Hasan Arat'tan Dursun Özbek'e Eleştiri

Salıncak reyiz gene dursun özbek'i eleştirmiş. Bir taraf diğerini terör örgütü ile suçlarken neden erken seçim isteniyor demek kaosu derinleştirmek oluyormuş. Tabi diğerine laf yapsan sponsorluklar gidecek.
O da şeref yoksunu...

anlıyorum ama bugün imzalar toplansa bile , seçim en erken 1 ay sonra yapılacakmış. 1 ay adayların hazırlanması için yeterli bi süre değil mi
Değil. 100 kişilik bir liste kurullar onların iyice araştırılması bir de tek adaylı bir seçim değil de çok adaylı bir seçim istiyorsak sayı da artacak böyle düşünce 1 ay yetmez. Ağustos sonu Temmuz başı olabilirdi ama zaten kurul varken o tarihe koymuşlar herhalde. Ama Haziran'da seçim olsun demek bana pek masum gelmiyor belirlemişler bir aday ve onun kurullarını hani alelacele onu dayatacaklar gibi bir şey sezdin ben.

Büyük abi talimat vermiş, küçük abi konuşmuş.

Yok artık buyukeksi ile devam mi diyoruz?
Hayır seçim kararı alındı zaten seçim o tarihte olsun aday olmayı düşünen kişilerin 100 kişilik liste için zamanları olsun onlarda araştırarak doğru kurullar yapsın böylelikle Erden Timur'un da dediği gibi seçim seçim gibi olsun diyoruz.

Bu federasyon başkanı milli takımı turnuvaya taşımış. Adam tabiki turnuva boyunca federasyon başkanı olarak kalmak ister.

At beyinli tabiki kendi listemizi iletecez.
İletmeyince ne olduğunu görüyoruz.

Bütün rezillikleri Büyükekşi'ye yıkıp orada kalmaya çalışıyor bazıları. TFF ve kurullarında görev alan kimse yeni dönemde görev almayacak diye imza toplasak hiçbiri imzalamaz. Bunların söylediği hiçbir şeye balıklama atlanmaz. Normalde eleştirirdim ama yönetime katılıyorum bu konuda.

Baskın seçimle kendi adaylarını mı koyacaklar ? Hazırlık yok bir şey yok avrupa şampiyonasından sonra yapılsın işte. Bjk başkanı fb boyunduruğuna girdi bile onu ciddiye almaya gerek yok.

Bu yapılanma ile iki yıl daha bi cacık olmaz sizden.

Salıncak fotosuyla alıntı yapıp kenara çekilelim

daha erken olması lazım yani seçimi oldu olucak ağustosta yapsınlar
başkan niye lig bitince bi an önce yapılmalı demedi anlamadım
Avrupa sampiyonasi var gibi seyler soylemis galiba ustat.

Abi 2 hafta once istifaya cagirdik biz bunlari

İçerideki kemikleşmiş pislik yapıyı, perde arkasını temizlemedikce federasyon başkanı isterse Abdürrahim albayrak olsun hiçbirsey değişmez. Bu arada ülkede mahmut ozgener, Mehmet Ali Aydınlar, Nihat Ozdemir gibi fener yöneticileri tff başkanı oldu. Düşünsenize Galatasaray yöneticisi tff başkası olsa. Asla kabul görmez. Şike söylemeleri her türlü ağlama Asla aklınız almiyo dimi. Ama fenerliler çatır çatır federasyon başkanı olabiliyo. Bütün olay burda işte. Lobi olarak çok çok çok gucsuzuz

Daha Fenerbahçe'yle oynayacak olmalarına rağmen, ligin en önemli maçını Galatasaray maçı ilan eden rezil rüsva camianın başkanın konuşmuş.

Sen bunları demek için Ali Koç'tan izin aldın mı bakayım?

Mevcut başkan olası Avrupa Şampiyonası başarısını kendi üstüne almak için 18 Temmuz diyor.

Kuşlar kendi adamı için oldu bittiye getirmeye çalışıyor.

Evet Büyükekşi gidecek ama bence en makul zaman lig bitimi ile 15 Haziran arası. Yeni yönetimin lige hazırlanacak zamanı olması lazım.

Geri
Üst Alt