Harry Kewell KALMALI'dır ! | Destek Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Harry Kewell KALMALI'dır!!! | Destek Başlığı

"Kewell kalmalıdır destek başlığı" yazısını okuyamayanlar için hatırlatma mesajıdır :tiphat:

Boş konusuyorsun , Kewell 1 sezon yattı sakatlıktan Nonda sağlamdı oynuyordu o zamanlar kötü olabilir ancak sakat değildi , o gitti forvet bulamadık yöneticilerin açıklamasını dinlesen anlarsın bu sene en kötü yaptığımız iş Nondayı göndermek oldu dedi. Ayrıca Nonda giderken kötü felan değildi takımın en golcusunun basında geliyordu neresi kötü adamın sorarmısın ? 2 maç kötü oynadı diye adamı gönderttiniz size sormazlarmı Kewell ne yaptı bu sene ?

sen zaten Kewell 1 sezon yattı derken rengini belli ediyorsun ben senle ne tartışıcam...

aç rakamlara bak, at gözlüğünü de çıkar sonra gel..

ben herkese sallarım arkadaş, Kewell topunu oynasın! rezalet oynasın ona da sallarım, asıl sizin gibileri yazıklar olsun, adamı pohpohlaya pohpohlaya 150 kilo yaptınız adamı, besteler yazdınız yok Paris Hilton yok bilmemne diye herifi magazin yıldızı yaptınız..

Artık futbolcudan başka herşeyi benzettiniz adamı..

Aç bundan 2 sene önceki röportajlarıyla dün amerikada lig tv ye verdiği röportajı kıyasla da gör.

Bazıları diyor ya Kewell ne kupalar kazandırdı falan diye? o zaman ben de sorarım Arda ne kazandırdı arkadaş?

En basitinden şampiyonluk

Babacım Kewell ilk geldiği zamanları hatırla?

Ne diyorlardı?

3 senedir futbol oynamadı, bu adam sakat 10 maç bile oynayamaz..

Ama ne yaptı? 1.5 sene durmadan top oynadı..

Ben ilk geldiğinde çok sevinmiştim bizde oynadıkça daha da ısındı kanım her cimbomlu gibi bakalım yönetim kendi kendini yakmasın sonra.

Nereden biliyorsunuz Sağlık ekibinin sucu oldugunu ? Kewell i live neden gönderdi sırf sakat diye gönderdi bizim sağlık ekibimi sakatladı adamı , yada onlarmı duzeltemedi ?

Adam zaten sırf sakatdı bize gelmeden bir sezon iyi bir sezon geçirdi yine sakatlanmaya başladı eskisine döndu bunda sağlık ekibine nasıl suç atabiliyorsun ki ?

Cümle alem biliyor sağlık ekibinin suçu olduğunu. Hatta Kewell bile söylemişti. Diğer örneklere bakıldığında bunu tahmin etmek zor olmasagerek. Sağlık ekibinin yaptıkları ortada zaten. Adamlar 2 senedir içimizde hain gibiler valla giden dönmüyor.

Artık diyecek bişey yok. . Kewell büyük ihtimal gidiyor. Onu çok sevdik ve çok seveceğiz. Kalbimiz her zaman onunla.

"Kewell kalmalıdır destek başlığı" yazısını okuyamayanlar için hatırlatma mesajıdır :tiphat:

bırak baba ne hatırlatıyorsun milletin işi gücü Kewell olmuş, adamlara Gökhan Zan 2 milyon euro alıyor bütün sezon sakattı diyorum, onun konuyla alakası yok diyorlar...

Gül geç :asd::asd:

Nereden biliyorsunuz Sağlık ekibinin sucu oldugunu ? Kewell i live neden gönderdi sırf sakat diye gönderdi bizim sağlık ekibimi sakatladı adamı , yada onlarmı duzeltemedi ?

Adam zaten sırf sakatdı bize gelmeden bir sezon iyi bir sezon geçirdi yine sakatlanmaya başladı eskisine döndu bunda sağlık ekibine nasıl suç atabiliyorsun ki ?

Sırf kewell karşıtısınız diye o kösnük sağlık ekibini savunmak da yuh dedirtir insana artık.. Alparslan Erdem benim akrabam oluyor.. Sadece onu örnek göstereceğim; çocuğun yırtığını bile tespit edemediler.. Futbol hayatına nokta koyacaktı Galatasaray doktorlarının tedavisi devam etse; Gençlerbirliği doktorları kadar bile değiller.. Ve alparslan gibi niceleri.. Gidip de dönmeyenler ne çabuk unutuldu..

Kewell size ne yaptı beyler?

Açıklayın da bilelim..

Veya şöyle sorayım, Kewel'la Baros aynı sene geldiler, hemen hemen aynı miktarda maç oynadılar aynı miktarda maçı sakat geçirdiler..

Baros için de geçerli mi söyledikleriniz, ne vereceği belli değil sonuçta önümüzdeki sene, onu da satalım mı?

Gökhan Zan size hiçbirşey yapmadı mı peki? Kewell'a yaptığınız muhalefeti ona da yapıyormusunuz?

Veya bütün sene yatan Servet ile Elanoya?

Veya işi gücü magazin olan Kaptan'a?

Yoksa adam mı kayırıyorsunuz?

Gazetelerde Jo ile ilgili haber çıkınca doğrudur Kaptan ile ilgili haber çıkınca yanlıştır mı diyorsunuz?

Keita ülkesinden 2 gün geç döndü diye haber çıkınca adamı gönderelim diyip, Arda sevgililer günü yüzünden kampa geç katıldı diye haber çıkınca yalandır diyormusunuz?

elinizi vicdanınıza koyun, objektif yorum yapın, yoksa bana ne ne Arda babamın oğlu ne de Kewell

daha kewell size napti diyonuz

yahu adam belki bidaha top oyniyamiyacak bunu anlamak cokmu zor..?

Kewell size ne yaptı beyler?

Açıklayın da bilelim..

Veya şöyle sorayım, Kewel'la Baros aynı sene geldiler, hemen hemen aynı miktarda maç oynadılar aynı miktarda maçı sakat geçirdiler..

Baros için de geçerli mi söyledikleriniz, ne vereceği belli değil sonuçta önümüzdeki sene, onu da satalım mı?

Gökhan Zan size hiçbirşey yapmadı mı peki? Kewell'a yaptığınız muhalefeti ona da yapıyormusunuz?

Veya bütün sene yatan Servet ile Elanoya?

Veya işi gücü magazin olan Kaptan'a?

Yoksa adam mı kayırıyorsunuz?

Gazetelerde Jo ile ilgili haber çıkınca doğrudur Kaptan ile ilgili haber çıkınca yanlıştır mı diyorsunuz?

Keita ülkesinden 2 gün geç döndü diye haber çıkınca adamı gönderelim diyip, Arda sevgililer günü yüzünden kampa geç katıldı diye haber çıkınca yalandır diyormusunuz?

elinizi vicdanınıza koyun, objektif yorum yapın, yoksa bana ne ne Arda babamın oğlu ne de Kewell

Baroş'un kronik sakatlığı mı var kardeş ?

Baroş'un kronik sakatlığı mı var kardeş ?

doktormusun baba?

inceledin mi adamı?

kronik sakatlığı yüzünden mi oynamadı Kewell bu sezonun ikinci yarısında?

basının dolduruşuna gelmeyin..

Avustralya milli takımı doktorları gerizekalı mı Dünya kupasına çağırdılar adamı?

bizim kulüp doktorlarının öyle olduğu kesin ama..

o olmasa başkası olacaktı, 10 kişi mi oynacaktık,konuşmak için konuşmayın.

Arda kalitesinde oyuncu yoktu.Sen boş konuşma.Durmadan Kewell konusunu ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorsunuz.Kewell denen adamın artık işi bitmiş ve yollandı bu kadar basit.Helal olsun yönetim,helal olsun FR!

doktormusun baba?

inceledin mi adamı?

kronik sakatlığı yüzünden mi oynamadı Kewell bu sezonun ikinci yarısında?

basının dolduruşuna gelmeyin..

Avustralya milli takımı doktorları gerizekalı mı Dünya kupasına çağırdılar adamı?

bizim kulüp doktorlarının öyle olduğu kesin ama..

Hee doktoruyom:rolleyes:

Kewell'ı severim. Hatta takımda karakter olarak en sevdiğim futbolcu diyebilirim. Fakat duygusallığa gerek yok. Taraftarın kalbinde hep kalacaktır. Bir nevi efsanedir artık. Tadında bırakmak lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt