Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.106
- 72.748
- 5.188
Bizi işin içine çekip fenere verip transfer çalımı yaptıracaklar. Ali koç şimdiden başarısızlığı unutturma çalışmaları yapıyorBu adam niye bu kadar gündem oluyor biz talip olduk mu ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizi işin içine çekip fenere verip transfer çalımı yaptıracaklar. Ali koç şimdiden başarısızlığı unutturma çalışmaları yapıyorBu adam niye bu kadar gündem oluyor biz talip olduk mu ?
Bu açıklamanın bir alt metni "Ne olursa olsun oyuncuyu Gsye yollamam" bize bu kadar açık cephe alan bir ortamda/takımda 2 senelik yeni sözleşme imzalaması şaşırtıcı. Güya Gs evladıydı kendisi.Adam hataylı değil mi normal bence
Benim öyle bi evladım yokBu açıklamanın bir alt metni "Ne olursa olsun oyuncuyu Gsye yollamam" bize bu kadar açık düşmanlık edilen bir ortamda 2 senelik yeni sözleşme imzalaması şaşırtıcı. Güya Gs evladıydı kendisi.
Spor gecesi digital izleyelim bari yarınŞu mevzuda adı geçen biz olsak şu an herkes etikten bahsediyordu.
Bu şerefsizliği kulak tıkayan, gündeme getirmeyenler de en az onlar kadar şerefsizdir bundan sonra.
"Mesela 5 kulüp Boupendza için aynı teklifi verirse tercihimiz Fenerbahçe olur.