Harry Kewell KALMALI'dır ! | Destek Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Harry Kewell KALMALI'dır!!! | Destek Başlığı

kewell gelmeden değersizmiydik :D

kewell bu takımın oyuncusu sonucta demekkş kewellın çıkarlarıyla kulubun çıkarları çakışmıyoki yollar ayrılıyo bu kadar basit.

Üzgünüm ama şuan Fenerbahçe bu karakter yoksunu tiplemelerle dolu ve buyüzden değil mi şampiyon olamadıklarında Türkiye bayram yaptı.

Argümanı da sen git Kewell'a tapmaya devam et diye devam ettirmen 10 paun.

Ha ha ve ha.

Bu zihniyetle olmaz işte.Fenerbahçe'nin şampiyon olamamasında oyuncuların karakter eksiğinin yeri nedir diye sorarsan heralde milyonda 1'dir.

Sezon başında 8'de 8 yapan sonra Ali Sami Yen'de Galatasaray'ı yenip 9 ya da 10 hafta yenilmeyen,kaç puan farktan lider olup son maçta oyuncularının beceriksizliği nedeniyle şampiyonluğu kaçıran benim heralde.

O zaman Linderoth'a niye küfrettik.O adamın suçu günahı neydi?Kewell ne zaman bu takımın ruhu oldu.

Peh,geçiniz.

Ha ha ve ha.

Bu zihniyetle olmaz işte.Fenerbahçe'nin şampiyon olamamasında oyuncuların karakter eksiğinin yeri nedir diye sorarsan heralde milyonda 1'dir.

Sezon başında 8'de 8 yapan sonra Ali Sami Yen'de Galatasaray'ı yenip 9 ya da 10 hafta yenilmeyen,kaç puan farktan lider olup son maçta oyuncularının beceriksizliği nedeniyle şampiyonluğu kaçıran benim heralde.

O zaman Linderoth'a niye küfrettik.O adamın suçu günahı neydi?Kewell ne zaman bu takımın ruhu oldu.

Peh,geçiniz.

Yarım yamalak okuyorsun. O yüzden şampiyon olamadı demiyorum, dünyanın en antipatik takımı oldu diyorum. Ben başarı gelecekse bile o çirkin takıma dönüşmek istemiyorum.

Galatasaray'da oynayamayacak adam için yabancı kontenjanını doldurmaya değmez.Harry'nin emekleri çoktur , sonsuz kere teşekkür ederim ama artık mantıksal yaklaşmalıyız...

bu inat yüzünden koca bir sezon bosuna gitti cok duygusal davraniyorsunuz Kewell gitmeli

Kewell kalmalıdır kesinlikle.

Ve birşey söylemek istiyorum destek vermeyen bu konuya gelmesin. Bu konu destek konusu, Kewell tartışma konusu değil.

Adam sakat işte ne zaman patlar o bile belli değil,Yıllık istediği para 3 milyon euro...Kewell kalsın,cebinden vereceksen parasını kalsın...Saçmalığa bak...

Başlık destek başlığıymış gerçekler göz önüne serilince tabi anlamı kalmıyor bu başlığın,sizde biliyorsunuz bu romantik bir yaklaşım,duygusal bir istek,mantıkla uzaktan yakından alakası olmayan birşey...Sen böyle bir başlık açarsan mantıklı insanlarda gelir sana gerçekleri anlatır tabi,bunda garip olan ne...

Yarım yamalak okuyorsun. O yüzden şampiyon olamadı demiyorum, dünyanın en antipatik takımı oldu diyorum. Ben başarı gelecekse bile o çirkin takıma dönüşmek istemiyorum.

Fenerbahçe'yi çirkinleştiren sporcuları değildir,taraftarıdır.

Eğri oturup doğru konuşalım.Kaan Kural geçende twitter'ına yazmıştı 22 branşta Fenerbahçe vs Diğerleri mücadelesi var.Baktığımızda gerçekten doğru bir olay.

Muazzam bir başarı,kabul etmek gerek.Ancak Fenarbahçe'yi antipatik yapan kibirli,kendi başarısı dışında elde edilmiş başarılara saygı bile duymayan taraftarı.

Takıma her gelen kişi muazzam kişilikli,takıma ruh katacak diye bir olay olmaz.Zaten bu özelliklere sahip oyuncular Xavi,Iniesta gibi kendi tuttuğu takımında oynayan oyuncular olabilir.Arda gibi mesela.Mario Jardel'de ne iyi bir kişilik ne de bir ruh vardı.Ama çıktığı her maç işini yapardı.Hakkıyla oynar,maç kazandırırdı.

Adam sakat işte ne zaman patlar o bile belli değil,Yıllık istediği para 3 milyon euro...Kewell kalsın,cebinden vereceksen parasını kalsın...Saçmalığa bak...

Başlık destek başlığıymış gerçekler göz önüne serilince tabi anlamı kalmıyor bu başlığın,sizde biliyorsunuz bu romantik bir yaklaşım,duygusal bir istek,mantıkla uzaktan yakından alakası olmayan birşey...Sen böyle bir başlık açarsan mantıklı insanlarda gelir sana gerçekleri anlatır tabi,bunda garip olan ne...

Arkadaş nerden çıktı 3 milyon Euro manyak mısın?Oha yani sallanırda bi yere kadar sallanır be! yuh ya size...

Fenerbahçe'yi çirkinleştiren sporcuları değildir,taraftarıdır.

Eğri oturup doğru konuşalım.Kaan Kural geçende twitter'ına yazmıştı 22 branşta Fenerbahçe vs Diğerleri mücadelesi var.Baktığımızda gerçekten doğru bir olay.

Muazzam bir başarı,kabul etmek gerek.Ancak Fenarbahçe'yi antipatik yapan kibirli,kendi başarısı dışında elde edilmiş başarılara saygı bile duymayan taraftarı.

Takıma her gelen kişi muazzam kişilikli,takıma ruh katacak diye bir olay olmaz.Zaten bu özelliklere sahip oyuncular Xavi,Iniesta gibi kendi tuttuğu takımında oynayan oyuncular olabilir.Arda gibi mesela.Mario Jardel'de ne iyi bir kişilik ne de bir ruh vardı.Ama çıktığı her maç işini yapardı.Hakkıyla oynar,maç kazandırırdı.

Fenerbahçe Futbol Takımı için konuşuyorum, taraftarı kadar futbolcuları antipatik yapıyor takımı. Ligin en iyi kalecilerinden Volkan tribüne kasıklarını tutar, poposuyla top stop eder, ligin en iyi en savaşçı ortasahası Emre'nin ne oldugu belli, en iyi stoperlerden Bilica çukur kazar vs.

Ama işlerini yapıyorlar mı yapıyorlar. Senin mantığın bunu kabul eder benim vicdanım etmez. Farkımız bu.

izmirin kanalarrından bırınde kewell bombası dıye haber gectı bucasporla görustuğünu anlasma olabıleceğinı söylediler.

Ayrıca şu ruh kavramınında içini dolduralım artık,vıdı vıdı konuşuyoruz öyle...O ruhlu kalsın bu ruhlu kalsın...Masada maaşına %100 zam isterken o ruhu nerdeydi acaba Kewel'ın sormazlarmı adama...3,5 milyon euro isteyen adama 3 veriliyor kabul etmiyor,sakatlanınca şartlarınızı kabul ediyorum diye sözleşme yenilemek istiyor...Ne ruh be helal olsun valla...Gerçi bunu yiyenler var adam ne yapsın...Bunları açmak yersiz adam bize hizmet etti t.edilip gönderilmeli...Ancak çıkıp o bizim neferimiz filan gibi saçma cümleler kurulursa buna tepki koruz tabi...Yok daha neler...

yıllık 3 milyon istediğini nerden biliyosun,duygusal bakma,kewell sakatlanmadan önce takıma en çok katkı yapan isim,bu sistemde 1.yazılacak futbolcu,oyun zekası iyi,müthiş bi şutör,iyi kafaya çıkar,ileri 3 lünün her yerinde oynar,ister duygusal bak mantıksal bak,kewell kalmalıdır

Eğer para karşılığında bir hizmet sunuluyorsa ortada vicdan diye birşey olmaz.Benim ve aklıyla düşünen bir çok arkadaşın da söylediği bu.

Kalmalıdır denmiş ama artık çok geç. :o

Arkadaş nerden çıktı 3 milyon Euro manyak mısın?Oha yani sallanırda bi yere kadar sallanır be! yuh ya size...

Ben manyak değilimde sen biraz dangalaksın...Adnan Sezgin söyledi Kewell geçen seferki kontratının iki katını talep ediyor dedi,geçen yılki kontratı 1,750 olduğuna göre 3 den bile fazla 3,5 ediyor...Biraz araştırsan görürsün öyle iş olsun diye çıkıp birşeyler yazmassın...Bu arada birdahaki sefer adam gibi yaz benide senin seviyene çekme...Seviyesizliğin lüzumu yok...

Ben manyak değilimde sen biraz dangalaksın...Adnan Sezgin söyledi Kewell geçen seferki kontratının iki katını talep ediyor dedi,geçen yılki kontratı 1,750 olduğuna göre 3 den bile fazla 3,5 ediyor...Biraz araştırsan görürsün öyle iş olsun diye çıkıp birşeyler yazmassın...Bu arada birdahaki sefer adam gibi yaz benide senin seviyene çekme...Seviyesizliğin lüzumu yok...

hani nerde demiş adnan sezgin bizde görelim

Eğer para karşılığında bir hizmet sunuluyorsa ortada vicdan diye birşey olmaz.Benim ve aklıyla düşünen bir çok arkadaşın da söylediği bu.

O kadar çok çevirdin ki Kansu nereye kadar gidecek bakalım.

Kewell hizmetin fazlasını vermiştir. Klüp doktorları 5 ay ayrı tutmuştur onu bizden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt