Hasan Şaş İstifa Etti!

Iyi olmuş hoca da yanına futbola katkı sağlayacak çağdaş aydın birilerini alsın artık. Holiganligi ultraslan yapar.

Çok bilmiyorum ama kızına bunlar bir sakin ol demiş o da sizin yüzünüzden oldu filan demiş küfür etmiş anne babasının önünde falan filan

Gündüz aşkı memnu izleyenlerin gece uydurduğu hikayeler üstad bunlar inanma.

Dogru karar ama once yillardir hoca ile birlikte calisan hande sumertas ayriliyor, simdi de hasan sas, bir sey var ama yakinda kokusu cikar

Söyleniyor küçük kızı kovdurmuş yan bastık takım işlerine karışıyor

Bir de Levent Şahin fiştekliyormuş başkanın durumunu da kullanmışlar oldu bittiyse getirmişler Fatih hoca mecbur kalmış deniyor kızı bana sosyal medyadan küfredenlerin sorumlusu sensin diyormuş sümertaşa:))

Bir de Levent Şahin fiştekliyormuş başkanın durumunu da kullanmışlar oldu bittiyse getirmişler Fatih hoca mecbur kalmış deniyor kızı bana sosyal medyadan küfredenlerin sorumlusu sensin diyormuş sümertaşa:))
Nerede soyleniyor bunlar kaynak kim ustat?

Keske bizden roma ya gideni geri getirsek.. 2 sene sonra a hoca olsa

giderken ifbye girsin basim demeliydi

..IMG_20200508_025315.jpg

Hocaya ve camiaya bir tesekkürü cok görmüş neyse yolun açık olsun

Çok ciddi soruyorum. Bir adamın hiçbir işe yaramadığına, kafanızdaki portrenin o adamdan daha iyi iş yapabileceğine dair nasıl hemen fikir oluşturup bir de kendinizden emin olabiliryorsunuz? Bu bir eleştiri değil yanlış anlaşılmasın cidden merak ediyorum. Yani Hasan Şaş'ın iş yapıp yapmadığına nasıl karar veriyorsunuz uzaktan? Mesela Elmander'in daha yararlı olacağına falan? Geleceği mi görüyorsunuz, Hasan'ın amiri misiniz yoksa boş keseden mi sallıyorsunuz laf olsun diye?

Geri
Üst Alt