Hasan Şaş İstifa Etti!

ft'yi de gönderip üniversite okutacak hoca getirmemiz lazım.

Spesifik olarak kızlarıyla alakalı kısmı sordum ben konudaki ilk mesajın da onunla ilgiliydi zira.
Duyum olarak var zaten dedikodu çıkmasın diye toptan değil peyder pey istifa ediyorlar

Ama Selçuk’un bacılarından biliyorum geçen gittiğimde antrenör olacakmış ara vermesini istemiş yönetim bu da ara vermeden istiyormuş

Hayırlı olsun.

Duyum olarak var zaten dedikodu çıkmasın diye toptan değil peyder pey istifa ediyorlar

Ama Selçuk’un bacılarından biliyorum geçen gittiğimde antrenör olacakmış ara vermesini istemiş yönetim bu da ara vermeden istiyormuş

hasan'ın yerine geçerse hocalığa kadar yürür.

eski isimlerin çoğu ya yaşlandı ya da taraftar nezdinde olumsuz imajları var. aslında selçuk da pek sevilmiyor ama sivri çıkışlar yapmayarak dikkat çekmemeyi başarıyor.

yardımcı atrenörlükle saha kenarına adım atarsa bir gün camianın çocuğu denilerek takımın başına da geçilir.

iyi bir hoca olursa ne ala ama olabilir mi göreceğiz.

kulupte adanalıları tasfiye ediyorlar

Herkes saha kenarında fazla didisiyor ortamı geriyor demiş ama bazı maçlarda oyunculari ateşleme için gerekli bu tarz işler. Ha hoca zaten var hasan gereksizdi. Yolu açık olsun bilinçsiz fazla duygusal davranan biriydi. Güzel şeyler yaşadık dönemlerinde katkıları muhakkak vardır ama onu es geçmemek hakkını teslim etmek gerekir.

GSCimbom Mobile App

Son düzenleme:
İyi olmuş ama sebeb ne acaba?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

hasan'ın yerine geçerse hocalığa kadar yürür.

eski isimlerin çoğu ya yaşlandı ya da taraftar nezdinde olumsuz imajları var. aslında selçuk da pek sevilmiyor ama sivri çıkışlar yapmayarak dikkat çekmemeyi başarıyor.

yardımcı atrenörlükle saha kenarına adım atarsa bir gün camianın çocuğu denilerek takımın başına da geçilir.

iyi bir hoca olursa ne ala ama olabilir mi göreceğiz.
haklısın ama bence olamaz

Sevindim. Kulübü ve hocayı dönem dönem zora sokan, camianın antipati kazanmasına sebep olan bir isimdi. Hani muazzam bir yardımcı hocalık katkısı olduğuna inansam her şeye rağmen üzülürdüm lakin pek bir fonksiyonunun olduğunu da düşünmüyorum. Lakin önce Hande'nin sonra Hasan'ın istifası çok garip tabi. Normalde hocanın arasının en iyi olduğu isimlerdi. Hoca bu isimlerden hayatta vazgeçmez gibi görünüyordu. Arka planda neler olduğunu çok merak ettim.

Sevindim. Kulübü ve hocayı dönem dönem zora sokan, camianın antipati kazanmasına sebep olan bir isimdi. Hani muazzam bir yardımcı hocalık katkısı olduğuna inansam her şeye rağmen üzülürdüm lakin pek bir fonksiyonunun olduğunu da düşünmüyorum. Lakin önce Hande'nin sonra Hasan'ın istifası çok garip tabi. Normalde hocanın arasının en iyi olduğu isimlerdi. Hoca bu isimlerden hayatta vazgeçmez gibi görünüyordu. Arka planda neler olduğunu çok merak ettim.
Kızları müdahil olmuş sırada davala var ve gelen gideni aratır

Geri
Üst Alt