Hangi Türk TD'leri Takımımıza Uygun Bulursunuz?

Ha şu da var Hamza ilk 10 haftada 2 kere puan kaybederse istifa ettirir taraftar

Uygun bi tane vardı onu da yolladık zaten.

Bana göre ya Denizli yada Senol Günes TD olarak degil SPortif Olarak gelmeliler. Türkleri kontrol altina almak icin yoksa bunlar her hoca yi yakar lar

mancini istifa etmeye niyetliyse ısrarcı olmamak lazım ,tazminat ödemeyceksek son haftaları hamza hoca çalıştırsın duruma göre bakalım ışık varsa seneye de çalıştırabilir

vural

kafkas

tutuneker

muthis bir trio

Oyumu Hamza Hamzaoğlu'na verdim.Yalnız Selçuk kendini öyle nefret ettirdi ki sırf bu yüzden Abdullah Avcı gelsin isterim.Yedeğe geçer beyefendi.

hiçbirinin vizyonu avrupaya yetmez lige yeter ama avrupaya yetmez illaki tercih olacaksa şenol güneş derim tabiki

Bence de hiç biri.

Bu ülke senelerdir üst düzey sadece 2 tane Türk teknik direktör çıkartabilmiş. Birisi Fatih Terim, diğeri Mustafa Denizli.

Fatih Terim Piontek' in yanında yetişmiş, Mustafa Denizli Derwall' in.

Futbolculuk kariyeri iyi olan birilerini ya tutarsa mantığı ile Anadolu takımları teknik direktör olarak göreve getiriyor. İçlerinde çalıştırdıkları takımlarda başarılı olanlar da var ama büyük takım çalıştırmak çok başka bir iş. Örneğin; Abdullah Avcı' nın İBB' deki başarılarına bakarak, teknik direktör adayı olarak öneren pek çok arkadaşımız vardı forumda. Milli takım deneyiminden sonra adamın adını anan yok.

Kendini yetiştireceksin abicim, öyle buldumcuk olmayacaksın, egoların şişkin olmayacak, ben teknik direktör olurum, yardımcılık yapmam demeyeceksin.

Terim Piontek' in, Denizli Derwall' in yanında nasıl yetiştiyse, sen de kendini öyle yetiştireceksin.

Aksi takdirde zor Türk teknik direktörlerin büyük takım çalıştırması.

Bu zihniyete hiç biri dayanamaz. Bizim taraftara ancak Terim kılıklı adamlar müstehak.

I am the one who knocks!

Lucescu - Hamzaoğlu ikilisi iyi olabilir o zaman ;

Fatih Terim , Piontek - Mustafa Denizli , Derwall örneklerinde ki gibi.

Ne Şenol Güneş'i ya.Bizim takım da hangi yabancı Şenol Güneş'i takar.Hiçbir yerli td bize uygun olmaz.Klasik amaçsız H'Cund konusu.

kım gelırse gelsın yerlı yabancı bulent korkmaz teknık kadroda bulunmalı bence.

aslında tolunay kafkas da otoriter birine benziyor, belli bir disiplin getirebilir takıma

Geri
Üst Alt