist. Bu adamin ne oldugunun farkinda misin sen?

lippi kesinlikle olmasın baş adayım Lucescu (çeribaşı :) ) olmazsa Abdullah Avcı veya Fatih Terim

Valla ben Ali Dürüstcüyüm, ondan baska yeni bir yonetimle Adnan Polatta olsa ayni sey.

Fatih Terim olabilir. Yabanci getirip maceraya girismeyelim. 1-2 sene en azindan takimdaki havayi yerine getirir.

kesinlikle Türk teknik adam olsun ama Lucescu yabancılar arasında bir istisna. çünkü Türk oyuncu yapısını psikolojisini Türkiyeyi çok iyi biliyor yani o da yerli bence :)

Fatih Terim yada Lucescu bu durumda başkası toparlayamaz takımı belki Gerets de olabilir..

Ersun Yanal

Tolunay Kafkas

Abdullah Avcı

Gerisi hikaye.

Fatih Terim.Madem 234556.kez yeniden yapılanıcağız hem bunla uğraşıp hem medya maymunlarının saçmalıkalrına dayanıcak tek adam Terim olur.Madem Arda' nın gitmesini değil kalmasını istiyor çoğunluk onu kazanıcak sahiplenip koruyacak kişidir Terim.Sahada yapılan bir hatada suçlu olarak futbolcuyu değil kendini ortaya atıcak, basın futbolcunun hatalrını konuşurken o değil mesuliyet benim diyecek adam lazım oda Terimdir tabiki.

Ama Terimide 2.defa satmıyacak arkasında olacak bir yönetim şart.

kesinlikle bielsa olmalı tam aradığımız adam.

Geri
Üst Alt