Haşhaş: "Teşekkürü bile çok gördüler"

Cevap: Haşhaş: "Teşekkürü bile çok gördüler"

Ben ilk defa Galatasaray maçına 1980 yılında gittim. O yıldan beri kendimi Galatasaraylı sayarım. Yani anlayacağın 14 senelik şampiyonsuzluk döneminin canlı tanığıyım. Gerek O dönemde gerek ondan sonra her maçı izler takımıma destek verirdim. Taa ki geçen yıla kadar. Nedeni senin dediğin gibi başarısızlık değil. Asla olamaz. 14 yıllık dönemin ve o döneminin başkanına ben değil taraflı tarafsız herkes saygı duyardı. Çünkü o makamın ağırlığı vardı. Şimdi bırak bu ağırlığı o dönemlerin başkanlarına ve hatta Ali Sami Yen'e hakaret yapanların bir elini öpmediği kalan bir adama asla saygı duymam. Ben o adamı başkan olarak görmüyorum.

geçen yıl dediğin sanırım stad olayları doğrumu ? bence adnan polat riva projesi için hükümetle ters düşmek istemedi bakın tuzumuz kuru konuşuyoruz ama o adamın galatasarayın menfaatlerini düşünmesi gerekiyordu kaldıki stad olayıda bana göre çok çirkindi hiç kimsede ordakiler taraftardı filan demesin davetiyelilerdi ordakiler hatta dahada ileri gidiyimo gün yuhalayanlar kongrede ibra etmedi

sevgili moderatör...

ilk olarak... mesajlara bu kadar hakimseniz... kac tane mesaj yazdıgımı ve bu mesajlara kac tane tesekkür aldıgımı da görebilirsiniz... az ve öz konusmak karanlık köselerde saklanmak manasına mı geliyor bu forumda??? gereksiz yüzlerce mesaj atmayı mı tercih etmektesiniz??

ikinci olarak... bu mesajı yazmamın sebebi sizinle karsılıklı atısmak veya tartısmak degil... forumun zihniyetini elestirmek... (tabi bu yazıyı yayınlamamak seceneginiz de var)...

sizin dediginiz gibi galatasaray taraftarını degil... "yurdum taraftarını" tasvir ettim... sözlerimin de arkasındayım... o yurdum taraftarına galatasaray taraftarı da dahildir... bu bir genelleme midir??? evet genellemedir... eger biz galatasaraylılar olarak kendi icimizdeki "vandal"ları ayıklayamıyorsak o suça iştirak etmiş oluruz... sonra bize sahaya atılan rakı şişesinin arkasından bir kalıp da beyaz peynir atmak düşer...

o yazıdaki vandallık tanımını tekrar okursanız, aslında bu forumlarda o hareketleri yapan "o" galatasaray taraftarı hakkında çok daha ağır sözler söylendiğini de görürsünüz... mesajları takip edebiliyorsunuz nasılsa... hele ki mesajınızın sonuna yazdığınız hele birde sonuna ünlem eklediğiniz "sanmayın ki yazılarınız formun karanlık köşelerinde yokolup unutuluyor yorumlarınızı ilgiyle takip etmekteyiz!" cümlesi beni gerçekten çok korkuttu...

tiye almak veya dalga geçmek konusuna gelince... moderatör olmuş genç bir kardeşimize "aman deyim ağır gel" demek ne zamandan beri tiye almaktır??? hem de bunu neden söyledigimi de acıklamısken... moderatörlük kavramının aslında öyle pek de hafife alınacak birsey olmadığını... tam tersine bazı sorumlulukları olduğunu... bu sorumluluklardan en başta geleninin de "tarafsızlık" olduğunu anlatan bir açıklamayla yazmış olmama rağmen...

bu forumun tüm galatasaray taraftarına açık bir platform olduğunu düşünüyordum...

şu andan itibaren bu forumun tarafsız bir forum oduğunu düşünmüyorum...

naçizane bir tavsiye...

"taraf" olduğumuz tek konu "galatasaray" olmalı...

Bakın size gösterilen saygıyı yanlış yorumlamaktasınız size formumuza üye olmanız,herşeyden önce Galatasaray taraftarı olmanız nedeniyle büyük saygı gösteriyorum ama siz bunu farkılı yorumluyosunuz önce Galatasaray taraftarına 'vandal' dediniz sadece birkişiyi değil tüm taraftarı bu genellemeye tabi tuttunuz sonra sizinle aynı görüşte olmayan üyeleri rencide edici boyuta tiye aldınız şimdide bir moderetörle aklınızca kafa buluyosunuz

''ammmannn deyim moderatör... ağır gel... yol kaygan...'' sanmayın ki yazılarınız formun karanlık köşelerinde yokolup unutuluyor yorumlarınızı ilgiyle takip etmekteyiz!

sevgili moderatör...

ilk olarak... mesajlara bu kadar hakimseniz... kac tane mesaj yazdıgımı ve bu mesajlara kac tane tesekkür aldıgımı da görebilirsiniz... az ve öz konusmak karanlık köselerde saklanmak manasına mı geliyor bu forumda??? gereksiz yüzlerce mesaj atmayı mı tercih etmektesiniz??

ikinci olarak... bu mesajı yazmamın sebebi sizinle karsılıklı atısmak veya tartısmak degil... forumun zihniyetini elestirmek... (tabi bu yazıyı yayınlamamak seceneginiz de var)...

sizin dediginiz gibi galatasaray taraftarını degil... "yurdum taraftarını" tasvir ettim... sözlerimin de arkasındayım... o yurdum taraftarına galatasaray taraftarı da dahildir... bu bir genelleme midir??? evet genellemedir... eger biz galatasaraylılar olarak kendi icimizdeki "vandal"ları ayıklayamıyorsak o suça iştirak etmiş oluruz... sonra bize sahaya atılan rakı şişesinin arkasından bir kalıp da beyaz peynir atmak düşer...

o yazıdaki vandallık tanımını tekrar okursanız, aslında bu forumlarda o hareketleri yapan "o" galatasaray taraftarı hakkında çok daha ağır sözler söylendiğini de görürsünüz... mesajları takip edebiliyorsunuz nasılsa... hele ki mesajınızın sonuna yazdığınız hele birde sonuna ünlem eklediğiniz "sanmayın ki yazılarınız formun karanlık köşelerinde yokolup unutuluyor yorumlarınızı ilgiyle takip etmekteyiz!" cümlesi beni gerçekten çok korkuttu...

tiye almak veya dalga geçmek konusuna gelince... moderatör olmuş genç bir kardeşimize "aman deyim ağır gel" demek ne zamandan beri tiye almaktır??? hem de bunu neden söyledigimi de acıklamısken... moderatörlük kavramının aslında öyle pek de hafife alınacak birsey olmadığını... tam tersine bazı sorumlulukları olduğunu... bu sorumluluklardan en başta geleninin de "tarafsızlık" olduğunu anlatan bir açıklamayla yazmış olmama rağmen...

bu forumun tüm galatasaray taraftarına açık bir platform olduğunu düşünüyordum...

naçizane bir tavsiye...

Lütfen form kurallarını okuyunuz.

Kimden kaç teşekkür aldığınız bizi bağlamaz ama yazdıklarınız sizi bağlar...

Tarihe geçen genel kurul sonrası görüştüğümüz Ali Haşhaş son derece üzüntülüydü. Genel kurul öncesi cuma günü Başkan Adnan Polat ile buluştuklarını belirten Haşhaş bir gerçeğin altını çizerek, “Seçim kararını pazartesi ya da salı günü (dün) açıklayacaktık. Bu sözü başkanımız Adnan Polat’tan almıştık. Ama nasip olmadı. Yönetim olarak dağılmıştık. Bir yıl daha devam edemezdik. Seçim kararını duyuracaktık ancak basiretimiz bağlandı” dedi ve devam etti...

"Bir yıl daha devam edemezdik"

Yönetiminin iki ayağı yoktu, üç bacağı sakattı. Bunu biz de görüyorduk. Bir yıl daha devam edemezdik. Herşey yarım da olsa işi götürüp, koşturuyorduk. Keşke müsaade etselerdi de seçime gitseydik. Karar vermiştik, seçime gidecektik. Dört aydır zaten bunu konuşuyorduk. “Seçim yapmalıyız” diye hep bunu tartışıyorduk aramızda. Nitekim ben ve Işın Çelebi, Başkan Adnan Polat ile cuma günü görüştük. Bu durumu kendisi de kabul etti.

Kaynak: Hürriyet

su cumleleri adnan polat'ı destekleyenlerin , ders aldıgını dusunenlerin , onunla devam edilmesinin iyi olacagını soyleyenlerin okumasını isterim..

size ve yönetime bize yeni REKORLAR:mad: kırdırdığınız için çok teşekkürler.:(

Lütfen form kurallarını okuyunuz.

Kimden kaç teşekkür aldığınız bizi bağlamaz ama yazdıklarınız sizi bağlar...

bir "forum üyesi" olan ben... bir "forum sorumlusu" olan sizden bir ricam var...

forum kurallarına aykırı yazdıklarımı, hangi forum kuralına aykırı geldigini belirterek bana söyleyiniz...

ben forum kurallarını okudum...

ancak şunu gördüm ki daha 3. madde de tüm forumun neredeyse tamamı 2 hafta ara vermesi gerekiyor...

"3. Forumumuzda en önem verdiğimiz konulardan bir diğeri de mesajlarda küfür ve hakaretlere yer verilmemesidir. Galatasaray Spor Kulübü üyesi bir görevliye, Galatasaray Spor Kulübü yönetim kurulu ve sporcusuna, forum içi veya dışındaki herhangi bir kişiye eleştiri düzeyi dışında aşağılayıcı cümle sarf eden ve hakaret içerikli mesaj yazan üyelerimize 2 haftadan başlayan, küfür içerikli mesaj yazan üyelerimize ise 1 aydan başlayan sürelerde Mesaj Yazamama Cezası (MYC) verilecektir."

mahlas kemali olarak ben, karşı geldiğim forum kuralının gerektirdiği cezanın derhal tarafıma uygulanmasını istiyorum...

ve hangi forum kuralı tarafından cezalandırıldığımı da bilmek istiyorum...

ve aynı forum kuralını çiğneyen herkes hakkında da aynı cezanın uygulanmasını istiyorum...

sevgili moderatör...

naçizane bir tavsiye...

Sözlerinde çelişki var, moderatorlük tarafsızlık demişsiniz ( gerçi yazının sonunda değiştirmişsiniz, çelişkide burada ) ama burası Galatasaray forumu ve bu moderatorler taraflar, Galatasaray taraftarı.

Bu yüzden moderatorun üzerine sebepsiz yere üzerine gitmek daha büyük bir çelişki ;)

Bence bu tartışmayı burada bitirirsek iyi olur, çünkü çok saçma

geçen yıl dediğin sanırım stad olayları doğrumu ? bence adnan polat riva projesi için hükümetle ters düşmek istemedi bakın tuzumuz kuru konuşuyoruz ama o adamın galatasarayın menfaatlerini düşünmesi gerekiyordu kaldıki stad olayıda bana göre çok çirkindi hiç kimsede ordakiler taraftardı filan demesin davetiyelilerdi ordakiler hatta dahada ileri gidiyimo gün yuhalayanlar kongrede ibra etmedi

Senin Adnan Polat'ı savunmak için çok çabaladığının farkındayım. Ama sen insanların ne anlattığını hiç ama hiç görmüyorsun. Seni iki gündür takip ediyorum. Söylediklerin bu forumda ve genel kurulda defalarca çürütüldü. Hatta senin savunduklarının hatalı olduğunu senin savundupun Başkan'da kabul etti. Sen hala savunma peşindesin. Biz Adnan Polat Galatasaray menfaatlerini düşünmedi demiyoruz bak bunu iyi anla artık. Düşündü ama çok çok çok hata yaptı. Artık savunma ve yeni gelecek başkana destek ver.

Teşekkürmü?Ne için gardaş!!!

Futbol şubemizdeki Başarısızlığımızda tek suçlu yönetimmiş gibi davrananlar var hâla nedense.. Daha da üzücüsü, Galatasaray Spor Kulübüne yaptıklarını bir çırpıda silenler.. Bu dünyada ne zaman öleceğimi bilseydim ve iyi olarak anılmayı düşünüyor olsaydım; hayatımın sonuna kadar herkese kötülük yapar, son gün herkese bir kıyak çeker, süper insan diye anılırdım bu toplumda.. Kötü olarak anılmak isteyenler içinse tam tersi geçerli.. Maalesef ülkemizde bu işler böyle..

Mali yönden ibra olduğunuz için,sizin teşekkür etmeniz lazım. :)

tsklerrrrr

Sen ibraya 15 dakikaya kala bile bu konuda sana şans verilsin kabul etme. Şimdi çık ibra olsaydık seçim kararı alacaktık. Buna kim inanır. Dalga geçer gibi. Kozak abim ne dedi. Sen dinlemezsen kongreyi onlar da böyle oy kullanır dedi. Yaaaaaaaaaaaa

ali hashas cok hassas

acaba hashasmi icmis

Serdar Amerika'dan Galatasaray'ı takip etmek zor olmuyor mu? Nasıl dayanıyosun abi. Ben kıbrıstan kıvranıyorum

Atalar ne güzelde söylemiş;

"Arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim."

Başkan neyse kendiside odur.

Linç edilmediklerine dua edeceğine, hala pişkin pişkin konuşuyor. Böyle cahil adamların, yönetimlerde fln olması da ayrı bir saçmalık zaten.

Tesekkür edilecek ne yaptiniz ki tesekkür etsinler

Geri
Üst Alt