Harit Transferinin Detayları Ortaya Çıktı!

Maliyetler doğruysa kesinlikle gelmeli

Orta sahaya tempo lazım Harit'de böyle bir isim

Futbol sadece gol ve asistden ibaret değildir topu ileriye hızlı götüremedikten sonra yerleşik savunmaları açmak çok zor

nedir bu harit israri ya fasli oyuncu almayin kardesim lutfen yav

Videolardaki vermedigi paslarin %20'sini verse bizi ihya eder 😁

Bedevilerden uzak durulmalı Tüzük 1 Madde olmalı.

Bu adamın oyun tarzını Hasan Şaşa benzetiyorum.Yaşı genç tutmazsa bile az bir zararla satılabilir.Dikine oynaması ve adam eksiltmesi bizim takıma çok şey katatabilir.Her transfer biraz olsun risktir sonuçta bu nmaliyetlerle denenebilir.

Schalke zaten kurtulmaya calisiyor

Biraz bile bile lades transferi olacak.

Harit gibi bir iki ruh hastası olmazsa her sene kadroda uykusuz kalırız

Harit topla birlikte döner, çalım atar, topu taşır filan bu yüzden severim ama diğer yandan atanamamış bir hücumcu orta saha Amine Harit

Okan Buruk genel olarak doğru profillerde oyuncuları topladı şimdiye kadar kadroda. 10 numara transferi için konuşulan isimler Evander ve Harit olunca demek ki kilidi açacak özel yetenek katabilecek oyuncu rolünü arıyor 10 numara pozisyonunda diye düşünüyorum

Keşke Grillitsch veye Oliveira transferlerinde olduğu gibi 3. orta sahamızın da doğrudan hazır belli bir seviyenin üzerine çıkabilmiş bir orta saha olsaydı diyorum ama Harit de biraz daha potansiyelininin ve yeteneğinin hatrına transfer gündemimizde gibi

yok mu ya bir memati belhanda harit, artik büyü be oglum videosu ????

videolarını izledim ve beğenmedim. emre akbabayı buna tercih ederim

Son düzenleme:
Cok yetenekli ama disiplini ve istikrari olmayan bir herif. Ben cok sicak bakmiyorum bu transfere

Schalke bu adamdan ne olursa olsun kurtulmak istiyor.

Ne yapip edip 5 Milyon altina cekmeye calismaliyiz bonservisi.

Ne yazacağımı şaşırdım.
Bunu alacağımıza Babel kalsaydı daha iyidi.
Büyük kazık yeriz Babel felan ucuz kalır bunun yanında.

Videolarda vermedigi paslara ragmen cok cok begendim ama hakkinda yazilanlar korkutucu.
Aslinda 1 saat once Pereira hakkinda yazdiklarim bu tür transferler icindi.
Pereira icin 15 milyon cok diyoruz ama buna 4 senelik 20 milyon baglayacagiz. Tutmadigi an ki hakkinda yazilanlar gercekten korkutucu, 20 milyon zarardasin.
Gelirse tek umudum bu tür kararkterler belli yastan sonra duzeliyor.

Geri
Üst Alt