Hatayspor Basın Sözcüsü Rahmi Vardı: "Boupendza Fenerbahçe'yi istiyor"

Rahmi Vardı: "Fenerbahçe yöneticisi Erol Bilecik, Hatay'ın gururu. Erol Bilecik şunu yapabilir, diyelim 5 takım aynı teklifi verdi, Fenerbahçe de o teklifi verdi. Çocuğumuzun geleceği adına onu tercih edebiliriz." https://t.co/7AbYpYLpZl

Midem bulanıyor!

Bir de diyorki Boupendza feneri istiyor. Sebep? Küçükken fenerli miymiş bu da? Hatay Fb maçında Mesutla oynamak istiyorum demişti. Fener yöneticileri maç öncesi bu herifle görüşmediyse ben de bir şey bilmiyorum.

Sonra da diyorki Erol Bilecik isterse öncelik veririz.

Karar ver önceliği ne için veriyorsun? Erol Bilecik için mi yoksa Bou feneri istediği için mi?

hatay fener maçında dedikodusu dönen şaibeyi destekleyen bi açıklama.

Fenerbahçe'nin aldığı hangi forvet iş yapmış?

Alsınlar.

Fakat bize 10 çekip, Fener'e daha azına satan kulübü de daha kimse ağzına almasın bu forumda.

Olsun gene de gariban Hatay'ın hakkına girmeyelim. Oyuncu Rusya'ya hipotermi tehlikesinden gitmemiştir bence.

Boupenza çok büyük ihtimal Rusyaya filan bir şekilde transfer olacak da olur da yurtiçinde kalırsa TS de kapabilir.

bunlari tokatlamaliyiz

"Mesela 5 kulüp Boupendza için aynı teklifi verirse tercihimiz Fenerbahçe olur.

aynı teklifi verdiyse neden satmadın :crushed:
sezon sonuna kadar ya erol gider başkası gelirse ? ya gelen adam biz bunu istemezük derse ?
ya başkanları da giderse ?
ya bu elaman sakatlanırsa ?

diagneyi gördükten sonra bu ligten forvet alınmayacağını net bir şekilde öğrendim ama olan hatayspora olacak. :düdük:

Fenerbahçe bu yüzden yıllardır başarılı olamıyor adeletsizlik , usulsüzlük ve haksızlık yaptığı için ben bunu bilir buna inanırım milyonlar harcadıkları halde hep altımızda kaldılar sıralamarda yıllardır bu böyle devam ettiği sürece böyle olacaktır hep. Fatih Terim'in de dedigi gibi herkesin adaleti şaşar Allah'ın adaleti şaşmaz.

aga ne bupendzaymış yav
gs taraftarının hiç mi işi gücü yok

Adam gücünü her yerde kullanıyor kullanacak. Transferi iptal ettiriyor biz güçlenmeyelim diye hamleler, bildiriler. herkesi bağlamış. Bize düşen daha fazla çalışıp daha iyi maçlar çıkarmak zaten kaosa girmeleri yakındır. Yarın ki maç dönüm noktaları olabilir ilk üç dışında kalabilirler.

Geri
Üst Alt