Harry Kewell KALMALI'dır ! | Destek Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Harry Kewell KALMALI'dır!!! | Destek Başlığı

Kewell giderse denildigi gibi Nonda'nın gönderilmesi de yanlış olacak. Ama o zaman Kewell gelecekti 3 haftaya ve skor yükünü o çekecekti yine.

Nonda sonradan girerek takımı birçok kez ipten almıştı. Kewell'a lafım yok. Ama yönetim acayip yanlış bir iş yaptı. Madem Kewell gicecekti(biliyorlardı yada bilmiyorlardı !!!), Nonda niye gitti. Sırf bu yüzden kaybettik onca şeyi. Kewell gidersede saçma kalırsa da saçma olacak.

Yapma gözünü seveyim Nonda'nın yürümeye bile hali yoktu ! Türk milletinin klasik kılıfları.O oyuna girseydi yenilmezdik,bu oynamasaydı yenilmezdik, hep aynı kalıplar..

Nonda olsaydı hiç birşey değişmezdi Nonda'yı nasıl yuhaladık samiyende antep maçında? Daha kötü olurdu gitmeseydi.Keşke ıslıklamasaydık daha iyi olurdu ama oldu bir kere.

harry_kewell_gol.jpg

Bu resimdeki forma Galatasaray taraftarının en sevdiği formalardan biridir. Sarı ile kırmızının birleşmesiyle oluşan turuncu renk, hem tematik hem de şık bir renkti. Hikayesi de basit. 2288 yıl öncesine gitmeye gerek yok bu formanın teması için. Basit, sadece sarı ile kırmızının karışımı. İnsan acaba daha önce neden düşünülmemişti diye soruyor kendine. İşin garip yanı, benim de bunca senedir Turuncu bir forma fikri aklıma gelmemişti (o kadar da Cruyff'cuyuz). Pek çok acayip renk düşünmüştüm, ama turuncu aklıma gelmemişti. Halbuki sadece sarı ile kırmızının karışımı. Bu kadar basit. Belki de ana renklerimizden uzaklaşmadığımız için çok sevildi bu forma. Hem de 3rd geleneğine de uygun.

Bu resimdeki futbolcuların aynı formayı giymesi resimdeki tek ortak özellik değil. Bu resimdeki 3 futbolcu da Galatasaray'da çok sevilmişti. Biri bizi üzerek gitti, diğeri üzülerek gitti. Resimdeki son adam da artık bu formayı giymeyecek. O adam gitti ve biz üzüleceğiz. Ancak ne gariptir ki, o adam için biz resimdeki 20 numaralı turuncu formayı giyen adamı üzmüştük.

Taraftarların sevgilisi 3 adam ve taraftarların sevgilisi turuncu forma, böyle bir karede buluşmuşlar. Artık 4'ü de yok.

GALATASARAY FORMALARI: ORTAK

Bu takıma ölüsü 33 yaşındaki Ayhandan, tek omuzlu Gökhandan,kaleci müsvettesi Aykuttan çok daha fazla olacaktır...

Kewell a gelene kadar on kişi var gönderilmesi gerekeN!!!

Kalması gerek ama gönderdik of.

O golden sonra elini kaldırıp koşmasını özliycem.

öffff

Biraz önce blogda yazı yazdım,hüzünlendirdi beni...Türk Telekom Arena'da görebilseydik kendisini keşke.

n1623502235161923181742.jpg

Biraz önce blogda yazı yazdım,hüzünlendirdi beni...Türk Telekom Arena'da görebilseydik kendisini keşke.

Eşşeğe varıyoz Kiwılll geri döööööğn.

Seviyoruz...

Hemde sevdik mi ölümüne seviyoruz....

Çoğu renkdaşım bu sevginin var oluşunu çok güzel anektotlarla vurgulamış..

Bizler şanlı tarihimiz boyunca kimleri sevmedik ki,

Seydiç'ler, Hosiç'ler, Simoviç'ler, Mondi'ler, Hagi'ler.............

Hatta Lincoln'ler ...? ve hatta Lindeoth'lar ..?

Kişisel başarıları nedeiyle kurtarıcı olarak, ama gerçek ama sahte, seyirciye gülen yüzleri ile de yüreğimize bastık onları... Karneleri ise basit takımlar karşısındaki süper diye nitelendirdiğimiz başarıları oldu...

Bir Simoviç, bir Hagi ise yaşlarının üzerindeki performansları ile gösterdikleri başarı ile gönüllerimizde taht kurdu.. Neden kurdular diye düşündüğümüzde sadece basit takımlara karşı değil uluslararası oynanan karşılaşmalardaki verileriyle bu sevgimize mazhar oldular..

Evet Kewell diyoruz...

Onu da çok sevdik..

Basit takımlara karşı neyse, büyük takımlara karşı da oydu çünki..

Önemli sakatlıklaruna rağmen iyi denilebilecek bir performans gösterdi...

Ama.... aynanın bir de öteki yüzünden baktığımızda, söz konusu Galatasarayımız'ın başarısı ve menfaatleri ise bence de Kewell'ın Galatasarayımız'dan gönderilmesi uygundur..

Tıpkı zamanı geldiğinde Asırlık Çınarımız Galatasaryımız'dan kopan yapraklarımız olan ;Hagiler, Simoviçler, Seydiçler ..... gibi.

Sevgiyle kalın..

Benim hala umudum var...

benimde hala umudum war bakalım nolcak

Yapma gözünü seveyim Nonda'nın yürümeye bile hali yoktu ! Türk milletinin klasik kılıfları.O oyuna girseydi yenilmezdik,bu oynamasaydı yenilmezdik, hep aynı kalıplar..

Nonda olsaydı hiç birşey değişmezdi Nonda'yı nasıl yuhaladık samiyende antep maçında? Daha kötü olurdu gitmeseydi.Keşke ıslıklamasaydık daha iyi olurdu ama oldu bir kere.

Biim takım ıslıklanmaya hiç alışık değil :b5:

Seviyoruz...

Kişisel başarıları nedeiyle kurtarıcı olarak, ama gerçek ama sahte, seyirciye gülen yüzleri ile de yüreğimize bastık onları... Karneleri ise basit takımlar karşısındaki süper diye nitelendirdiğimiz başarıları oldu...

Bir Simoviç, bir Hagi ise yaşlarının üzerindeki performansları ile gösterdikleri başarı ile gönüllerimizde taht kurdu.. Neden kurdular diye düşündüğümüzde sadece basit takımlara karşı değil uluslararası oynanan karşılaşmalardaki verileriyle bu sevgimize mazhar oldular..

Evet Kewell diyoruz...

Onu da çok sevdik..

Ama.... aynanın bir de öteki yüzünden baktığımızda, söz konusu Galatasarayımız'ın başarısı ve menfaatleri ise bence de Kewell'ın Galatasarayımız'dan gönderilmesi uygundur..

Tıpkı zamanı geldiğinde Asırlık Çınarımız Galatasaryımız'dan kopan yapraklarımız olan ;Hagiler, Simoviçler, Seydiçler ..... gibi.

Sevgiyle kalın..

:animation::tiphat:

Gonlum Harry'nin kalmasindan yana ama yonetimin verecegi kesin karari bekliyorum, bakalim neler olacak...

bütün sezon sakat yatıp dünya kupasına iyileşen bi oyuncuyu ne kadar sevsemde ne kadar başarılı bulsamda istemiyorum..

Seviyoruz...

Evet Kewell diyoruz...

Onu da çok sevdik..

Sevgiyle kalın..

Ulu bir çınar gibisin Edip abi, ne de güzel yazmışsın.

Allah seni yanımızdan eksik etmesin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt