Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok bilmiyorum ama kızına bunlar bir sakin ol demiş o da sizin yüzünüzden oldu filan demiş küfür etmiş anne babasının önünde falan filan
Dogru karar ama once yillardir hoca ile birlikte calisan hande sumertas ayriliyor, simdi de hasan sas, bir sey var ama yakinda kokusu cikar
Iyi olmuş hoca da yanına futbola katkı sağlayacak çağdaş aydın birilerini alsın artık. Holiganligi ultraslan yapar.
Valla camiada baya dillendiriyorlar herkes konuşuyor fetöcü Hakan bile söylemiş diye duydum durum ciddi yaniGündüz aşkı memnu izleyenlerin gece uydurduğu hikayeler üstad bunlar inanma.
Nerede soyleniyor bunlar kaynak kim ustat?Söyleniyor küçük kızı kovdurmuş yan bastık takım işlerine karışıyor
Bir de Levent Şahin fiştekliyormuş başkanın durumunu da kullanmışlar oldu bittiyse getirmişler Fatih hoca mecbur kalmış deniyor kızı bana sosyal medyadan küfredenlerin sorumlusu sensin diyormuş sümertaşa)
Birçok kişi az önce yazdım üstatNerede soyleniyor bunlar kaynak kim ustat?
Riera kendisi açıklama yapmıştı renktaş. Elmander'i bilemiyorum.Riera+ elmander da dogru degil bence
Yok isim olarak dogru degil yanlis yazdim. Ikisini almakta yanlisRiera kendisi açıklama yapmıştı renktaş. Elmander'i bilemiyorum.
Valla konuşulanları söylüyorum zoruna gittiyse git muhataplarına anlat derdini