Hangi Teknik Direktörü istersiniz?

Cevap: Hangi Teknik Direktörü istersiniz?

Mircea Lucescu

Gönül isterdi ki lucescu olsun ama shaktardan koparmak imkansız.Abdullah avcı diyorum bende.

Bülent Tulun Ünder gelirse yönetimin son 5 yıl içinde yaptığı en iyi şey olur diyorsa..Tersi olur.Sezon sonuna kadar mı?olacak onu bilmiyorum..Onlarda kesin demediler..

26094898.jpg

Hagi'nin menejeri becali istanbula gelmiş..Yollar ayrılıyormuş..Tv8 ve cine5'de söylediler..

56107880.jpg

Bulent Ünder cok onemli bir Galatasaray futbol insanidir. Teknik direktor, yonetim, vs. kim olursa olsun her zaman futbolun icinde bir gorevi olmasi gereken bir kisidir. Bulent Tulun'de bazen sans eseri dogru seyler soyleyebiliyor. Zaten bu yonetimin ne olursa olsun sezon sonu yolcu oldugunu dusunuyorum. Ünder gelsin gelecek sene de Terim ile birlikte calissinlar iste eskiden oldugu gibi.

Tulun iyi bir Galatasaray'lı olabilir, buna itirazım yok ancak Ribery'nin elden kaçışında onun da ihmalinin olduğunu düşünüyorum.Bundan dolayı ona karşı bir serinliğim var.

Ünder'e gelince; futbol kamuoyunda itibar göreceğinden kuşkum var. Zira Terim'le birlikte yaşadığı zaferlerden başka doğru dürüst bir kariyeri yok. Bildiğim kadarıyla baya zamandır takımda çalıştırmıyor. En son GSTV'de yorumculuk yapıyor diye biliyorum. Hal böyleyken insanların tatmin duygusunu ne kadar etkiler bilinmez.

Şahsi görüşüm, Tugay'ın tercih edilmesinden yanadır.

Bence de şuan için en iyi adam Tugay...Bülent Ünder olmamalı...

Yahu bülent tulun değilmiydi carusca dünya yıldızı diyerek arada inamotoyu .kakalayan ünder'den uzak durulmaı illede yerli çalıştıracaksa tugay yok yabancı gelicekse hitzfeld olabilir alman ekolü bize daha çok uyuyor.

Frankfurt Skibbe'nin görevine son vermiş.Getirin ulan şu adamı tekrar.

Arifi de alsın gelsin AVCI

Yahu bülent tulun değilmiydi carusca dünya yıldızı diyerek arada inamotoyu .kakalayan ünder'den uzak durulmaı illede yerli çalıştıracaksa tugay yok yabancı gelicekse hitzfeld olabilir alman ekolü bize daha çok uyuyor.

Benim bildiğim sezgin bombaları onlar ama. Ben konuşmalarını pek sevmesem de bülent tulunun olduğu sene çok başarısız olduğumuzu düşünmüyorum.

Ertuğrul Sağlam ayrılık sinyalleri veriyor.Onla anlaşılmalı

Ertuğrul Sağlam ayrılık sinyalleri veriyor.Onla anlaşılmalı

Besiktas coktan anlasmistir Ertugrul Saglam´la bile. O yüzden anlasmaya pek yanasmiyor ve simdiden hazirliyor Bursa´yi. Galatasaray´a gelecegini düsünmüyorum. Acikcasi cok da istemiyorum. Ben Ertugrul Saglam´in büyük takimlara uygun bir futbol oynattigini düsünmüyorum. Besiktas´a 2. gelisi 1. döneminden farkli olmayacaktir. Göreceksiniz.

Besiktas coktan anlasmistir Ertugrul Saglam´la bile. O yüzden anlasmaya pek yanasmiyor ve simdiden hazirliyor Bursa´yi. Galatasaray´a gelecegini düsünmüyorum. Acikcasi cok da istemiyorum. Ben Ertugrul Saglam´in büyük takimlara uygun bir futbol oynattigini düsünmüyorum. Besiktas´a 2. gelisi 1. döneminden farkli olmayacaktir. Göreceksiniz.

besiktas scolari ile anlasti diyorlar:D

Gelsin gelsin, ikinci gelişince hayal kırıklığına uğratanlara o da eklensin.:lol:

Takimda bir Lincoln yok ama :) Rezil olur gider 6 hafta sonra :) Skibbe güzel futbol oynatmis olabilir ama kadro buna müsaitti. Basarili oldugunu düsünmüyorum ama. Bundan sonra bir hata daha yaparsak biteriz. Maceraya gerek yok. Mutlaka ama mutlaka Türk Hoca olmali.

Geri
Üst Alt