Hasan Şaş: "Sneijder ve listemizdeki oyuncular şunlardı"

Vitesse'den Benfica'ya gecerken olmali o. Prekazi araci olup baglamis diye okudugumu hatirliyorum. Tadic Hollanda'nin en iyi 5 oyuncusundan biri keza Djuricic de oyle, cok yetenekli oyuncular. Kotu isimler degilmis bence..

Hollanda dan az gol yiyen kaleci alınır başka da bişi alınmaz, bakmayın siz Suarez'in ingiltere de başarılı olduğuna milli takımı sert futbol oynuyor. 2-3 adam dışında Hollanda'dan gelenler başarısız oluyor Huntelaar ne yetenek di zamanında? şimdi adı bile geçmiyor nerdeyse S04'de oynamasa öldü sanıcaz

Vitesse'den Benfica'ya gecerken olmali o. Prekazi araci olup baglamis diye okudugumu hatirliyorum. Tadic Hollanda'nin en iyi 5 oyuncusundan biri keza Djuricic de oyle, cok yetenekli oyuncular. Kotu isimler degilmis bence..

tadic groningenden vitesseye geçerken bunların haberi bile yokdu ,gittiler amrabata 8,5 milyon Euro verdirdiler, hiç utanmaları yok..

Gerek yok,zaten bütün Hollanda'nın en iyi 10 numarası bizde. Tek avantajları genç olmaları.Ama bazen tecrübeli olanı makbuldur.Biz Sneijder'den memnunuz kardeşim.Matic'e gelince.Prekazi bize birini önermişti başka biri de olabilir.

Sneijder'i Tadic, Djuricic ve Ben Arfa'nın arkasına yazmış adamların futbol bilgisini ciddiye almışız yıllarca demek ki.. Vah ki ne vah bize.

Dusan Tadic çok klas oyuncu ama daha çok sol açık diyebiliriz onun için. Keza Ben Arfa da öyle. Djuricic'in adını çok işittim ama pek izleme şansı bulamadım. Matic zaten ön libero ama herhalde o dönem pek iyi oynamayan Melo'nun yerine düşündüler.

Mancini%2Bfacepalm.jpg

Allah'a şükür arenada maç izlerken şimdi biri sahaya girecek , küfürler havada uçuşacak , hoca tribüne yollanacak diye hop oturup hop kalkmıyoruz.

sadece maçı izleyip tezahüratımızı yapıyoruz.

ALLAH SENDEN RAZI OLSUN UNAL AYSAL

esas manidar olan söyledikleri değil aslında, söylediklerinin bir kısmı hırs yenilmişlik duygusu eziklik, bir kısmı yalan ama esas manidar olan hep bir yükseliş başladığın da ve önemli maç öncesi Fatih Terim ve çetesinin çıkıp yönetimi eleştirip, Mancini'yi kötülemesi...

Sırf bu kebapçıları uzaklaştırdığı için bile Ünal Aysal sevilir.

salih , ve defans oyuncusu dışında bir falsoları yok gibi ama biran önce adam gibi bir stoper ile şimdiden anlaşsalar iyi olur. Dünya Kupası sonrası stoper ve özellikle golcü fiyatları uçacak.

Mancini yapilan transferlerin beklentilerini karsilamadigini aciklamisti. Umarim bu kez isleri yolunda gider...

Ajax -Salzburg macini Amsterdam arena'da canli izlerken Salzburg'un oynadigi oyunu hayran hayran izlerken defans da oynayan Andre Ramalho'ya bayilmistim.Brezilya asilli 22 yasindaki stoper, cok teknik ve guclu bir oyuncu.

Mane ve Kampl öne cikiyor fakat Ramalho takimim gizli kahramanlarindan.

#10 Wesley Sneijder >>> Dusan Tadic + Filip Djuricic + Hatem Ben Arfa + Matic + Kaka

Futbol cahillerine uymadığın için çok teşekkürler büyük başkan !

Bazı arkadaşlar bu açıklamalara rağmen birşeyleri göremiyorsa diyecek bir şey yok.

Geri
Üst Alt