- 1 Haziran 2015
- 24.822
- 17.515
- 1.998
ft'yi de gönderip üniversite okutacak hoca getirmemiz lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
üstad bu aralar işine gelmeyen şeyleri görmemezlikten geliyor
Duyum olarak var zaten dedikodu çıkmasın diye toptan değil peyder pey istifa ediyorlarSpesifik olarak kızlarıyla alakalı kısmı sordum ben konudaki ilk mesajın da onunla ilgiliydi zira.
Duyum olarak var zaten dedikodu çıkmasın diye toptan değil peyder pey istifa ediyorlar
Ama Selçuk’un bacılarından biliyorum geçen gittiğimde antrenör olacakmış ara vermesini istemiş yönetim bu da ara vermeden istiyormuş
Hande ve Hasan ne sorun yaşadı hasan ile?Arda Turan dönecek diye gecmiste kimlerle sikinti yasadiysa gönderiliyor galiba
Hande sumertas ve simdi de hasan sas
Hatay kliği geri mi dönüyor? Bir ara murat bereket selçuk inan ismail çipe filan geçilmiyordukulupte adanalıları tasfiye ediyorlar
haklısın ama bence olamazhasan'ın yerine geçerse hocalığa kadar yürür.
eski isimlerin çoğu ya yaşlandı ya da taraftar nezdinde olumsuz imajları var. aslında selçuk da pek sevilmiyor ama sivri çıkışlar yapmayarak dikkat çekmemeyi başarıyor.
yardımcı atrenörlükle saha kenarına adım atarsa bir gün camianın çocuğu denilerek takımın başına da geçilir.
iyi bir hoca olursa ne ala ama olabilir mi göreceğiz.
Yazdık üstat
Kızları müdahil olmuş sırada davala var ve gelen gideni aratırSevindim. Kulübü ve hocayı dönem dönem zora sokan, camianın antipati kazanmasına sebep olan bir isimdi. Hani muazzam bir yardımcı hocalık katkısı olduğuna inansam her şeye rağmen üzülürdüm lakin pek bir fonksiyonunun olduğunu da düşünmüyorum. Lakin önce Hande'nin sonra Hasan'ın istifası çok garip tabi. Normalde hocanın arasının en iyi olduğu isimlerdi. Hoca bu isimlerden hayatta vazgeçmez gibi görünüyordu. Arka planda neler olduğunu çok merak ettim.
dedikoducu bir insan olduğunu bilmezdimValla konuşulanları söylüyorum zoruna gittiyse git muhataplarına anlat derdini