Hasan Şaş: "Galatasaray derbiye üçlü çıkmamalı"

Uğur İz

GS
Yönetici
Administrator
"GALATASARAY DERBİYE ÜÇLÜ ÇIKMAMALI..."

Hasan Şaş: "Üçlü savunma; çok pratik gerektiren, çok antrenman gerektiren, en az 6 maç oyuncuların birlikte bu taktikle oynamasını gerektiren bir taktik.

Icardi'nin oyun kurduğunu gördük, birçok kişinin yerini değiştiren bir taktik. Bunu yapmak zor. Barış Alper gücüyle tek başına kurtardı ama Yunus çok güçsüz kaldı kanat tarafında."

- Beşiktaş maçına tek santrfor olarak kiminle çıkardın? Icardi mi Osimhen mi?

Hasan Şaş: "Icardi. Bu derbileri oynadı. Adam yürüse de gol atıyor. Takım arkadaşlarıyla iyi bir uyumu var. Koşmasa da 'Niye koşmuyor' demeden 'Nasıl olsa atar' denen bir isim.

İki yıldır Galatasaray, Icardi ile şampiyon oluyor. Derbide yedek oturtmak haksızlık olur."

Gs yorumcuları içinde kafası basan,doğruyu görebilen ve söyleyebilen,popülizm yapmayan tek isim

hakli olabilir su an mac mac takima gore ilerlemek gerek
elfsborg'a karsi isledi cunku onlar da uclu oynuyor.
uclu rakibe karsi uclu oynamak cok buyuk handikap olmuyor

demek ki üçlü çıkmak lazım

hasani severim ama futboldan anlamadığı bariz

medyada şimdiden 3lu çıkmasın tartışmasının amacı analiz değil tamamen ezbere yorumla olası bir terslikte ben demiştim deme yatırımı

3lu bir kere oynadik ve en iyi macimizdi niye oynamayalım

442 oynayalım da 5 mi yiyelim

Hasan Şaş'ın eski önceki yorumlarını hatırlıyorum da pek doğru analiz yağtığına şahit olmadım şu ana kadar.

Bir yanim dogru soyledigini soyluyor

Ama Jakobs'un yoklugunda orta sahayi kalabalik tutup Baris ve Sallai'nin enerjisiyle Besiktas'i ezmemiz gerek gibi

3'lu oynamak zorundayiz

Doğru söylüyor, avrupa maçındaki şekilde 3lu oynanmaz diyor gayet doğru
Stoperleri bek olarak kullanamazsın 3lude

Elfsborg yerinde sağlam bir takim olsa yenilgi bile alabilirdik

3lu oynayacaksak 2 tane gerçek bekin olmak zorunda

Doğru söylüyor, avrupa maçındaki şekilde 3lu oynanmaz diyor gayet doğru
Stoperleri bek olarak kullanamazsın 3lude

Elfsborg yerinde sağlam bir takim olsa yenilgi bile alabilirdik

3lu oynayacaksak 2 tane gerçek bekin olmak zorunda

tam tersi 4lu oynamak için beke ihtiyaç var

elfsborg maçında yenilebilecegimiz tek bir an bile yoktu

kaldi ki sorun 3lu ise 4lu oynadigin rigas paşa young boys maclarinda olanlara ne diyeceğiz

Alternatifi 4-4-2'ye kıyasla 3-4-1-2'yi yüz kere tercih ederim

4-4-2'yi o kadar oynadık da ne oldu. Bazen bir şeyi tekte bulursun puzzleın parçaları yerine oturur. 3-4-1-2 öyle bir hava verdi geçen maç. 3-5-2 olsa daha iyi görüşündeyim orası ayrı

İlhan Mansız ile güzel program olmuş.

Alternatifi 4-4-2'ye kıyasla 3-4-1-2'yi yüz kere tercih ederim

4-4-2'yi o kadar oynadık da ne oldu. Bazen bir şeyi tekte bulursun puzzleın parçaları yerine oturur. 3-4-1-2 öyle bir hava verdi geçen maç. 3-5-2 olsa daha iyi görüşündeyim orası ayrı

şunu da kabullenmemiz gerekiyor ki icardi ve osimheni galatasaray sadece 3lu ile ayni anda oynatip taşıyabilir

3lu oynamadan bu ikiliyi beraber nasıl kullanirizin cevabı var mi

Geri
Üst Alt