Harry Kewell Galatasaray'da efsane mi oluyor ?

Cevap: Harry Kewell Galatasaray'da efsane mi oluyor ?

Kapasitenin dumura ugradigi nokta da orasi zaten.Baros ya da baskasi degil,malesef arda da degil KEWELL,SADECE Kewell.Demek ki bir sen akillisin ve milyonlar kafayi yemis.

Üzgünüm Kewell' ın Galatasaray' da efsane olması için en ufak bi sebep dahi göremiyorum. İyi futbolcu. İyi şut çekiyor. Futbol kariyeri üst düzey. Ama efsane olmaya yetecek başarısı maalesef yok. Bi adam sırf elinde dövme var diye efsane yapılmazki yahu

Yapmayın etmeyin takım kardeşlerim.. :o

Kewell kendi efsanedir Galatasarayın değil...

Galatasarayda efsane olmak bu kadar kolay mı?

20 gol 10 assit kupa yok=-?

Ben iliçin istatistikini getirsem kewellı 3'e katlar..Efsane mi oldu iliç bizde.. :o

Jardelin istatistigi nedir takım kardeşim :o

Galatasarayda efsane olmak bu kadar kolay mı?20 gol 10 assit kupa yok=-?

Ben iliçin istatistikini getirsem kewellı 3'e katlar..Efsane mi oldu iliç bizde.. :o

dediklerine %100 katılıyorum.

Doğru

Türkiye Süper kupasını kazandıran adamdır kendisi.:D(Kewell)

Bir acı not: Kewell in tüm kariyeri boyunca henüz şampiyonluğu yok. Bu nasıl efsane?

Kupaya gore efsane olunuyorsa durumunuz vahim.

alex nasil efsane goftrik bir turkiye kupasi kazandiramadi daha fenere.

bu mantikla bobo da efsanedir ayrica.

Jardelin istatistigi nedir takım kardeşim :o

Yapma lütfen Jardelin 3-2 lik real maçında attığı goller süper kupayı kazandıran gol..Avrupada attığı çok önemli goller var..

Ligde gol kralı olması..Hatta poposuyla erzuruma gol atması..:D

Jardel deyince duygulanıyorum bu bile yeter..

Bir tane G.Sarayli futbolcu yok ki kewell disinda fenerlisi,besiktaslisi sevsin..KEWELL DISINDA.bir tane futbolcu yok ki hagi'den sonra bu kadar sevilsin.Gittigi zaman altyapidan acep bir arda daha cikarmi diye omrunuz gecerken,lincoln'ler gelir arada,gozunuz bayram eder ama ama bir kewell daha gelmeyecek,o zaman da burda atip tutarsiniz,bu nasil buyucu.Zaten antu forum degilmi KENDISINE Ugur boral'dan kotu diyen.siz de onlarin sari kirmizi halisiniz.

Bir tane G.Sarayli futbolcu yok ki kewell disinda fenerlisi,besiktaslisi sevsin..KEWELL DISINDA.bir tane futbolcu yok ki hagi'den sonra bu kadar sevilsin.Gittigi zaman altyapidan acep bir arda daha cikarmi diye omrunuz gecerken,lincoln'ler gelir arada,gozunuz bayram eder ama ama bir kewell daha gelmeyecek,o zaman da burda atip tutarsiniz,bu nasil buyucu.Zaten antu forum degilmi KENDISINE Ugur boral'dan kotu diyen.siz de onlarin sari kirmizi halisiniz.

Bunlar efsane olmaya yetmez efsane olabilmek için taraftara büyük mutluluklar yaşatması lazım bir oyuncunun

İşte sorunda orda. Rakip takım taraftarının o futbolcuyu sevmesi o futbolcunun o rakip takım taraftarının canını yakmadığını gösterir. Örnek Cristiano Ronaldo' dan İngiltere'deki tüm rakip taraftarlar nefret eder. Ve kendilerini terk ettiği için Macnhester United taraftarları da nefret eder. Efsane dediğin böyle olunur.

Efsane olmanın kriterlerini sıralayabilir misin lütfen? Kewell şu şu sebeplerden dolayı efsanedir diye. (Elinde dövme olması hariç)

Sana sabaha kadar oturup bir suru sey anlatirdim ama (Elinde dövme olması hariç) sozunle kaybettin,bir daha ki sefere konustugun insanin hakkinda konustugun kisiyle ilgili dusuncelerine biraz olsun bil,ona gore yaz ki iletisim kura bilelim.

Lig şampiyonluğu yok

En son sampiyon oldugumuzda en cok katkisi olanlardan biri aykuttu,mehmet topaldi,hepsi efsane.senin efsane olma anlayisin kupadan geciyor,bu da pek antuca bir dusunce tarzi,dedim ya onlara gore de ugur boral kewell'dan iyi.evet efsane her sene kim kupada pay sahibi olmussa odur.boylelikle de jardel bir istanbul efsanesidir,istatistikleri nelerdir,napmistir,uefanin kaymagini yemekle olmaz oyle.

Yapma lütfen Jardelin 3-2 lik real maçında attığı goller süper kupayı kazandıran gol..Avrupada attığı çok önemli goller var..

Ligde gol kralı olması..Hatta poposuyla erzuruma gol atması..:D

Jardel deyince duygulanıyorum bu bile yeter..

Poposuyla gol atmasi filan artik gecerli degil,arkadas bordoya attigi gol'u sabrinin goluyle curuttu,soyle dise dokunur BUS BUYUK ISTATISTIK Lazim,varmi? yok.

İşte sorunda orda. Rakip takım taraftarının o futbolcuyu sevmesi o futbolcunun o rakip takım taraftarının canını yakmadığını gösterir. Örnek Cristiano Ronaldo' dan İngiltere'deki tüm rakip taraftarlar nefret eder. Ve kendilerini terk ettiği için Macnhester United taraftarları da nefret eder. Efsane dediğin böyle olunur.

Baroni de efsane olur artık

.

Poposuyla gol atmasi filan artik gecerli degil,arkadas bordoya attigi gol'u sabrinin goluyle curuttu,soyle dise dokunur BUS BUYUK ISTATISTIK Lazim,varmi? yok.

TFF SÜPER KUPA DEĞİL UEFA SÜPER KUPA.. :o

superkupafinali.jpg

İşte sorunda orda.Rakip takım taraftarının o futbolcuyu sevmesi o futbolcunun o rakip takım taraftarının canını yakmadığını gösterir.Örnek Cristiano Ronaldo' dan İngiltere'deki tüm rakip taraftarlar nefret eder.Ve kendilerini terk ettiği için Macnhester United taraftarları da nefret eder.Efsane dediğin böyle olunur.

Hayir.Hagi'yi fenerliler sevmez ama saygi duyar,sana soylemeseler de emin ol icinden saygi duyarlar,duyulmayacak gibi degil cunki.Kewell hagi gibi agresif bir adam degil,o yuzden seviyorlar ve emin ol sevmeyenleri de saygi duyuyor.Illa fenerlilerin ya da bir baskasinin nefret etmesi gerekmez iyi oyuncu/efsane olmak icin.

Geri
Üst Alt