Ahmet Karadag
Kırmızı Üye
- 18 Temmuz 2010
- 2.048
- 1
- 1.148
Cevap: Hasan Şaş'dan açıklamalar
Lucescu gelirse...
Lucescu gelirse...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Umarım ..Ama Balon Haber gibi geldi.. biliyorsun her yıl lucescu bir takımın başına geçiyor.. bilmem kaçıncı kez izledik bu kaseti..
lucescu gelirse ciddi ciddi gelecek sene ilk 2 için büyük ümitlerim olur.
hasan şaş'ın ise klüpte yer almasını istiyorum. çok çok iyi bir bağ olur takım ve yönetim arasında. yerli oyuncu transferlerine +1 önde başlarız hasan'ın iş bağlayıcılığı ile![]()
Hasan Şaş: ''Galatasaray'da 4 ön libero var ama hiçbirisi tam ön libero değil !''
Hasan Şaş: ''Gerets'de olsa, Lucescu'da olsa Galatasaray'da görev alacağım. 3 tane futbolcuyla şimdiden görüştüm...''
Hasan Şaş: ''Şuan itibariyle Lucescu, Gerets'e göre Galatasaray'a daha sıcak bakıyor.''
Luce 66 yasinda ve kalp sorunlari yasamisti. Bu maceraya atlar mi bilinmez
Lucescu'nun bize gelmesi kendisi icin iyi olmaz, zaten kalp krizi gecirdi.
nerden biliyorsun?
söylesene bana lütfen hasan sas hangi takima kimi transfer etmis o baglayiciligi ile
nerden biliyorsun?
söylesene bana lütfen hasan sas hangi takima kimi transfer etmis o baglayiciligi ile
nerden biliyorsun?
Daha göreve gelmediki birini transfer etsin.. Hasan Şaşın yorumlarını izlediysen adamın boş bir adam olmadığını yorumlarında belirli mantık çerçevesinde ve bana kalırsa zekayla harmanlanmış olduğunu kendinide iyice ifade ettiğini görürsün.. buda birine şans tanınabiliğinin göstergesi.. heleki Hasan şaş gibi galatasarayın ikonlarından biriyse..
nerden biliyorsun?
Hasan Sas halleder stresli isleri, Lucescu'nun sadece kafa yorup taktigi belirlemesi yeterli olur. Bu arada Abdurrahim Albayrak da Lucescu'yu getirmek icin calisiyor olabilir. Onlarin da arasi iyiydi.
evet devami