Ali Veysel
Sarı Üye
- 16 Mart 2011
- 933
- 0
- 976
Cevap: Haşhaş: "Teşekkürü bile çok gördüler"
geçen yıl dediğin sanırım stad olayları doğrumu ? bence adnan polat riva projesi için hükümetle ters düşmek istemedi bakın tuzumuz kuru konuşuyoruz ama o adamın galatasarayın menfaatlerini düşünmesi gerekiyordu kaldıki stad olayıda bana göre çok çirkindi hiç kimsede ordakiler taraftardı filan demesin davetiyelilerdi ordakiler hatta dahada ileri gidiyimo gün yuhalayanlar kongrede ibra etmedi
Ben ilk defa Galatasaray maçına 1980 yılında gittim. O yıldan beri kendimi Galatasaraylı sayarım. Yani anlayacağın 14 senelik şampiyonsuzluk döneminin canlı tanığıyım. Gerek O dönemde gerek ondan sonra her maçı izler takımıma destek verirdim. Taa ki geçen yıla kadar. Nedeni senin dediğin gibi başarısızlık değil. Asla olamaz. 14 yıllık dönemin ve o döneminin başkanına ben değil taraflı tarafsız herkes saygı duyardı. Çünkü o makamın ağırlığı vardı. Şimdi bırak bu ağırlığı o dönemlerin başkanlarına ve hatta Ali Sami Yen'e hakaret yapanların bir elini öpmediği kalan bir adama asla saygı duymam. Ben o adamı başkan olarak görmüyorum.
geçen yıl dediğin sanırım stad olayları doğrumu ? bence adnan polat riva projesi için hükümetle ters düşmek istemedi bakın tuzumuz kuru konuşuyoruz ama o adamın galatasarayın menfaatlerini düşünmesi gerekiyordu kaldıki stad olayıda bana göre çok çirkindi hiç kimsede ordakiler taraftardı filan demesin davetiyelilerdi ordakiler hatta dahada ileri gidiyimo gün yuhalayanlar kongrede ibra etmedi