Haşhaş: "Teşekkürü bile çok gördüler"

Cevap: Haşhaş: "Teşekkürü bile çok gördüler"

Haşhaş sen değilmidin , aynı gün Polata seçim yok seçim yok diyen ???

Hemen nasıl kendilerini acıncak duruma duşurmek istiyorlar , yok seçim kararı almışlarmışta , e peki aynı gün deseydize seçim kararı aldık diye , hep yalan hep yalan.

Bir istifayı bile çok gördüler

Şu yönetimde en çok hashhash tan nefret ediyorum.Helvacı'dan daha antipatik.

Teşekkürler.

Şimdi çabucak pılınızı pırtınızı toplayın.

kongre yinede 100 de 1 ihtimal de olsa o riske girmedi..kendi aldı kararını

Yaptiklariniz tez konusu olur gercekten :)

yarın saat 11de acıklıyolarmıs ligtv altyazı gecti

Çok sağolun benim yaşlarımda olan,zirveyi yaşamış Galatasaray taraftarlarına dibe vurmayı da gösterdiniz. :mad:

MODERATOR: türk ceza kanunu'na göre bir derginin ya da gazetenin yazi isleri müdürü ile ayni kefeye konulan kisi. ismi geçen kanunu'nun 4771 sayili uyum yasasinin basin hukuku ile ilgili düzenlemeleri ve 5187 sayili basin kanunu ile rtuk yasalari uyarinca çesitli listelere (e-gruplara) yazilan yazilar sorumlu müdür sifati ile moderatörleri cezai sorumluluk altina sokuyormus. listelere gönderilen tüm yazilarda suç unsuru (kiskirtma, asagilama vb. saçmaliklar) varsa öncelikle moderatörler bundan sorumlu imis.

ammmannn deyim moderatör... ağır gel... yol kaygan...

Bakın size gösterilen saygıyı yanlış yorumlamaktasınız size formumuza üye olmanız,herşeyden önce Galatasaray taraftarı olmanız nedeniyle büyük saygı gösteriyorum ama siz bunu farkılı yorumluyosunuz önce Galatasaray taraftarına 'vandal' dediniz sadece birkişiyi değil tüm taraftarı bu genellemeye tabi tuttunuz sonra sizinle aynı görüşte olmayan üyeleri rencide edici boyuta tiye aldınız şimdide bir moderetörle aklınızca kafa buluyosunuz

''ammmannn deyim moderatör... ağır gel... yol kaygan...'' sanmayın ki yazılarınız formun karanlık köşelerinde yokolup unutuluyor yorumlarınızı ilgiyle takip etmekteyiz!

Tesekkürler :)

Benim yaşım gereği hep başarılar yaşadığımızı gördüm. 87 deki şampiyonlukta eskişehir maçında 7 yaşımda arkadaşımın evinde ilzemiştim maçı. Maç sonunda TRT ekranlarında sarı kırmızı ŞAMPİYON GALATASARAY yanıp sönerken şaşırmıştım. Galatasaray'lıydım ama ne olduğunu anlayamıyordum. Sonra dışarı çıkıp insanların eğlenmelerine tanık olmuştum. İşte o tarihten beri bıkmadan usanmadan sevindirdi bizi Galatasaray. Adnan Polat bize o zamandan beri yaşadığım en dip noktayı gösterdi. Bunun içinde ona teşekkür ederim. Şimdi o günlerin kıymetini daha çok anlıyorum. Bir daha öyle güzel günler yaşarsak kıymetini bileceğim. Hem de çok.

İçinizde ki köstebekleri geç farketmeseydiniz hala sağasağlam ayakta kalıyordunuz..

Emekleriniz için teşekkürler..

Seçim kararı almış olsalar bile Mali Genel Kurul'da veyahut öncesinde açıklayamazlardı.

Biraz düşünün anlarsınız neden açıklayamayacaklarını.

O yüzden seçim kararı almıştık diyorsa doğru olabilir.

Seçim kararı almış olsalar bile Mali Genel Kurul'da veyahut öncesinde açıklayamazlardı.

Biraz düşünün anlarsınız neden açıklayamayacaklarını.

O yüzden seçim kararı almıştık diyorsa doğru olabilir.

aslında polatın seçime gitmemek istemesini anlayabilirz.. zira kötü bi şekilde başkanlığı bırakmak istememiş olabilir buda anlaşılır bir durum ama hiç kimse polatın ayağının kaymasını bekleyen aç kurt sürünü inkar edemez... bence kongrede açıklamama sebebi daha önce divanda ben ibra edilmeme şantajını kabul etmiyorum demeside olabilir zira tükürdüğünü yalamak istememiş olabilir

Sizden kurtuluyoruz ya, size resmen tekme attık ya, bizden mutlusu yok. Son 27 sayın.

saygılı olun biraz galatasaray tafatarımısınız galatasarayın başarısı taraftarımısınız bu ne ya bahsettiğiniz adam bu kulübün hala başkanı !

Ben ilk defa Galatasaray maçına 1980 yılında gittim. O yıldan beri kendimi Galatasaraylı sayarım. Yani anlayacağın 14 senelik şampiyonsuzluk döneminin canlı tanığıyım. Gerek O dönemde gerek ondan sonra her maçı izler takımıma destek verirdim. Taa ki geçen yıla kadar. Nedeni senin dediğin gibi başarısızlık değil. Asla olamaz. 14 yıllık dönemin ve o döneminin başkanına ben değil taraflı tarafsız herkes saygı duyardı. Çünkü o makamın ağırlığı vardı. Şimdi bırak bu ağırlığı o dönemlerin başkanlarına ve hatta Ali Sami Yen'e hakaret yapanların bir elini öpmediği kalan bir adama asla saygı duymam. Ben o adamı başkan olarak görmüyorum.

oyları sayın bile dediniz lan ibra olmak için. neyin açıklamasını yapıcaktınız merak ettim.

şu ali haşhaş konuşmasa daha iyi konuştukça batıyor, adam konuşmayı bilmiyor saçmalıyor.. tavsiyem 1-2 kitap okuması... ne zaman izlesem mutlaka saçmalamadan konuşmasını bitiremiyor

Geri
Üst Alt