Hasan Şaş: "Sneijder ve listemizdeki oyuncular şunlardı"

Mancini yapilan transferlerin beklentilerini karsilamadigini aciklamisti. Umarim bu kez isleri yolunda gider...

Nerede aciklamis, gosterebilir misin? Eger gecenlerde bizim gazetelerin yazdigindan bahsediyorsan, orijinalini okumadiysan hic yazma. Italyan bir gazeteyle roportaj yapmis dediler, ben bu gune kadar bu tur haberlerde bizim gazetelerin dogru tercume yaptigini gormedim. Ya cahillikten, ya da kasitli olarak yanlis alinti yaparlar surekli.

Misal, devre arasinda Antalya'da basin toplantisinda dediklerini yanlis cevirdiler, hala "Mancini Turk teknik direktorlerini elestirdi, iyi degiller dedi" diye onun lafi oluyor.

Eger Italyanca bilmiyorsan, Italyanca orijinalini okumadiysan hic bunlari soyleme Milliyet'te bilmem nerede yazdi diye.

Daha bugun GSTV'de Telles'i sordular "I'm very happy with him" dedi. O da devre arasi transferi, hani beklentilerini karsilamamisti? Burada baglam onemli, hepimiz biliyoruz ki israrla bir stoper isteniyordu, ve Doria'yi almaya calismislar cok ama olmamis, son anda bulabildikleri kiralik birini getirmek zorunda kaldilar. O istedigi gibi gitmemis olabilir, ama Mancini tecrubesinde bir adam her istedigi oyuncunun alinamayacagini bilir, normaldir bu. Buyutmeyin boyle seyleri, sacmalamayin.

Yemin ediyorum şu FMde bile böyle transfer hataları yapmaz kimse. Ne adamlar alındı yahu

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Birileri şu adama söylesin. Hagi'den sonra Sniejder gibi bir oyuncu ile hiç yan yana oynamış mı?

Abi bence Hasan'ı daha çok konuştursunlar böyle TV'de kim bilir daha neler dökülür eteklerinden

Boş ve salama liste. Kaka ve diegonun olmadığı liste yi ne edeyim. Hasan ya hiç bir şey bilmiyor yada sala gitsin havasında. Hedef beli ama az çok. Ilerde Galatassrayda hocalık yapa bilmek. Konuşma tarzı bu yöndeydi

Hasan,Fatih Hocanın en yakınlarından biri ve onunla aynı dönemde görev yaptı.Ama işinize gelmeyince,onun dedikleri bile yalan oluyor.Bir de Aziz Baba diyenlere kızıyorsunuz.

Transfer kebapçılara bırakılmayacak kadar ciddi bir iştir.

Ünal başkana hala kızgınım, 6 ay gecikmeli kovdu bunları.

ünal aysal ın ne kadar doğru yaptığını şimdi daha iyi anlıyoruz vizyon sahibi bir başkanımız olduğu için çok şanslıyız

Bu Forum benim sezgilerimi yaniltmiyor ve Türk Futbol´un temel sorunlarini ortaya döküyor. Olaylari Kendiniz pisirip, kendiniz sisirip kendiniz yiyorsunuz. Türkiye´de futbolun gelismemesinin nedenlerinden biri, Türk Futbolun´da seviye ve vefa kelimelerin eksik olmalaridir.

Eger bir yerde Baskanlar ve bu türlü tartismalar bu kadar deger görüyorsa, bilin ki o Ülke Futbol fakiridir.

Eger Galatasaray´in oynadigi futbol, yada oldugu konum gercekten tatminkar olsaydi, bu türlü konulara girme geregi duymazdiniz bile.

Burada ergenler coktur, ama ayni zamanda yasi basi asmis sahislarda mevcuttur. Ama yaptiginiz goy goya bak, 10 yasindaki cocuklar gibi.Bu konularin bu kadar deger gördügü bir yerde, bu tartisma seviyesinin oldugu bir yerde, birde insanlar ile dalga gecmeye kalkiyorsunuz.

Yeri geldi mi "Fatih Terim bizi satti gitti" yeri geldi mi "Iyiki kovdunuz bunlari baskanim"

Sneijder ile Drogba´yi Transfer etmeyi vizyon olarak görenlerden ne beklenirki ? Cok mu büyük bir beklenti icindeyim aceba ? Parayi basarsin, alirsin... Tutmaz ise, benden sonrakiler ugrasir

Ulan hasan mal misin Nesin insan sneijderi o tadic drucic arfadan sonra yazmaya utanir.. Eğer boyle bir liste harbinden yapildiysa allah korumuş bizi ben olsam utanirdim bu listeyi aciklamaya sneijder la boru mu ne genci ne yaslisi

liseliler başlamış gene terime sallamaya ya sevmezsin tamam da böyle saçmalamanın nankörleşmenin ne anlamı var?

1-KAKA başkan tarafından kesinlikle olmayacağı söylendikten sonra listeler verildi...,,,

2- 2 yıl oynamamıştı wesley onun yerine genç bir isim istemesi hocanın tercihidir doğru yanlış...o halde aynı mantıkla nani alınsaydı bruma alınana kadar...o da eleştirilsin

3-chedjou çöpünü de başımıza saran hem başkan hem terimmmiş yazık olmuş

4-amrabata gidip 8.6 veren aysal tarihin en kötü transferlerinden birine imza atmıştır..

Ulan hasan mal misin Nesin insan sneijderi o tadic drucic arfadan sonra yazmaya utanir.. Eğer boyle bir liste harbinden yapildiysa allah korumuş bizi ben olsam utanirdim bu listeyi aciklamaya sneijder la boru mu ne genci ne yaslisi

hasan şaşa mal derler, aziz yıldırım beyefendi olur.. adaletine dünya..

Geri
Üst Alt