Gökhan Kral
10 Numara!
- 23 Ağustos 2012
- 10.598
- 19
- 923
Melo , agresif diye yerine başkasını arayan Td ve ekibi agresiflikten dolayı 15 maçı tribünden izledi.
helal sana sedat..iyi yakalamisin...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Melo , agresif diye yerine başkasını arayan Td ve ekibi agresiflikten dolayı 15 maçı tribünden izledi.
helal sana sedat..iyi yakalamisin...
Abi , UEFA'dan ses çıkmıyor . Lig böyle bitecek heralde.
lig bitmeden cezalar kesilir sedat,tabii süreci yavaslatmaya calisan Iho´ya pek güvenmiyorum..

Fatih Terim şimdi düşüncelerinden dönmüş olabilir ama o zaman önümüzü kesmek için herşeyi yaptıkları için o şekilde yüksek tepki göstermişti.
Sonra döneklik yaptı orası ayrı ama Melo her zaman böyle mizacı bu adamın.
Bende sevmiyorum FT'yi ama anlamak istediğiniz şekilde anlamakta üstüne yok bu forumun.
Bu başlıkta atılan mesajlar hep dalga geçilen Antu vari mesajlar gibi geldi bana.
Ayrıca FT yada Hasan Şaş'ı savunmuyorum HŞ karşı nötrüm FT'den ise nerdeyse nefret ediyorum ama sadece Melo ile ilgili konuştuğu kısımda yanlış olan herhangi birşeyin olduğunu sanmıyorum.
Ama tabi ki bir çok konuda hatalı söylemleri oldu ona birşey diyemem
Fatih Terim şimdi düşüncelerinden dönmüş olabilir ama o zaman önümüzü kesmek için herşeyi yaptıkları için o şekilde yüksek tepki göstermişti.
Sonra döneklik yaptı orası ayrı ama Melo her zaman böyle mizacı bu adamın.
Bende sevmiyorum FT'yi ama anlamak istediğiniz şekilde anlamakta üstüne yok bu forumun.
Bu başlıkta atılan mesajlar hep dalga geçilen Antu vari mesajlar gibi geldi bana.
Ayrıca FT yada Hasan Şaş'ı savunmuyorum HŞ karşı nötrüm FT'den ise nerdeyse nefret ediyorum ama sadece Melo ile ilgili konuştuğu kısımda yanlış olan herhangi birşeyin olduğunu sanmıyorum.
Ama tabi ki bir çok konuda hatalı söylemleri oldu ona birşey diyemem
Bu ligde sakin adamı paspas ediyorlar. Meireles bile kıçı başı dağıttı. Melo da yetiştiği coğrafyanın da etkisiyle doğuştan rahat adam ama takıma zarar verecek işlerde hiçbir zaman bulunmadı ayrıca onu istemesen bile onun kalitesinde adam ararsın. Welo nedir , Sneijder gelmesin diye neler çekmişler ,kaç gece uykusuz kalmışlar. Hala Amrabat'ı övüyor az daha Erkan'a 11 vereceklermiş. En hafif tabirle skandal bir yayın oldu. Ne desek az kalır.
Koskoca Galatasaray'ı ne zihniyetler yönetiyormuş ya..
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Burda önemli olan Hasan'ın Wellington'u biz istedik demesi. Çünkü forumda, Ünal Aysal Wellington'u alıyor ama Fatih Terim Melo'dan başka adam istemiyor, Fatih Terim'in uzun ısrarları sonucunda Melo alınıyor gibi bi durum vardı. Bu işin özü aydınlığa çıktı.
Benim demek istediğim melo ile konustugu kısım neredeyse konuştuğu en mantıklı kısımdı belkide.
Welo falan en düşük yetenekteki alternatifidir büyük ihtimalle orada melo'yu yüceltti bile diyebiliriz.
Adam öyle bi oynadı ki yerine kimseyi alamazdık falan dedi.
Bu cümle üstünden giydirilmesi bana saçma geldi.
Programda eleştirilecek daha başka söylemleri oldu onlar üstünden gidilebilirdi.
Melo konusuna gelince bende pek sorun yaratacak birşey yaptığını sanmıyorum.
İlk geldiğinde belki 1-2 arıza çıkarttı ama sonradan kontrol altına alındı birşekilde.
Şuan en iyi oyuncumuz olması dolasıyla geçmişten gelen algı ve ilk geldiğinde yaptığı 1-2 vukuat yüzünden hala Melo hakkında bu tarz konuşuyorlar.
Mesela boldladığım kısımda yaptıkları hatayı kabul etmek yerine hala kendilerini haklı cıkartmaya calısması cok iticiydi.
Bir sürü kaliteli isim sayıp şunu alıcaktık bunu alıcaktık vs demesi fakat sonuç olarak Amrabat,Dany gibi vasat yabancılar almaları falan kendisiyle çeliştiği noktalardan birtanesiydi sadece.
Ama şuda bir gercek. Sakatlanmadan önceki wellington melonun yerine rahatlıkla düşünüle bilinirdi.
Sakatlıkdan sonraki ise a2 ye alırmıyım soru işareti. Mac videoları ile kandırmak istemişler herhalde. Yerinde canlı 2macını izledikten sonra bu wellington o wellingtondan eseri kalmamış anladılar çok şükür. Tehlikeli oyuncu yani aslında transfer anlamında. Neyse ki eskisi gibi sadece kasetleri izleyerek oyuncu alınmıyor artık.
Benim demek istediğim melo ile konustugu kısım neredeyse konuştuğu en mantıklı kısımdı belkide.
Welo falan en düşük yetenekteki alternatifidir büyük ihtimalle orada melo'yu yüceltti bile diyebiliriz.
Adam öyle bi oynadı ki yerine kimseyi alamazdık falan dedi.
Bu cümle üstünden giydirilmesi bana saçma geldi.
Programda eleştirilecek daha başka söylemleri oldu onlar üstünden gidilebilirdi.
Melo konusuna gelince bende pek sorun yaratacak birşey yaptığını sanmıyorum.
İlk geldiğinde belki 1-2 arıza çıkarttı ama sonradan kontrol altına alındı birşekilde.
Şuan en iyi oyuncumuz olması dolasıyla geçmişten gelen algı ve ilk geldiğinde yaptığı 1-2 vukuat yüzünden hala Melo hakkında bu tarz konuşuyorlar.
Mesela boldladığım kısımda yaptıkları hatayı kabul etmek yerine hala kendilerini haklı cıkartmaya calısması cok iticiydi.
Bir sürü kaliteli isim sayıp şunu alıcaktık bunu alıcaktık vs demesi fakat sonuç olarak Amrabat,Dany gibi vasat yabancılar almaları falan kendisiyle çeliştiği noktalardan birtanesiydi sadece.
Bruma'nın nasıl alındığını dinledin mi Fatih.. Maalesef türk hocalardaki bu kafa değişmedikçe bizim ülke futbolu gelişmeyecek sadece Terim Şaş için geçerli değil bu söylediğim