Harry Kewell Ntvspor'a Konuştu

Cevap: Harry Kewell Ntvspor'a Konuştu

Kewell boşu boşuna daha fazla yer işgal etmesin yabancı kontenjanında bence. Bu sene çok kötü.

İsteyen gitsin der, istemeyen kalsın der. Herkes sevdiği adamı ölümüne savunuyor. Hagi'ye demediğini bırakmayan tipler, Kewell'ı ilahlaştırıyor ya diyecek kelime bulamıyorum..

nerede attıkları goller ve asistler???? hangi liglerde???... hangi turnuvalarda???

kariyerlerini yaptıkları yerler elmayla armut... birbiriyle toplamayalım...

Türkiyede yaptıklarına bak o zaman.Milli takımda yaptıklarına bak.Alex güney amerika kıtasında yılın oyuncusu seçildi.Şampiyonlar ligi asist kralı oldu.Sadece oynadıkları takımların büyüklüğüne bakarak kıyas yapmayın.Bana şuan kewell gidip alex gelsin mi deseler tereddüt etmeden evet derim

allah allah hangisi daha onemli bir futbolcu onu tartisiyoruz

ama tabi isine gelmiyor bazilarinin:)

gelecegi tartismak icin baska konular var:)

Dünya futbolu adına Kewell daha önemli olabilir ama şuan Alex, Kewell'ın çok önünde.

Türkiyede yaptıklarına bak o zaman.Milli takımda yaptıklarına bak.Alex güney amerika kıtasında yılın oyuncusu seçildi.Şampiyonlar ligi asist kralı oldu.Sadece oynadıkları takımların büyüklüğüne bakarak kıyas yapmayın.Bana şuan kewell gidip alex gelsin mi deseler tereddüt etmeden evet derim

alexin milli takim kariyerinden konfederasyon kupasi denen misket oyunlarini cikarinca

4 tane hazirlik maci kaliyor

Alex mi Kewell mı tartışmasına ne gerek var arkadaşlar. Bence de Alex daha iyidir. Bir kere adam 34 maçın 32 sinde oynuyo abi. Bana devamlılık lazım.

Birde şu konu var bana çok saçma geliyor. Şu premier ligde oynamış o nerde oynamış. Her zaman futbolda istediğin zaman istediğin yerde olamayabiliyosun. Bunun bir çok nedeni var. Şartlar oluşmamıştır.

Sergen hep tr liginde oynadı ama eminim daha kaliteli liglerde de oynayabilirdi. Neden oynayamadı çünkü bir çok sebebi var. Bu onu kötü futbolcu yaparmı yapmaz.

Abi toplam 199 lig maçı 133 gol 80 küsur asist Alex e ait. yuh

2 hafta önce derbi oynandı alex maçı tek başına alırken kewell ayakta duramıyordu.Neyi tartışıyoruz ki boşuna.Alexin yaşı kewelldan 4 yaş büyük ama sanki 10 yaş genç gibi oynuyor

Dünya futbolu adına Kewell daha önemli olabilir ama şuan Alex, Kewell'ın çok önünde.

Tamam şu an Alex daha formda bunu herkes kabul eder zaten böyle derseniz eğer.Tabi bi sol açık oyuncusuyla 10 numarayı kıyaslamakta anca bize özgü bişeydir orası da ayrı:o İşin içine ama Alex Kewell'dan büyük oyuncudur tarzı laflar girerse bi de tutup komik komik kariyerleri tartışılırsa iş b.ka sarıyo biraz.

Geçmişe mazi derler, günümüze dön. Şu an tartışmasız Alex > Kewell.

Ben günümüze değil hemen yarına dönüyorum, alexi bizim şu anki kadroda sol açığa koyuyorum, başına da 3 TD veriyorum, aha tüm sezonun sonunda bir bakıyorum 5 asist 3 gol görüyorum ve " alex de futbolcu mu" diyorum. Anlayana.

diyorsunki dunya futbolu icin kewell daha onemli ama turk futbolu icin alex:)

Hem öyle diyorum hem de Alex'in an itibariyle Kewell'dan çok daha iyi olduğunu söylüyorum. Eğer öyle değilse yarın fenerden Kewell'a karşılık Alex + para isteyelim.. Hede hödö derlerse Kewell'ın kariyerini öne süreriz..

Alex mi Kewell mı tartışmasına ne gerek var arkadaşlar. Bence de Alex daha iyidir. Bir kere adam 34 maçın 32 sinde oynuyo abi. Bana devamlılık lazım.

Birde şu konu var bana çok saçma geliyor. Şu premier ligde oynamış o nerde oynamış. Her zaman futbolda istediğin zaman istediğin yerde olamayabiliyosun. Bunun bir çok nedeni var. Şartlar oluşmamıştır.

Sergen hep tr liginde oynadı ama eminim daha kaliteli liglerde de oynayabilirdi. Neden oynayamadı çünkü bir çok sebebi var. Bu onu kötü futbolcu yaparmı yapmaz.

Abi toplam 199 lig maçı 133 gol 80 küsur asist Alex e ait. yuh

sence sergene haksizlikmi yapildi:)

o is oyle degil

brezilyali bir yetenegin dunyada meshur olmasi, kewellin bir avusturalyali olarak dunyada unlu olmasindan cok daha kolaydi (r)

ama gel gorki biri futbol ulkesinden meshur olup cikip bir cacik olamamis

digeri adi sani olmayan yerden cikip

barcelona teklifi yerine liverpoolu secmis:)

Dinledim baştan sona. Müthiş konuşmuş. Adama bu yüzden hayranım işte anasını satıyım. Sahada bir halt yapamıyor da olsa çoğu zaman şu tavır, düşünce, fikir vb. her şey bu adamı sevmem için sebep.

Bırak da futbolunu burada bu yıl Harry'im, geç takımda teknik bir bölüme. Gözünü seveyim geç, alt yapının başına geç adam et şu herifleri.

Yine Alex muhabbeti,hey Allah'ım.

alexin milli takim kariyerinden konfederasyon kupasi denen misket oyunlarini cikarinca

4 tane hazirlik maci kaliyor

Ne kupası olursa olsun brezilya milli takımında kaptanlık yapmak makaraya alınacak bir olay değil.O formayı sırtına geçirezdi kewell brezilyalı olsa.Kewell avusturalyalı yani anadili ingilizce alexin ise ingilizcesi falan yok.Liverpoola 1 adam lazım diyelim.İngilizce anadili olanı mı alırsın bilmeyeni mi

Dinledim baştan sona. Müthiş konuşmuş. Adama bu yüzden hayranım işte anasını satıyım. Sahada bir halt yapamıyor da olsa çoğu zaman şu tavır, düşünce, fikir vb. her şey bu adamı sevmem için sebep.

Bırak da futbolunu burada bu yıl Harry'im, geç takımda teknik bir bölüme. Gözünü seveyim geç, alt yapının başına geç adam et şu herifleri.

Aynen senin gibi düşünüyorum.

Hem öyle diyorum hem de Alex'in an itibariyle Kewell'dan çok daha iyi olduğunu söylüyorum. Eğer öyle değilse yarın fenerden Kewell'a karşılık Alex + para isteyelim.. Hede hödö derlerse Kewell'ın kariyerini öne süreriz..

ikiside 24 yasindayken konusuyor olsaydik ne diyecektin?

bizim bu muhabbete nezaman girmemize bagli olarak adamlarin kalitesimi degisiyor?

dedigim gibi dediginiz seyler ancak bu adamlar 20-25 yasindayken manali olur

iksininde kariyeri biterken elindeki tek done ne yaptiklaridir

bakar yan yana koyarsin

cevap ortada

biri icin mtv de crib falan yapilmis konusunda oyle yildiz yani:)

beckham kewell falan, taraftarlar evinin icini gormek istiyor falan

oyle bir yildiz:)

Geri
Üst Alt