Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
G.Saray’ın 5 kuruşu için yeri geldi, dünya ile kavga ettik, düşman edindik.
Sercan Üstün isimli şahıs, bu konuda ve başka diğer konularda başka bold yazılı mesajlar olmasına rağmen benim mesajımı "uygunsuz yazı tipi" gerekçesiyle düzeltmenin açıklamasını bekliyorum?
Orda linc edilmediginize dua edin.
Arkadaş Galatasaray genel kurulundan bahsediyosun.
Dikkatli konuş. Senin çevrende olabilir, ama orda öyle kalitesiz insanlar yok.
Bir laf etmeden oturup düşünmek lazım ben ne diyorum acaba saçmalıyo olabilir miyim diye. Linç etmek ne demek yahu? Galatasaray genel kurulunda bir Galatasaray başkanı linç edilebilir mi?
Hayır bir de moderatörsün. Nerde sorumluluk. İmam .... cemaat ..... Kimse bu forumda bence kalite beklemesin.
Bir laf etmeden oturup düşünmek lazım ben ne diyorum acaba saçmalıyo olabilir miyim diye. Linç etmek ne demek yahu? Galatasaray genel kurulunda bir Galatasaray başkanı linç edilebilir mi?
Hayır bir de moderatörsün. Nerde sorumluluk. İmam .... cemaat ..... Kimse bu forumda bence kalite beklemesin.
Kendi görüsünü belirtmek bile yasak mi burda ??
Ben öyle düsünüyorum. Bu benim görüsüm. Orda o adama saldiran bile olabilirdi o gün.
Birde ikide bir moderatör olduguma dair mesajlar yaziyorsunuz. Nedir sorununuz benimle anlamadim vallah.
bu zamana kadar ki yönetimlerin icraatleri üzerine ne koydunuz ki teşekkür bekliyorsunuz? diye sorarlar adama.
bu adnan polat yönetiminin kafası cidden iyi. kulübü babalarının malı gibi sahiplendiler.
rahmetli canaydın'ın yarısı kadar onur sahibi olsaydınız tarih sizi de iyi hatırlamasını bilirdi.
al işte bi tane daha arkadaşım millet hangi onursuzluğu yapmışki burada milleti onursuz ilan ediyorsun ? adnan polat ne yaptı diye soruyorsan zaten ya kötü niyetlisin yada haybeye konuşuyorsun