Hasan Şaş'dan açıklamalar

Cevap: Hasan Şaş'dan açıklamalar

Luce'nin bizden ne kadar üzgün bir şekilde ayrıldığı malum,yeni heyecanlar da arıyor olabilir,maddi şartlarda da anlaşılırsa gelmemesi için hiçbir sebep yok.

Umarım ..Ama Balon Haber gibi geldi.. biliyorsun her yıl lucescu bir takımın başına geçiyor.. bilmem kaçıncı kez izledik bu kaseti..

Farkinda misin bilmiyorum ama bunu soyleyen Hasan Sas, fotomac degil.

lucescu gelirse ciddi ciddi gelecek sene ilk 2 için büyük ümitlerim olur.

hasan şaş'ın ise klüpte yer almasını istiyorum. çok çok iyi bir bağ olur takım ve yönetim arasında. yerli oyuncu transferlerine +1 önde başlarız hasan'ın iş bağlayıcılığı ile :D

hasan şaş gelirse,barışkesin gider.çünkü barışilk geldiğinde hasan ı kesiyordu ilk 11 de:D

Lucescu'nun bize gelmesi kendisi icin iyi olmaz, zaten kalp krizi gecirdi.

lucescu gelirse ciddi ciddi gelecek sene ilk 2 için büyük ümitlerim olur.

hasan şaş'ın ise klüpte yer almasını istiyorum. çok çok iyi bir bağ olur takım ve yönetim arasında. yerli oyuncu transferlerine +1 önde başlarız hasan'ın iş bağlayıcılığı ile :D

nerden biliyorsun?

söylesene bana lütfen hasan sas hangi takima kimi transfer etmis o baglayiciligi ile

Hasan Şaş: ''Galatasaray'da 4 ön libero var ama hiçbirisi tam ön libero değil !''

Hasan Şaş: ''Gerets'de olsa, Lucescu'da olsa Galatasaray'da görev alacağım. 3 tane futbolcuyla şimdiden görüştüm...''

Hasan Şaş: ''Şuan itibariyle Lucescu, Gerets'e göre Galatasaray'a daha sıcak bakıyor.''

ilk cümle gercekten süper.barış ayhan cana sarp,bana göre futbolcu bile değil

Bu takıma yakışmayan futbolcuları yollayacak, gerçek yapılanmayı oluşturabilecek bir teknik direktör gelmeli. Aslında artık o gelsin, bu gelsin demiyorum. İlk önce bu takımı temizlemek gerekiyor..

Lucescu'nun bize gelmesi kendisi icin iyi olmaz, zaten kalp krizi gecirdi.

Hasan Sas halleder stresli isleri, Lucescu'nun sadece kafa yorup taktigi belirlemesi yeterli olur. Bu arada Abdurrahim Albayrak da Lucescu'yu getirmek icin calisiyor olabilir. Onlarin da arasi iyiydi.

nerden biliyorsun?

söylesene bana lütfen hasan sas hangi takima kimi transfer etmis o baglayiciligi ile

Daha göreve gelmediki birini transfer etsin.. Hasan Şaşın yorumlarını izlediysen adamın boş bir adam olmadığını yorumlarında belirli mantık çerçevesinde ve bana kalırsa zekayla harmanlanmış olduğunu kendinide iyice ifade ettiğini görürsün.. buda birine şans tanınabiliğinin göstergesi.. heleki Hasan şaş gibi galatasarayın ikonlarından biriyse..

Daha göreve gelmediki birini transfer etsin.. Hasan Şaşın yorumlarını izlediysen adamın boş bir adam olmadığını yorumlarında belirli mantık çerçevesinde ve bana kalırsa zekayla harmanlanmış olduğunu kendinide iyice ifade ettiğini görürsün.. buda birine şans tanınabiliğinin göstergesi.. heleki Hasan şaş gibi galatasarayın ikonlarından biriyse..

evet devami

nerden biliyorsun?

Zamaninda rakip oyunculari dugumlerdi ya, ordan biliyoruz iyi bagladigini.

Hasan Sas halleder stresli isleri, Lucescu'nun sadece kafa yorup taktigi belirlemesi yeterli olur. Bu arada Abdurrahim Albayrak da Lucescu'yu getirmek icin calisiyor olabilir. Onlarin da arasi iyiydi.

Hasan yine kel olur ya XD

luce gelirse kapalı alttan kombine almayan fb li olsun

Hasan SAS yurdisinda Hamit ile görüsmüstür.

2. Olanak tuncay da olabilir.

Mevlüt sanmiyorum. Gs de oynayacak bir oyuncu da degil bana göre.

Ekici olabilir ama düsük ihtimal. Hasan ekici'nin pesinde kosmaz.

Tr'de kesinlikle selcuk ile görüsmüstür.

Geri
Üst Alt