Haşin A Haber Muhabirinin Trajikomik Maceraları

Aslında gülünecek bir şey yok ortada zira bu soytarının sergilediği ilkokul müsameresine inanıp oy kullanacak milyonlar var bu ülkede.

Memleketin ortalama kalitesi berbat bi noktaya doğru gidiyor anasını satayım.Ben olsam böyle çekim yapan muhabiri kovarım, adamlar utanmadan yayınlıyorlar bir de :D

Utanarak güldüm,ülkeye bak ya:)

@Erman Türker Bir de bana laf ediyorsun niye döndün diye, şu dünyaya bir kere gelmişim böyle olaylardan mahrum mu kalaydım ?

Moralim sıfırdı bugün gülmekten karın kası yaptım. :D :D
Ben sana dedim zaten kardeşim gitme çok pişman olursun sonra diye :D Söyle demediysem demedin de :D Bak memleket hasretine dayanamayıp 10 günde döndün :D Ha bu arada o ellerini cebinden çıkar bir daha uyarmam.

aslinda basin ozgurlugune karsi ve turkiye'de basin ozgurlugunun abartildigini, batida da tahammulun olmadigini dusunen bir muhabirin faille biten hazin sonu.

amaci rahatsiz etmek, adamin eli titriyor derken kendisi heyecan icinde kivraniyor, diger adamda tik yok.

yayinlamayi birakin o adam adina ve yasanilan ulke adina utanilarak izlenilmesi gereken komiklikli video.

Bence adamlar bu heriften tırsmış. Muhtemelen deli zannedip nolur nolmaz diye kendi haline bırakalım demişler. Bu kadar iplememenin başka izahatı gelmiyor aklıma.

Tapa

Sabah akşam bu propaganda kanalını izleyen koyunlar ne düşünmüş acaba bunu izlerken?

Bunları görüp yetişen yeni nesil hala bu mallara oy veriyorsa ülke iflas etmiştir

Bu ne lan? hahahahaha
Tamam adam salak bu haberi yapmış fakat bunu yayınlayan kanal yönetimine ne demeli :D Büyüksün zeka :D

Not: Oysa ellerimin cebimde olmasını çok severdim...:(

Son düzenleme:
Gerçek mi bu ya.

Söyleyecek söz bulamadım.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Saka mi bu simdi adamlarin haberi yok cekim yaptigindan elleri titriyor diyor adam normal sekilde konusuyor. Gercek mi bu simdi?

Ee normal, buna inanan kafayla dolu bu ülke. Bu dangalaklar da geçiyor dalgasını nasıl olsa inanıyor güzel insanlarımız basıyor ampule

Bu büyük saygısızlığı şiddetle kınıyorum, bu kadar da olmaz arkadaş sözde Avrupa sözde medeniyetin beşiği şu hareketlere şu tavırlara bak insanlık onuruna yakışıyor mu? Şüphesiz halkımız bu oyunu sandıkta bozacaktır.

RTE videosunu türk düsmanligi yapiyorlar diye tanitmislar.Biriside ücüncü köprüyü kiskaniyorlar diye yorum yapmis muhabire.
Hey allahim ya,bunlara inanip sonra oy verenler var bu ülkede.

Bu aralar Sabah grubu felaket patlıyor.

-Kardeşi şehit olan Yarbay abinin isyanını paralele bağlamaları, bu yarbay bakın kimmiş diye haber yapmaları
-Artvin olaylarında pkk yapıyor iddiasını ortaya atması, daha sonrasında milyonlarca kişinin izlediği Artvinli bir genç ile geçen telefon konuşması (AKPliler bile tepki göstermişti o habere)
-Ankara saldırısında ölen birinin yakınının sitemini alıp sırf benziyor diye Gezi'de kitap okuyan adam olarak bilinen kişi ilan etmesi. Daha sonra o kişinin aylardır Malta'da olduğunun ortaya çıkması
-Bharara'yı, Gülen Cemaat'inden ödül almış gibi göstermeleri, kısa süre sonra da bunu montaj olduğunun ortaya çıkması.

Bence AKP seçmeninin bir kısmı bunu yese de artık saçmalamaya başladıklarının farkında olan ciddi bir kitle olduğunu düşünüyorum. En azından sosyal medyada bu saydığım olaylar sonrası tepki gösteren AKPli arkadaşlarımı da gördüm. Tabi ki resmi gazeteye bile inanmayan insanlar da var onlar bu haberlerin gerçekliğine inanacaktır onlar ayrı :)

Yalan atanı dikmiyorlar ya
Helal olsun ballahi insanları salak yerine koyuyorlar.

Geri
Üst Alt